Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.01.2013., 01:21   #991
Chiron
Premium

Chiron's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Skužit ćeš za nekoliko mjeseci da u tvom slučaju nije do igre,a možda i nećeš...

Treba ti barem 3000 borbi da skužiš igru u potpunosti,za sada ti je effectiveness slab

Što se njemaca tiče,pa šta misliš da nećeš imat i amerikance,ruse,francuze...? Nisi osuđen na njemce,lako odeš na amerikance itd,ja imam u garaži sve nacije,neke tier 9,neke 8,neke 7...

Za početak,da imaš vodilju gdje eventualno štekaš i koji elementi igre su bitni da budeš korisniji timu pogledaj ovu stranicu,upiši svoj nick...i dalje ćeš sam skužit...

Inače,što se igre tiče,večeras je MM odlučio da gubim većinu borbi s T29,svaku partiju me stavlja da igram s debilima i to svaki put mi uvali da igram protiv platona s igračima od 60%+ pobjeda i effectivenessom od 1800! Jedan je čak imao 16k borbi i 70% pobjeda,effectiveness 2000,mislim si WTF kako je to moguće uopće,naravno,takav platoon potamani 90% moje ekipe.
ma gle meni je samo krivo jer sam uzeo njemce a iskreno su za kurac do tiera 7.. da sam uzeo amerikance kao moj bratić kojeg sam sam navuko i koji došo sa premiumom do t29 u roku 2 tjedna . ameri su jednostavno bolji za početnika kao i rusi..samo se nadam se da cu se izivljavat pravo kad dođem do tigera P.. a ruse sigurno nikad necu uzet samo zato jer su ih rusi jednostavno overpowerali jer su njihovi...
Staro 27.01.2013., 01:50   #992
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Chiron Pregled postova
ma gle meni je samo krivo jer sam uzeo njemce a iskreno su za kurac do tiera 7.. da sam uzeo amerikance kao moj bratić kojeg sam sam navuko i koji došo sa premiumom do t29 u roku 2 tjedna . ameri su jednostavno bolji za početnika kao i rusi..samo se nadam se da cu se izivljavat pravo kad dođem do tigera P.. a ruse sigurno nikad necu uzet samo zato jer su ih rusi jednostavno overpowerali jer su njihovi...
Nisu svi tenkovi isti,niti postoje "za kurac" tenkovi,postoje samo "za kurac" igrači...moraš poznavat osobine tenkova da bi ih znao pravilno koristit i bio uspješan.

Rusi su nekada bili dominantniji,to sada više nije slučaj.

Ameri imaju odličan view range,odličan turret armor,odlične gusjenice i okretnost,gun depression....prosječan damage,ali dobar DPM.

Njemci su meni recimo izvrsni,imaju najpreciznije topove,odličan armor,ok brzinu,jedini minus po meni donja ploča,često se zapale,gusjenice osjetno lošije od amerikanaca itd...

Njemci su odlični sniperi,long distance shot tenkovi.

Francuzi opet nude nešto drugačije,brzi su,auto loaderi su,ali je armor od papira...

Rusi imaju odličan damage i odličan armor,ali to skupo plaćaju sa sporim nišanom,jako nepreciznim topovima i slabim view rangeom,brzina također nikakva.

Ukratko to je to iz glave,ima dosta detalja ali ne mogu se sada sjetiti,najbitnije sam ti nabrojao.

Tu su sada kinezi s kojima još nisam ni krenuo,ali vidim da je to mix ruskih i engleskih tenkova.

Svaka grana zahtjeva proučavanje i studiranje,da bi znao kako najbolje izvuč iz tenka i kako ga pravilno koristit.

P.S. Ja imam nešto sitno više od 3200 borbi i tek sada vidim kako sam balavo igrao kad sam bio na 500-1000 borbi,a opet i dan danas sam sebe iznenadim koliko sam zapravo još uvijek loš,jednostavno prostor za napredovanje osobnog učinka je ogroman,igra je dosta realna (koliko igra može biti),taktika je najbitniji faktor.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 27.01.2013. u 02:00.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.01.2013., 15:24   #993
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Zašto jednostavno MM ne pokušava izjednačit ekipe i to je to? I onda vidim tipa s 6000 borbi,700 effectivessom,prosječnim exp od 300 (!!!) i 54% pobjeda,ogroman ? mi je odmah u glavi.
Ma u zadnjih dva mjeseca igra je totalno nebulozna, evo i sam je igram malo preko godinu dana (ovaj acc, prijasnji sam prodao), ovo su mi statistike:

kao sto vidis preferiram arty, ne koristim premium, osim mozda 4dana ukupno prosle godine kad su bile akcije pa sam uletio s kodovima.

sat ti vidi, imam preko 12k bitaka, 61% pogodaka, 471exp po bici, je malo ali nemoze vise, u zadnjih mjesec dana imam nekih 80-90% poraza, kako god igrao izgubimo, kampiram, izgubimo, napadam, izgubimo, imam nekih 18-19 tenkova u garazi i svakom dam pomalo priliku ali nevrijedi, jucer npr. s humellom 11 u nizu me skout u prvih 65sec ubio, uzmem object261 ne prezivim 2 minute, uzmem is-4, 6-7 tier X u prve tri minute mrtvo, i to samo moj tim, partije zavrsavaju u vise od 3/4 s rezultatom 15:1 ili 15:2

nocas igrao 2 sata s KV1 i KV2 ... ni jedna jedina pobjeda, nisam otada ni palio igru

Kontam i ovaj acc prodat pa da sam na miru sto se WoTa tice
Staro 27.01.2013., 15:41   #994
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Ma u zadnjih dva mjeseca igra je totalno nebulozna, evo i sam je igram malo preko godinu dana (ovaj acc, prijasnji sam prodao), ovo su mi statistike:

kao sto vidis preferiram arty, ne koristim premium, osim mozda 4dana ukupno prosle godine kad su bile akcije pa sam uletio s kodovima.

sat ti vidi, imam preko 12k bitaka, 61% pogodaka, 471exp po bici, je malo ali nemoze vise, u zadnjih mjesec dana imam nekih 80-90% poraza, kako god igrao izgubimo, kampiram, izgubimo, napadam, izgubimo, imam nekih 18-19 tenkova u garazi i svakom dam pomalo priliku ali nevrijedi, jucer npr. s humellom 11 u nizu me skout u prvih 65sec ubio, uzmem object261 ne prezivim 2 minute, uzmem is-4, 6-7 tier X u prve tri minute mrtvo, i to samo moj tim, partije zavrsavaju u vise od 3/4 s rezultatom 15:1 ili 15:2

nocas igrao 2 sata s KV1 i KV2 ... ni jedna jedina pobjeda, nisam otada ni palio igru

Kontam i ovaj acc prodat pa da sam na miru sto se WoTa tice

Oni kao da neke igrače iz određenih regija/zemalja odluče taj dan malo kar...,ni moja ekipa iz platona jučer ništa nije mogla dobit,danas odigrao 4 partije dobio 3 glatko,1 izgubio zbog specijalca s loweom koji je izašao 30 sec prije kraja iz protivnicke baze juriti artiljeriju,a bio je na 87%,mogli smo dobiti (i on dobiti invadera),eto takve stvari me izluđuju,tip je imao 0k borbi,crven ali glavno da je lowe u garaži,wallet warrior

Btw vidim s51 najviše bitki,to je moja nesuđena artiljerija,nešto najbolje što mi je KV2 priuštio,a nikako da je kupim,svaki put uzmem nešto drugo,treće...to ti je najbolji arty?
Staro 28.01.2013., 03:44   #995
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Btw vidim s51 najviše bitki,to je moja nesuđena artiljerija,nešto najbolje što mi je KV2 priuštio,a nikako da je kupim,svaki put uzmem nešto drugo,treće...to ti je najbolji arty?
S-51 je po meni najbolji tenk/SPG u igri, od svih s kojima sam igrao (na prijasnjem acc sam isao na njemacku liniju do mausa i E-50, pa mogu reci da sam dosta tenkova u ovih 2godine isprobao)

Spor reload, spor tenk/SPG , ali ubitacan, s njim mi se desavalo nebrojeno puta 1shoot na Type59 (omiljena meta s S-51), IS, IS-3 da nepricam, je da mozes cigaretu popusiti dok se top napuni ali kad pogodis s njime to se osjeti. Object212 mi je bio prelazno sredstvo do object261, a s njim sam se razocarao jako, S-51 mi je i fino zaradjivao, bez premiuma rijetko sam bio u minusu, jako rijetko, desavalo mi se par dana samo s njim da igram, krenem od 1M a na kraju tjedna ono oko 3-4M (bez premiuma, napominjem).

Sad nakon ovih updejta neznam kako vise S-51 zaradjuje jer sam ga prodao a posadu prebacio, ali da sam znao/imao priliku isprobati Object261/ nikad nebih isao na Object212, ali poslje **** nema kajanja.
Staro 28.01.2013., 09:52   #996
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Eto i mene u igri, pročitao sam prvih 20 i zadnjih 5 stranica teme, ostatak ću pročitat kad stignem.
Jučer sam odigrao 15ak partija i čak večinu dobio ali me zanima par stvari:
Još nisam ništa potrošio na pojačanja, igrao sam sa svim tenkovima i jedino što mi jako fali je brzina, pa ne znam dal se isplati sad ulagat u te tenkove ili skupljat za jače? Kako je to onda sa MPom, svi su kasnije tier 2 na mapi ili?
Ako da, u što ulagat u Tier 1? Koji tenk slovi za najbolji od njih?
Kako je sa posadom, njih se može prebacivat u nove tenkove?

Ako može par kratkih crtica, čisto za neki orjentir, da ne fulam odmah u startu. Hvala

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2013., 12:02   #997
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Eto i mene u igri, pročitao sam prvih 20 i zadnjih 5 stranica teme, ostatak ću pročitat kad stignem.
Još nisam ništa potrošio na pojačanja, igrao sam sa svim tenkovima i jedino što mi jako fali je brzina, pa ne znam dal se isplati sad ulagat u te tenkove ili skupljat za jače? Kako je to onda sa MPom, svi su kasnije tier 2 na mapi ili?

Ako može par kratkih crtica, čisto za neki orjentir, da ne fulam odmah u startu. Hvala
Ne isplati se ulagati u tier 1,2...ako mene pitaš,ali neznam što bi ti rekao na to da tek počinjem igrat,možda bi s guštom ulagao u male tiere jer su dobra stepenica za up što se tiče iskustva,da se skuži igra.No kad razmislim,u malim tier borbama,pogotovo 1 i 2,igra hrpa retardiranih glupana ili jednostavno ekipe koja namjerno radi pizdarije,pa skokni što prije na T3 tu se igra ipak malo ozbiljnije...istražuj sve,ako možeš odmah montirat (ako gusjenice imaju nosivost) montiraj top,ipak damage donosi exp i lovu,onda tracks,radio,motor itd...posadu možeš prebacivat,ali neznam kolikog ti to smisla ima u manjim tier tenkovima jer ne stignes ni trenirat posadu jer se obično ne zadržavaš dugo na tim tenkovima.Tamo negdje tier 4,5,prebacuješ i posadu u novi tenk.

Dakle uzmeš tenk,gledaj dal možeš odmah montirat top,ako stock tracks ne mogu podnjet težinu novog topa,morat ćeš prvo istražiti tracks,onda radio,pa sve ostalo...

P.S. Ako želiš biti CAR u manjim tier borbama,idi na T18 tank destroyera,tenk je jednostavno predominantan za svoj tier.

Nisu svi tier 2,niti tier 3 itd...

Ovo će ti pomoći,da vidiš koji tenkovi imaju najbolji MM.

https://worldoftanks.com/dcont/fb/ne..._chart_eng.jpg
Staro 28.01.2013., 12:08   #998
orbital_station
Premium
Moj komp

orbital_station's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:

Pozdrav buljo

Što vise igraš to više sakupljaš exp. Exp trosis na odkljucavanje jacih stvari na tenku (bolji top, jaci motor, bolja kupola, gusjenice i radio) s expom također moras odključat novi tenk. Taj novi tenk je za 1 tier (1 level) bolji od sadašnjeg.

Preporucam ti da za svaki tenk sve dodatke odkljucas i tek onda ides dalje na bolje tenkove tako da dobiješ vise iskustva prije nego dođes do jacih tenkova.

Naravno, kad odkljucas neki dio, moras ga kupit sa creditsima i onda ga moras rucno stavit na tenk, nece ti se automatski stavljat nove stvari. To se radi u garazi.

Kasnije su na mapi vise razlicitih tierova. Mislim da razlike između najjaceg i najslabijeg tenka na mapi nesmije biti veca od 4 tiera.

Tier 1-3 tenkovi su jako slabi i njih samo odigraj da odkljucas ove jace. Kad si gotov s njima prodaj ih ili sacuvaj ako mislis ponekad igrat s njima.
Najboljeg tenka nema, svi imaju svoje prednosti i mane. Naravno sto je veci tier tenk to je i on jaci.

Posada ti pocinje na 50% i igrajuci ih polako dozes do 100%. Sto je veci postotak to clanovi posade bolje obavljaju svoje poslove. Recimo bolji vozac brze vozi i skrece od losijeg, bolji komander vidi dalje na mapi i bolje koristi radio. Bolji loader brze puni top pa mozes cesce pucat. Bolji gunner je precizniji od losijeg...

Posadu mozes prebacivat u nove tenkove ali samo u tenkove iste nacije (ruska posada moze ici samo u ruske tenkove). Ali na pocetku kad prodas tenka slobodno prodaj i posadu, a novu dobijes dđabe sa novim tenkom ali su na 50%. Tek kasnije oko tiera 5-6 pocni prebacivat posadu iz tenka u tenk. Međutim kad prebacis posada izgubi 10% expa ako ih prebacujes u situ klasu tenka. Inace i vise.

Imas 5 klasa tenkova.
Light - mali i brzi sa slabim topom, dobri su za scout. Medium - malo jaci od light, imaju pristojne topove i malo bolje oklopljeni.
Heavy - grdosije, uglavnom spori ali dobro oklopljeni i imaju jake topove.
Tank destroyer - Po oklopu su negdje u rangu sa mediumima, imaju jake i prezizne topove, ali vecina ima top koji gleda samo naprijed (nemozes ga rotirat 360 oko sebe), znaci uglavnom su najbolji za zasjede i pucanje iz daleka.
RPG (artiljerija) - uglavnom jako spori, oklopa skoro ni nemaju, ali imaju najjace topove i mogu pucat preko cijele mape, također imaju jako spori reload time, Kad stisnes Shift prebacis se u pogled na mapu iz pticje perspektive i tako gađas neprijateljske tenkove.
orbital_station je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 17:23   #999
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Hvala, ide to već polagano.

Imam pitanjce: kak igram uglavnom sa tier 1 tankovima, skupio sam kod svakog tenka podosta xpa, i istražio sve kaj mogu i postao elit e sad, dal postoji neka mogućnost da prenesem taj xp sa tiera 1 na tier 2 tenka kod određene nacije? Imam onaj free xp al to ne želim trošit ako ne moram.

Btw. ne znam kak to da tier 3 medium tank može oneshootat moj T18, pogodio me u prednji kraj.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 29.01.2013., 17:58   #1000
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Hvala, ide to već polagano.

Imam pitanjce: kak igram uglavnom sa tier 1 tankovima, skupio sam kod svakog tenka podosta xpa, i istražio sve kaj mogu i postao elit e sad, dal postoji neka mogućnost da prenesem taj xp sa tiera 1 na tier 2 tenka kod određene nacije? Imam onaj free xp al to ne želim trošit ako ne moram.

Btw. ne znam kak to da tier 3 medium tank može oneshootat moj T18, pogodio me u prednji kraj.
Ne možeš, posebnost Elite tenkova je da sav XP iz borbi se može preusmjeriti u trening postrojbe, i poželjno je da to što prije uključiš. Sav ekstra XP koji si dosad sakupio možeš pretvoriti u Free uz plaćanje nešto sitno zlatnika, odnosno, moraš živu lovu unijeti u sustav.
T3 oneshota T18 samo tako, pogotovo ako ispali direkt u tebe.
Kako napreduješ, neće postati ništa lakše. Jedino postoji mogućnost da ćeš naučiti kako se igra s kojim tenkom, i to je najviše što možeš ti osobno napraviti, jer ovisiš i o ostalih 14 budala.
Oglas

Oglas
Staro 29.01.2013., 18:24   #1001
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Jučer sam to napravio a maloprije skužio to kaj si napisao, sve je dosta sitno pa promakne

Nego, kako sam se žurio prilikom instalacije i nisam očekivao takav propust igre instalirao sam pogrešni client i sad sam na am serveru, dal postoji mogućnost ak već ne prebacivanja acca na eu bar da ne moram igru ponovo skidat?
Ovo mi je sve smiješno jer, recimo, u diablu mogu u igri birat koji hoću server a ne glupo kao tu, isto tako je smiješno što je odmah na mail došao am client za skinut a ne eu, kad su se već podaci trebali unijet...
Guglao jesam al nisam se usrečio sa rezultatima, možda netko od vas zna bolje.

žmnpp
Staro 29.01.2013., 19:13   #1002
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

haha...i meni se to dogodilo,nakon 200njak borbi krenuo iz početka na eu serveru...skinuo si igru s .com a ne .eu,totalna glupost ali eto...morat ćeš iz početka
Staro 29.01.2013., 23:02   #1003
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
I'm having time of my life u WOTu sa T20 i max posadom....naprosto gušt za igrat i odvaljivat,WR mi je nekih 65% i to mi je rekord za sada.... samo nedo isus da te neko od heavija krivo pogleda hehehe...
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2013., 23:08   #1004
Nybelung
Guest

Nikad mi nije bilo jasno kako ljudi instaliraju pogrešan klijent pored bannera na .com stranici:
Citiraj:
Attention! Your location: Croatia. For better performance we recommend you to go to the website of the European region.
Pored download ikonice koja izgleda ovako:

I odakle im onda pravo žalit se na "takav propust igre" kad oni nit čitaju nit slike gledaju. Šta bi trebalo sad, i zvučna upozorenja stavit?
Sorry, ali sam si mahnito klikao i sad se moraš sam ponovo registrirat na EU serveru, skinut EU klijent i krenut s nule.
I da, postoji mogućnost prebacivanja viška exp. poena u "free exp" koji možeš trošit na svim tenkovima. Samo se ta usluga plaća, eurima.

Ja, inače, nisam igrao već par tjedana. Igra je propala kad su se pojavili ovi koji ni klijent ne znaju skinut, i ovi koji djeci daju da voze njihove tier 5+ tenkove.
  Reply With Quote
Staro 30.01.2013., 00:25   #1005
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Jedino sa čim se mogu složit da ovaj download game sam pročitao download game, nigdje nisam vidio da je za am.

Ali da u današnje vrijeme kad napišeš koja si država ti svejedno ponudi am server mi je tragikomično.

Osim toga, pogledaj ovo:

Lijepo se vidim samo download link, jer sam sve napravio preko maila, nigdje ne piše koja je regija.

Niti tu, niti kod skidanja ne piše koja je regija, a bome niti u igri.

Kad se uđe u Diablo 3, na dnu ekrana velikim slovima piše ime servera, a ako je krivi odeš u opcije i staviš koji želiš.

Sa jedne strane je moja krivnja što ne čitam baš sve što piše na stranici jer ne mislim da je neka mudrost napravit vidljivim te stvari u igri il na početnom screenu, a bome ni dat pravi link za točan client, jer čisto sumnjam da će netko iz europe htjet počet igrat na am serveru, a s druge je krivnja proizvođača koji su na jako glup način napravili praktički 3 različite verzije igre.

Kako god krečem isponova sa malo više znanja nego prije

žmnpp
Staro 30.01.2013., 01:40   #1006
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Ma dogodi se bez problema,kažem,i meni se dogodilo.Samo rokaj!
Staro 30.01.2013., 02:33   #1007
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Poceo i buljo igrat tenkiće , samo pazi, jako su zarazni, narocito od Tier V (po meni svaki tier V tenk svake nacije je najbolji za igranje-ako nemas premium,naravno)

Sretno, ja lagano odustajem od njih, jer u random bitkama je cista lutrija dobiti dobru ekipu (prije u D3 mi pade set item nego u WoTu pobjeda u zadnje vrijeme)

kontam da ovi programeri nas koji nismo premium nikad kupili lagano bacaju u random grupe s totalnim njubarama jer drugacije nemogu opisati sto mi se sve desava u zadnje vrijeme u WoTu
Staro 30.01.2013., 08:48   #1008
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Neznam za vas, ali meni je w/l ratio sa kv-3 i hellcatom cca 55-60% zadnjih dana. Fino polako sa oba guram nos (previše) napred. Bas sam zavrsio partiju di sam sa hellcatom imo 13 kilova. 11 je bilo 1shot (low tier/pola hp) ali fenomenalan feeling.

Evo slikice da se kur*im online, jer curu to iskreno ne zanima
Slika 1
Slika 2
Album

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2013., 09:54   #1009
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Hellcat je vraski dobar tenk, ako ga znas koristiti, svaka cast inace
Staro 30.01.2013., 18:12   #1010
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Samo Švabe i Ruse vozim.
JagdPz IV mi je dobar (jako je nizak i teško ga je pogodit kad se negdje izviruje), StuG III obožavam, a najviše volim Ruski SU-85.
Kod TD-a mi je najbitniji precizan i jak top.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je online   Reply With Quote
Staro 30.01.2013., 21:28   #1011
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Kad misliš da si doživio sve,opet te iznenadi Danas išao odigrat jednu low tier s T18 i ostao šokiran,meč nije trajao ni 3 min već je falilo pola moje i pola njihove momčadi,a rezultat je bio -5 mi,-4 oni,sve teamkillovi,na kraju završilo 4:3 za nas,ukupan rezultat...samo jedan tenk ostao živ! Pokušavao lupat print screen nekoliko puta,no prokleti laptop mi je pasteao crni ekran,ne mogu vjerovat da to nemam zabilježeno
Staro 30.01.2013., 22:15   #1012
Daten
Premium
Moj komp

Daten's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Kad misliš da si doživio sve,opet te iznenadi Danas išao odigrat jednu low tier s T18 i ostao šokiran,meč nije trajao ni 3 min već je falilo pola moje i pola njihove momčadi,a rezultat je bio -5 mi,-4 oni,sve teamkillovi,na kraju završilo 4:3 za nas,ukupan rezultat...samo jedan tenk ostao živ! Pokušavao lupat print screen nekoliko puta,no prokleti laptop mi je pasteao crni ekran,ne mogu vjerovat da to nemam zabilježeno
Igra screenshot-ove sprema u folder "screenshots" u instalation folderu

Daten je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2013., 23:10   #1013
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Daten Pregled postova
Igra screenshot-ove sprema u folder "screenshots" u instalation folderu
Izgleda da nisam pravi trenutak uhvatio,no here's the point!

http://www.imagebam.com/image/a89338234812887

P.S.Našao sam neke stare slike kolege s platona kako lebdi po zraku!

http://www.imagebam.com/image/26c72d234813652

http://www.imagebam.com/image/d7e90e234813721
Staro 31.01.2013., 02:05   #1014
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor darkydark Pregled postova
Neznam za vas, ali meni je w/l ratio sa kv-3
KV-3 je močan za svoj tier. Dila demeđ 300-600 dok je alfa-dmg na insane razini.... imam ga skroz razvijenog te crew sa dva perka do ibera.

Malo problemčića ima s tier9 ali zato u tim partijamaigraš ko support.

Ako si top tier samo naprijed i nema problema,knjiga žalbe nalazi se na šanku
Staro 31.01.2013., 17:36   #1015
Nybelung
Guest

Meh.
Do cca 10.000 igara su mi teški tenkovi bili Bog i batina. Sad ni za pare ne bi sjeo u nešto sporo.
Nikakvu kontrolu nad mapom nemaš u sporom tenku. Kreneš na jedan flank i nadaš se da na drugoj strani nisu idioti. A uglavnom jesu...
Taj Hellcat kojeg kolega vozi dijeli debele batine svim KV-ovima.

e:
Svaka čast mazohistima koji s T95 i T28 odrade po 2000 igara. Ja bi u ludari završio.
  Reply With Quote
Staro 31.01.2013., 17:48   #1016
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

ma, kv3 igram jer mi je blizu kv4 pa sti pa onda is4, imam amere t110e5 stoji u garazi, m48 patton stoji, is7 isto tako, a najzabavnije mi je sjest za komp i polako otkljucavat...

t10 igram smao da posada bude na 100% nakon retraina ili da svi imaju brother in arms ili neki perk koji mi se cini bitan

edit: fakat, umirem u kv3 dok ga igram, sporo za popizdit, trosim po 5k samo na onaj gasolin da svaku partiju brze ide, s njim sam cak dobio:

Kolobanov's Medal
Awarded to a player who stands alone against five or more enemy tanks or self-propelled guns and wins. Unavailable in Clan Wars.

nego sad opet sjedit u t34 i grindat milju i pol za t25/2. mučenje nakon malog hellcata :P

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent

Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 31.01.2013. u 18:06.
darkydark je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2013., 18:54   #1017
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Meni je KV3 bio jedan od najdražih tenkova,stvarno ima nevjerovatan damage za svoj tier,čak ni MM nije bio loš.
Staro 31.01.2013., 22:45   #1018
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

KV-3 nije za najurivat se nego za close quarter sukobe z drugim heavyima....nikakvi flankinzi i scoutanje da bi trebala benga
Staro 01.02.2013., 08:16   #1019
orbital_station
Premium
Moj komp

orbital_station's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Slazem se, KV-3 je mrcina. Probija skoro sve, cak i tier 9 i 10 sprijeda ako znas gdje treba pogodit. Dmg je predobar, usporediv sa jacim tenkovima. Istina tenk je spor, ali dingaju od njega vecina istih ili manjih tierova, a ponekad i visi tierovi koji neznaju sto rade.
orbital_station je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2013., 09:34   #1020
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
meni je jos bolji bio KV-3 dok je bio T6, onda je jos veci reaper bio
Pepermint je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas