|
![]() |
#991 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Spushit će navi, al sve u svemu, odlične instrukcije onome tko gleda. Dosta zanimljivo je gledat mečeve između pojedinih timova koji pripadaju različitim "školama". Jedni idu na kilove, drugi farm i tako.
![]() |
#992 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Znaš kako se kaže, nije gotovo dok nije gotovo. može navi pobijedit bez obzira što je lgd bez poraza još ako se ne varam. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#994 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Litra. 02.09.2012. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Litra. 02.09.2012. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1004 | |
Premium
|
Citiraj:
taman kad sam se usto otišo vidjet tko je pobjednik kad vidi ono taman došo na proglašavanje uživo. još jedna stvar, ne mogu dobit dobru ekipu koja zna igrat, sve neki debili koju useri svaki gejm. zadnja 3 gejma su porazi a u svakom imo mrtve ruse u ekipi. zašto ne igraju na svom serveru nije mi jasno, trebalo bi ih onemogućit da igraju na europskom serveru.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
meni se lgd svidja sa svojim nacinom igre,twr diving non stop,rambo style! a od navija su popuisili jer su ih oni iznenadili promjenom svog ncina igre,iz pasive su lupili kontru i odlucili dajvat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1009 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Navi igra agresivno otkad znaju za sebe, pa vidis da im je moto dodjeljen od strane Valvea : Dive Tower, Kill under tower, destroy tower, repeat ![]() LGD se promjenio, ko i vecina kineza, ali i dalje su savrseno oprezni. Prije se igralo 4-1 strat, ili ti ga cuvaj hardcarrya, danas se igra puuuuno drugacije jer su kinezi vidjeli da nemogu tako komparirati agresivnom stilu igre pa su se prilagodili.
![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
|
Ma nisu bili pasivni vec su bili outpickani po laneovima, igranje po grupama uopce nije bio pravi navi sto svi vide, jebiga, puppey je bio zarazen necim i jedva su igrali, cak mislim da pickove nije sam radio. Ali nisu oni ni blizu pasive. Najpasivniji tim u eu je mtw, a i oni cak igraju vise prema bazi nego prema farmu u prvih pola sata. Kinezi su i dalje relativno pasivni, tj igraju ziher igru, jedino iG može agresivu furati jer ima takve igrače.
![]() |
#1012 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma nisam ja ni gledo gejmove ![]() ![]() Morat ću pogledat iG, al meni su draži lgd po načinu igre od navija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1018 |
Premium
|
Ja cak igram neko vrijeme na ATI 3200 koja je prastara, sve na low, nativna reza monitora, nekakvih 30-40fpsa, u fightu zna past na 20,nekad i manje. Al ajd, valjda ce danas stici ostatak djelova iz future :P
![]() |
#1020 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam 2 SMITE acc pa ako oće itko minjat d2 za to nek se javi na PM |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|