|
![]() |
#991 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#992 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da citas sa razumijevanjem, vidio bi da sam ga uzeo jer cu ga spojiti direktno na tv, a ne u kucno kino. A uzeo sam ovaj jer nudi najvise za neku malu razliku u novcima od nekih generickih boxova sa nikakvom podrskom. jos se gledam sto to smrdi po prascima tu, sad mi je jasno :P ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#995 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Zašto ne? I to liku koji trola jer nije u pravu? Ko prase ću guštat ![]() Je, stvarno si se moga oprat, zaudaraš ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#996 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@gabre Podrsku glede garancije iz RH perspektive mozemo odmah zaboravi jer slati box iz Hrvatske nazad za Kinu se jednostavno ne isplati raditi ... Romove, rootove i ostala dumine ima i famozni m8s
#997 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
na to se svodi. Edit: da jos komentiram ovo sa podrskom, tu smatram podrsku po pitanju softverski nadogradnji, gdje tronsmart radi OTA updatee, rade sa Vidonom gdje dobijes Pro licencu. A kad se pokvari, bacit cu ga u smece, zivo me briga za tih 100$. U biti ni necu, jer sam ga uzeo preko Amazona gdje imam povrat i zamjenu za par dana. umjesto da narucim sa nekih kineksih vrag zna kakvih stranica za 5 dolara manje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#998 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Ili jos bolje ima spojen veliki 3.5 disk preko usb ladice, ali kada ugasi player disk i dalje radi. Znas ekoligija i slicne brije.... Over and out
![]() |
#999 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
A štaš, ti ionako jadničak samo znaš da je veća korist od DTS HD i DD HD od usb 3.0 porta, ali neznaš ni šta je DTS HD ni čak obični DTS. Ovo je za antologiju foruma, urnebes ![]() Laka vam noć obojici, dobro ste zabavili forum ove večeri ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Premium
|
Sto je najgore nitko nije niti znao da sata nema punu brzinu i svi koji su kupili hebeni player isli su sa pretpostavkom da ce dobiti ono za sto proizvodjac deklarira. Proizvodjac je duzan to jasno naznaciti. Zna se koja je brzina sata1, 2 i 3 i tu nema kemijanja. Ja im ne pusim te fore, meni su lovu vratili.
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#1004 |
Premium
|
Citam Tronsmart Vega Telos forum ... dosta ih ima problem sa VidOn.me i dts hd?! Da li se uoce moze na taj famozni sata konektor spojiti veliki 3,5" disk? Hoce li mu biti dosta struje da ga zavrti? Koliko vidim svi opet spajaju male 2,5" Ne mogu naci taj info ...
#1005 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
sad sam tek vidio tvoje pitanje. Jesi li našao odgovor na to ili da ti odgovorim, nađem link, sliku ili nacrtam? http://www.pcekspert.com/wp-content/uploads/2015/12/tronsmart_vega_s95_5.jpg http://www.pcekspert.com/wp-content/uploads/2015/12/tronsmart_vega_s95_8.jpg |
![]() |
![]() |
#1007 | |
Guest
|
Citiraj:
Možda da ovdje pitaš ako se Krešo sjetio testirati, ili još stigne provjeriti? .... Pričao sam ja i ranije o diskovima i toj problematici i svome iskustvu pa sam zamoljen da se obrišem (i obrisan sam) da se ne gubi kontinuitet rasprave, jel' tako bilo? E, pa krasan vam je kontinuitet, čestitam ![]() A čestitam i moderatoru, krasno mu izgleda tema, nema što ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 14.01.2016. u 11:12. |
|
![]() |
#1008 |
Premium
|
EDIT: Mogu dati gu**ce da to nisu testirali, ali postao sam upit ![]() Koliko se sjecam ti si tvrdio kako torentiranje sa androidima nije moguce ili je neupotrebljivo?! Nigdje nije bilo rijeci o Telosovom sata konektoru ...
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.01.2016. u 11:30. |
![]() |
![]() |
#1009 |
Guest
|
@Ziiky: To je krivo protumačeno, ja sam baš o HDD-ovima i toj problematici htio skrenuti pozornost kolio je bitno imati izbor nativnoga sučelja, a i formata diska u konačnome odabiru i performansama s obzirom na cijene (velika je razlika između 3.5" i 2.5", kako god okreneš) i zato sam "gurao" platformu koja nije android u kontekstu savjeta onome momku...torrent je samo sporedna stvar u čitavoj priči (meni nije bilo jasno zašto njemu kao nenaprednome korisniku upoće treba torrent, zašto ne koristi stream jer gotovo sve se može iskopati na taj način, unatoč ovome rezanju servisa od zadnjih mjesec-dva...a ako već hoće torrent i decidirani HDD, što je sam i potvrdio, onda mu je logičniji odabir PC, baš zbog uštede i cijene koja mu je bitna, to je bila poanta....+stabilnost koje nema na onim android šljukama koje sam ja imao uz jasnu ogradiu spram M8S). Telos...ma, telos je samo sada zgodan povod da se javim ![]() Mislim...pišem ovo jer si baš ti komentirao (trolove ignoriram kako sam i rekao) i zato što mrzim ostati nedorečen. A, iako sam se maknuo iz teme (kemijam sa HTPC-om ovih dana) vidim da vam nije dosadno, i dalje se "častite" epitetima bez sankcija i brisanja...ma,milina. ![]() EDIT: Ne ti Ziiky, yebemu sunce, naravno ![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
|
@windfucker Ja nikoga ne castim. Neki drugi decki se prepucavaju bez razloga. Da, naravno ... postoji razlika izmedju 2,5" i 3.5" diskova. Svi idu u korist u korist 3,5" sem potrosnje i ergonomije. No za torrentiranje je sasvim dovoljan mali 2,5" disk i takav ce vrlo stabilno raditi kao android torrent masinica. Bar ja sa svojom opremom nemam ama bas nikakvih problema. Kako je slozeno prvoga dana radi dan danas 24/7
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.01.2016. u 12:00. |
![]() |
![]() |
#1012 |
Guest
|
Vjerujem ti da radi, M8S je nedvojbeno i dalje overall najbolji odabir po svemu što ste iskomentirali do sada, a dodatna potvrda je i to što si prodao pipo x7 a ostavio M8S, to sve govori ![]() Jedino (za bilo koju namjenu) naći kakav očuvan a povoljan disk 2.5" maloga kapaciteta je lutrija teška, pogotovo ako nije vanjski...to se uglavnom pržilo po kakviom laptopima i sl., i ja to ne bih volio u sustavu ni pod razno...3.5" ima svega i svačega, i to za siću (komparativno, naravno), a veći izbor opet daje bolju šansu da kupiš nešto pošteno. EDIT: Da, RK3188 iz Cs 918S android box i još neki Amlogic based klon bogtepitajčega (taj je baš bio star, ne sjećam se više koji)...zato sam i ono napisao da upozorim u najboljoj namjeri al', jbg svako tumači kako njemu paše ![]() Na "naranči" (OrangePi PC) nisam niti probao (to je za sada jedini "android" box kojega imam, stoji mi na poslu za noćne smjene, ubodem u TV kada uhvatim vremena i radi odlično za android i Kodi/OpenELEC). .... Eto, obećao sam, ali sam opet otklizio u OT, iako je sasvim izvjesno da dolazi doba android uređaja za široke mase (jeftikaneri ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 14.01.2016. u 12:12. |
![]() |
#1013 |
Premium
|
Pipa sam prodao jer ima 2 komada ![]() Mislim da si pominjao nekakav rockchip?! Imao sam prije godinu/2 nekakav box baziran na Rockchip RK3188 Cortex A9 na kojem ni ja nisam mogao dobiti stabilan i dugotrajan "proces" Ali tada nisam znao za Flud aplikaciju ili je nije bilo?! Pokusavao sam sloziti sa nekakvim portom transmission-a sto je bila cista katastrofa. uT je donekle radio ali nakon nekg vremena bi zagusio cijeli box. rT bT ista stvar Sa amlogic + Flud ... to je sasvid druga prica
#1014 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() fala bogu pa imam i viska 3.5" stari disk, i novi 3.5", i 2.5" pa cemo vidjeti. A i receiver pa cemo rijesiti dilemu i oko zvuka koji kad sam malo dublje kopao cak i radi. (govorim o passthrough DTS HD MA signala) evo, strpiti se 24 sata pa cete sve znati. U subotu ujutro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1015 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 14.01.2016. u 19:13. |
![]() |
![]() |
#1017 | |
Guest
|
Citiraj:
Btw, Krešo je već obznanio da su oni u labu spojili 3.5" 320GB i da je radio bez problema. Meni osobno je to ogroman plus, bez obzira na USB 2.0 brzine... Dobro bi bilo samo provjeriti veće (TB-tne) kapacitete i 5400 vs 7200rpm diskove, igra li ulogu... Moj kum se "zapalio" za neki dobar player, ne bi izdvajao lovu za HTPC, ali mu tih 80-90$ ne predstavlja problem ako će dobiti sve u jednome (i dobar player i pozamašan kapacitet lokalno). Ima 3.5" WD Green 2TB 5400rpm (nije vanjski disk) po strani pa bi ga nafilao crtićima za klince, sinhro baš i ne može dosta toga stream-ati, a treba biti i što jednostavnije da ga i klinci sami mogu pokrenuti...kontam da bi Telos bio idealan za njega, a ušparao bi tako i 20-ak $ na adapteru/kućištu za HDD koji na Telosu ne treba.... Javi Gabre čim isprobaš. Thx ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 15.01.2016. u 08:23. |
|
![]() |
#1019 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajde više, nestrpljiv sam😀 |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium