|
![]() |
#991 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Odlicna tekma, nije torres toliko los, da su bar llorente i torres bili od pocetka, bilo bi bolje za spanjolsku.. Mi nemamo sanse protiv ovakve italije, ni protiv spanjolske... Steta..
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Joj daj ajde mi se sad rasplačite što jedni il drugi nisu dobili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ti se zajebavaš? ![]() Dečko u glavi je nula=zero=propuh.Samopouzdanje minus 9000. Propao je otkad je otišao iz L'poola. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Torres je trenutno jedan od najgorih napadača na svijetu.. I nikada više napadača neće biti od njega.. Što se tiče utakmice, vrlo dobra tekma.. Italija me iznenadila, igraju vrlo dobro. A mi ako večeras pobijedimo, imamo velike šanse proci dalje. Nemože nam Italija nanjeti štetu, danas su igrali bunker i išli u kontre.. ali nas španjolska može ugaziti, ali moramo riješiti sve do zadnje tekme.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Propao nije sigurno. Otišao je u krivi klub i to je razlog ogromnom padu samopouzdanja. ALi ima jedna dobra stara, form is temporary, class is permanent. Nije on sigurno zaboravio igrati, a kad je igrao dobro, bio je najbolji na svijetu. I sad je tu negdje, samo se treba u glavi posložiti, i otiči iz Chelsea.
![]() |
#997 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
To stoji. Vidjelo se koliko im je falio napadač. Lijepo su igrali ali su sve gurali da uđu sa loptom u 16 metara pa u gol, rijetko kad je netko stajao i čekao loptu u 16-ercu Talijana, zapravo se ne sječam da je itko to radio. Svi su stajali vani i čekali da naprave dupli pas sa Iniestom.
![]() |
#998 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1000 |
Super Moderators
|
Ajd, dobro je počelo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1004 |
Guest
|
Tko će nego Jelavić ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Super Moderators
|
Bitno je dobro započeti, ovo nije bilo loše ![]()
![]() |
#1012 |
Guest
|
Bravo Hrvatska! Inače ovi Irci su katastrofa. Gazimo Španjolce!!!! |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
iskreno...... vec dugo nisam vidio toliku zelju nasih za pobjednom. i dalje nije to neka prekokrasna igra, nema tu velike tehnike i lijepih, tocnih, dugih dodavanja, ali ponavljam - zelja je tu. a mislim da je nje posteno nedostajalo unazad nekog vremena........ mandžo car, koliko god sam umirao od smijeha dok je bio u HNLu, sada mu se divim. i koliko je poboljsao se u samoj igri, koliko trci, koliko se trudi, grize, zabija (ok, dosta srecom, ali jebiga - broji se). veceras definitivno na razini, uz modrica. dok obrana mislim da ce biti velika problematika u daljnim tekmama. corluka leta u prazno, schildenfeld negdje/nigdje, znaju zakomplicirati skroz nepotrebno (a zapravo jer stoje dosta daleko od protivnika), sve je nekako sporo i neuvjerljivo iza. naprijed smo danas iznenadujuce ok odigrali, sredina isto tako ok, jedino me strah obrane.......... no, sada jedan X protiv talijana ili spanjolaca moze ispasti dovoljan. iako bi bilo lijepo tuci talijane, onda je svasta moguce ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|