|
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Yes,yes,yes Znao sam da Cane nema bas neku bradu i da pada, jos od Konga koji ga je rusio dva puta ak se dobro sjecam ali nije uspio kapitalizirat i reko je da je Cane imao hebenu srecu.. Sad se prebacujem na boks.. btw. ova borba bas i nije neki debi za UFC na FOXu i mislim da Dana nije bas presretan. Junior je zakon tip.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Dugo je trajalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Baš mi je drago za rezz.. JDS je pravi lik; ambiciozan ali skroman, duša od čovjeka.. Zaslužio je ovo više od ikog.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 |
Premium
|
Ja jesam jer ili ovo ili Cane namece svoje hrvanje cijelu borbu, eventualno zavrsi prekidom. Drugo ni nema za ponudit protiv borca sa takvim boksackim tehnikama. Meni je ovo drago zato sto je na neki nacin veceras/jutroas boks dobio hrvanje na najbolj moguci nacin. Nadam se da se Brock izivciro i da ce ga Alister naparasit samo kaj se kod Alistera isto nikad ne zna na koju nogu ce se probudit.. Hahah Dana je poprilicno zivcan, slusam bas kaj pricaju nakon borbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Premium
|
Junior je odlican udarac a Cane je za njega u tom segmentu poletarac, tak da ja to nebi tak stavaljal u istu recenicu. Oba imaju jak udarac, knock out power i to je to.. Ne mogu se sjetit ni jednog nativnog hrvaca koji je usvojio, briljiro standup tehnike. Svi oni dodu na neki level i mnogo ih ima knock out power ali ni blizu savrsenstvu. Obratno ima, JSP je primjer.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Premium
|
Koliko su Velasquez i dos Santos zakazali u UFC-u, toliko su Marquez i Pacquiao isporucili odlicnu borbu. Iako mislim da su Márqueza prevarili i da je on trebao pobijedit. Bas me interesira koliko su suci dobili za tu odluku. Publika ne prestaje negodovat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Guida je uvijek upleten u odličnu borbu, baš ga je gušt gledati.JDS je pokazao kaj zna, zasluženo pojas odnio pa sad nek čeka pobjednika od Lesnara i Overeema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
COD2 expert
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Trebao ga je lupat po glavi 10 minuta, a ne par sekundi. Uzeo bi mu tu titulu natrag ![]() I pise se Cain. Pretpostavljam da vecina zna, ali neko vrijeme sam mozgao sta je cane. jel neki nadimak, satro ili stogod. Ne znam koliko CANE ima staklenu bradu - ovaj ga je jednostavno lupio svog snagom iza uha i tu biologija igra ulogu - nema to ocu/necu - mene je čak i iznenadio da nije bio potpuno out. Takve stvari preživljava samo Mark Hunt. I možda onaj kanadsko/hrvatski boksač Chuvalo ![]()
![]() |
#1010 |
Premium
|
Dobro, njima je cilj da to odrade sto bezbolnije. Ja sam vise mislio da nakon najava i samog tipa boraca i za sto se bore da ce pokazat vise i da ce borba biti duza i neizvjesnija. Bar onako kako su to odradili Jon Jones i Rampage Jackson pred mjesec i pol dana za Light Heavyweight. S druge strane, najavljivali su 75% sigurnu pobjedu za Pack-Mana dok je bar tolika dominacija bila sa Marquezove strane, iako je Pac-Man pobijedio. E, to je neizvjesnost. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Slazem se, ocekivao sam postenu makljazu sa obje strane, ali ispalo je vise nego gay ![]() Sredio ga dok si reko keks, steta, takav spektakl je trebao biti ![]() Recimo lesnar i velasquez je bila borba ko najavljena, faking spektakularno, isto ko i davno prije fedor-mirko, mirko-minoutar, itd itd.
![]() |
#1012 |
COD2 expert
|
Sori dečki ali pojma nemate što pričate.. To što ste vi razočarani viđenim nema veze sa JDS-om, nije on kriv što Cain nije pružio nikakav otpor.. Sa svoje strane odradio je sve što je trebao, puno bolje nego što su drugi očekivali (a i nego što se sam nadao vjerujem). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Sry al neznas citat s razumijevanjem, ako cemo to linijom otpora. Dakle nitko nije rekao da je JDS zakazao, nitko nije rekao da je Cain zakazao ( iako je ) vec da je CAIN vs JDS zakazao, znaci match je zakazao, ne netko od boraca. Puno se ocekivalo, malo je ispalo...
![]() |
#1014 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ona mrcvarnja po 15 minuta, di niko nije toliko jak da to završi, to me živcira. (Mirko vs Gonzaga, Mir vs Carwin... to je knoc out ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Premium
|
Danas Hendo vs Shogun, UFC 139 Ne zna koji mi je drazi od ta dva. Weigh In MAIN EVENT Dan Henderson (203) VS Mauricio "Shogun" Rua (205) Cung Le (185) VS Wanderlei Silva (185) Brian Bowles (136) VS Urijah Faber (136) Rick Story (170.5) VS Martin Kampmann (170.5) Kyle Kingsbury (205) VS Stephan Bonnar (205) Main card ima puno potencijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
|
Main card bi mogo bit jedan od najboljih ove godine. Također neznam jel mi je draži Rua il Hendo i ne volim baš kad mi spare dva toliko draga borca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Premium
|
Ja bi htio da Kampmann masakrira Storyia, ne doslovno ali gledal sam njegove borbe i face protivnika obicno budu ogroman nered, najbolji kick boks u kategoriji.. Hedno bi mogao bacit H bombu na Shoguna ali i ovaj bi mogao i njem bacit svasta. Ugl. mislim ili Hendo KO ili Rua na bodove.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
|
Main card je u 3.00h. Prelimsi su valjda u ponoc, al nisam sto posto siguran. |
![]() |
![]() |
|
|