|
![]() |
#992 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
na njihovim mobitelima (koji su skupi naravno) imaju najvecu zaradu tako da se nece samo tako odrec toga ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Na gmailu imas "contacts"a to je sinkronizirano sa contacts.google.com. Nakon sto sam napravio sve sto je trebalo i 100 puta stisnuo da mi sikronizira kontakte, to mi je napravio sa 3 kontakat, tad da sad tamo imam samo 3 kontakta od svojih 172 ![]() Znači sinkronizacija se moze napravit, ali zasto ide tako sporo? I javi mi "Snyc is currently experiencing problems. Ist wil be back shortly", to mi javlja dok pokusava sinkronizirat kontakte. Zadnje izmijenjeno od: srale7. 22.10.2010. u 16:48. |
![]() |
![]() |
#995 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#996 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
#998 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dali vama Market radi? Ja ne mogu ništa skinuti, stalno javlja "download unsuccessful". Stavio sam na HD2 novi rEVOlution Android 2.2 ROM i sve super samo ima taj problem sa Marketom. Pitao sam na na XDA, netko javlja iste probleme sa ROMom - nomogučnost downloada sa Marketa a neko pak javlja da je Market down, makar ja normalno surfam Marketom samo ne mogu ništa skinuti.
#1000 |
|
Od 20 app-ova koje samo pokušao skinuti uspio sam jednu ![]() Piše your item will be downloaded, pojavi se notification da kao priprema download i taj notification jednostavno nestane nakon par sekundi i kao da se ništa nije dogodilo. Appa nema, a kad otvorim taj app na marketu umjesto "install" imam "cancel download" Prekjučer je sve normalno radilo, još neznam dali je do port-anog ROMa ili je baš do Marketa. Nadam se da je do Marketa jer je ovaj Android ROM za HD2 odličan.
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1002 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1004 |
|
Onda ću pričekati sa ROM-om dok se Market ne stabilizira. Alternativu sam našao u Android appsima na PPC-u ![]() EDIT: Jedno pitanje/problem Kada spojim mob sa kompom i stavim samo "data drive" da brzo prebacujem stvari sa i na microSD karticu, te završim sa tim, otvorim neki explorer i sve što sam tad prebacivao na SD nema, dakle, nijedan explorer to ne vidi. (Ono što je prije bilo na SD-u naravno vidi). Tek nakon restarta Androida i otvaranjem explorera oni vide taj sadržaj. Dali je to jednostavno tako ili nebi trebalo biti tako? Malo mi je to glupo, probao sam čak i prebaciti, odspojim USB, unmount-am i ponovo mount-am SD ali opet tog prebačenog sadržaja nema, tek nakon restarda se on pojavljuje. Ima li riješenja za ovo?
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 25.10.2010. u 03:10. |
![]() |
![]() |
#1005 |
Buying Bitcoin
|
a da probaš MyPhoneExplorer? S njim možeš također prebacivati i program radi vrhunski. Uređaj možeš spojiti USB-om ili WiFi-jem (automatski ti instalira wifi programčić na mobitel koji čeka konekciju sa kompjutera). |
![]() |
![]() |
#1008 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
I ja sam jučer imao sa wildfireom problema sa skidanjem aplikacija.... samo je meni ostao notification i pisalo je download Unsuccessful |
![]() |
![]() |
#1009 |
Xulos :)
|
Kako srediti na Wildfire da mob sprema programe tj snima ih na SD a ne u memoriju moba ? Praviti linux ext 2 particiju na sd ili kako ? Ovo zadnje sam radio na t-mobile pulse i sljaka , neznam jel tak i za HTC?
#1010 | |
|
Citiraj:
Meni sada najnormalnije radi ![]() Inače, probao sam ovaj MyPhoneExplorer, malo je bilo problema dok nisam skužio da trebam client za PC, ali inače, oduševljen sam aplikaciom. Predobro. Odmah su ostali exploreri našli prebačene fajlove. Hvala na preporuci ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 26.10.2010. u 03:46. |
|
![]() |
![]() |
#1011 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Osim MyPhoneExplorera, možeš bez restarta reloadati karticu. Najelegantnije rješenje je widget (znam da SwitchPro ima tu opciju, ostale nisam koristio pa ne znam). |
|
![]() |
![]() |
#1012 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() preko 15g sam uz kompjutere i nije bilo problema koji nije rijesen, zvake i seljake zadrzi za sebe |
||
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#1015 |
|
Nekako Samsung nebi ni pogledao pokraj HTC-a ![]() Makar podatak "16 GB interne memorije + slot za memorijsku karticu" zvuči jako privlačno, kamera bez flasha je veliki turn-off.
blaa Zadnje izmijenjeno od: Router. 26.10.2010. u 20:31. |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Buying Bitcoin
|
Rješenje za problem s marketom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=711569 Scrollajte dolje. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1017 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Čini se da izlazi novi googleov telefon: Nexus 2 http://gizmodo.com/5676008/hands-on-...two-by-samsung (poprilično razočaravajuće) Imao sam Nexus nakon iphonea 3g i 3gs i mogu reći da je telefon izuzetno kvalitetno napravljen ali nije to to; sad sam uzeo iphone 4 i ne vraćam se više na android.. Sam rad androida još nekako ali internet iskustvo, multitouch ekran, baterija a pogotovo market (zasad) nisu ni do koljena konkurenciji iz applea. Posebice aplikacije koje mi izgledaju (dizajnom pogotovo a često i funkcijama) smješno spram istih napravljenih za iOS. |
![]() |
![]() |
#1018 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
to nikoga na OVOM topicu ne zanima |
![]() |
![]() |
#1019 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
#1020 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
nakon sto sam probao android nema sanse da bi bio zadovoljan sa bilo kojim drugim mobilnim os-om. covjece, pa full podrska za flash ![]() s tim sam doslovno ko da imam komp u djepu ![]() kod iphone-a i drugih os-ova (da ne pljujem samo po ios-u) me to najvise zivcira. yebo mobitel od x hiljada kuna kad na njemu ne mozes normalno otvorit web stranicu. i sam imam htc hd2, ali kad sam stavio android gore, pa to je drugi mobitel. + ovo sto decki vele. da dam tolku lovu za mob pa da mi jos signal gubi (isprobao sam cetvorku, igro sam se sa njom, solidan mob), poludio bi. preko nekih stvari se moze prec, al brate da signal gubi nikako. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|