|
![]() |
#10051 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam ja. S02 mi još uvijek nije legla. Doduše, tek su 3 epizode vani pa ima još vremena.
![]() |
#10052 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dokumentarac being poirot mislim da sam jučer 3. put pogledao, inače ga obožavam gledati i gledao sam suchetove dokumentarce o vlakovima (kojima je fasciniran) i čovjek je jednostavno genijalan - pristupačan, skroman, vrhunski sugovornik i glumac (ima jedan dio u dokumentarcu di prikazuje kako se od sebe transformira u lika poirota, usrah se kako je to odradio u 2-3 rečenice). must see za sve ljubitelje krimića. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10053 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
pogledao sinoc stranger things S2 meni je to losije od prve sezone, nisu me uopce uvukli kao sa prvom, nadam se da ce treca i cetvrta bit bolje... slijedeci je na redu Mindhunter ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10054 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Jedna od rijetkih stvari koje sa guštom uvijek mogu pogledati sa boljom polovicom...ma taj Poirot je zakon. Can't wait... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10055 |
Premium
|
Nekidan sam to gledao na TV-u. Čini mi se jedne nedjelje popodne na HRT2. Bilo mi je fora kada je objašnjavao kako se ufuravao u lik Poirota (izgled, mimika, hod,...).
![]() |
#10058 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Neznam jel bilo,no uglavnom dobra,The Last Kingdom.
![]() |
#10059 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Tko nije prestao gledat The Walking Dead do sad sigurno će prestat nakon druge epizode osme sezone. Ovakav amaterizam i lošu glumu kakvu su pokazali u drugoj epizodi još nisam vidio, i to ne mislim u TWD seriji, nego u serijama općenito.
![]() |
#10060 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Gledat ću i dalje jer sam sve do sada pogledao, ali bez pretjerane euforije... Kada se sjetim i kad mi je extra dosadno, onda pogledam. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10061 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Stranger Things S02 bezveze. Čak počne dobro, kamera je fantastična (boje, svjetlo) ali bezveze sve ukupno. Prva sezona je puno intrigantnija bila.
![]() |
#10065 |
Premium
|
Blindspot S03E01 - đizus kakav odron od epizode! Ako budu ovako nastavili, biti će laganini shift+delete
![]() |
#10067 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Stranger things S02 Isto sam dobio dojam da je to malo losije nego prva. Jos nisam pogledao do kraja ali za sad bezveze..Pogledao sam 6 epizoda i to ono, pogledam jednu pa par dana nista pa opet jednu, dok me je recimo prva sezona zakucala za stolac.
![]() |
#10068 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10069 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10070 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nije nova serija, no u tjedan dana (dva ajd ![]() Pošto se spomenuo The Vietnam War, preporuka za Five Came Back. Nije tipičan WW2 dokumentarac (i Netflixova produkcija je) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10075 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#10077 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ovo mi zgleda interesentno, pocinje 06.12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10078 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
[QUOTE=Spikeman;3124225]ovo mi zgleda interesentno, pocinje 06.12./QUOTE] Bome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10079 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Koliko rupa u ovom Walking Deadu. Mislim, bilo ih je i prije, ali od nekakve iole ozbiljne serije pretvorila se u malo zescu trash seriju. Neću spojlati, ali ova 3. epka ima toliko rupa i loše glume/dijaloga da je to prelose... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10080 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
November 17, 2017 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|