|
![]() |
#10021 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Poslije napišem još koju preporuku za dokumentarce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10022 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jep... super je inside job ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10023 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Zeitgeist: Addendum Preporuka. Nije da bih se priključio Zeitgeist pokretu ali svejedno preporuka. ![]() Iako, kraj je malo odviše ajmo reć američanski izveden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10024 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Something's Gotta Give (2003) - 7/10, odličan Jack Nicholson
![]() |
#10025 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Još uvijek mi nije jasno kak su uspjeli ovo ubacit u Avengerse. ![]() http://www.pohrani.com/f/1L/nw/2fzKU...8-25-00h56.png I ostatak. :P http://www.pohrani.com/f/3j/wt/377wJ...8-25-01h34.png http://www.pohrani.com/f/2R/yY/1PueQ...8-25-01h35.png http://www.pohrani.com/f/2P/V2/WX3zc...8-25-01h37.png Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 25.08.2012. u 01:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10026 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Tko jos nije pogledao, svakako ne propustiti u ponedjeljak u 23 na HRT1. The Counterfeiters http://www.imdb.com/title/tt0813547/
![]() |
#10031 |
Premium
|
Pogledao ponovo: The Hurt Locker (2008) - 6-7/10
![]() |
#10032 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Preporuke za The last king of Scotland, Kramer vs Kramer, As good as it gets, Fried green tomatoes El secreto de sus ojos, Y tu mama tambien Od horora i hororcica nedavno pogledanih izdvojio bi The last house on the left, Dead silence, Ils, Devil, Eden lake. Daleko od spektakla, cisto ok za ubit vrijeme ![]() Od dokumentaraca Nuit et brouillard - kratki franc. dokumentarac iz 1955 o Aušvicu, sa puno originalnog footage-a. Izvrsno, ali mučno i teško za gledat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10034 |
Guest
|
Zeitgeist The Soviet Story Restrepo Armadillo Vrijede li išta ovi dokumentarci? Zanimaju me samo činjenice, nečije teorije baš i ne. Nitko meni neće govorit što da mislim, osim Đele Hadžiselimovića. ![]() |
![]() |
![]() |
#10035 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() I od mene par preporuka... Detachment Shadow of the Vampire za ovoga bi bilo poželjno prije pogledati Nosferatu, eine Symphonie des Grauens The Man Who Wasn't There Little White Lies I Saw the Devil 3 Idiots Kynodontas - ovaj nije za svakoga ![]() They Live - za teoretičare zavjere ![]() The White Ribbon Warrior The Hunter The Way The Big Bang Ninja Scroll - najbolja anime akcija koju sam gledao (preporuke za slično) Made in Dagenham Benny & Joon Tyrannosaur The Sunset Limited Café de Flore 13 Assassins The Whistleblower |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10036 |
Guest
|
The Beyond , 1981. Klasik svog žanra,horror u pravom smislu riječi,svakih par godina ga pogledam i ponovo je dobar. 10/10 |
![]() |
![]() |
#10037 |
Premium
|
Pogledao: The Cold Light of Day (2012) - 5-6/10, niš posebno, ali za ubit vrijeme OK film. Bruce Willis u sporednoj ulozi...
![]() |
#10039 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
A iz one scene kad stavlja naocale se vidi da je film dobar ![]() Jel ima taj film mozda kakav sequel ? Samo se nadam da nece napraviti remake ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10040 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
They Live, pogledao nedavno, ali sam ga gledao tamo negdje jos u proslom tiscljecu. uglavnom, film ispred svog vremena, preporuka ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10041 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Bolji sci-fi ne sjecam se kada sam ga pogledao,ali ne vidim po cemu je horror... Kako s*eba pri kraju aliene i onaj odlazak u stilu - hell yeah,you won't *uck with me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10042 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a pojma nemam niti ja, toliko sam "hororaca" i ja pogledao, valjda zajedno da izvadis scene iz svih filmova nebi dobio pola sata konstantnog izbecenja ociju ![]() ali, mozda, pojma nemam, kraj 80'-tih? danas nam je sve to normalno i vec 1000 puta videno, i gore i brutalnije. mozda je u ono vrijeme to bilo malo friki i strasno, mozda cak i tematika filma, tko zna......... ja sam shvatio film kao jako lijepo prorocanstvo koje mozda uopce nije bilo namjenjeno tadasnjim i buducim generacijama jer lako moguce da je ovo cisto SF tematika, no danasnje stanje se u jako puno pogleda moze poistovjetiti sa filmom.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10043 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Baš mi se gleda ta tematika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10044 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni bi trebala neka preoporuka za sportske dokumentarce ako je netko koji gledao. Moze biti o dopingu, tehnikama itd. Prije par dana sam s obzirom na aferu Armstrong pogledao "Doping for gold." Traje 52 minute i prica se odnosi na doping kroz 70-te i 80-te u DDR-u i njihovim velikim uspjesima na prvenstvima svijeta i Europe, te Olimpijskim igrama, zenama koje su zbog anabolickih steroida postale muskarci i tako to...
![]() |
#10045 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
When We Were Kings More Than a Game Most Popular Sport Documentaries The Best Sports Documentaries of All Time Zadnje izmijenjeno od: Juice. 28.08.2012. u 22:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10046 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni je dobar Too fast to race, imaš ga na youtubu, mislin čak u HD kvaliteti. ...doduše ja san i Group B fan ![]()
![]() |
#10047 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Auuuuu, B grupa, brutalno ![]() @Juice, to sam gledao. Remek djelo koje svaki ljubitelj Formule 1 mora pogledati. I to onu punu verziju od skoro 3 sata s brazilskim komentatorima. ![]()
![]() |
#10048 |
Premium
|
Preporučam tko želi biti malo "pametniji": Vedska matematika / Vedic Math Googlajte: EasyCal Series of 30 Fast Math Tricks (Vedic Math) Te zatim: http://www.youtube.com/watch?v=9_c8CIBfUEg - Gledati na preskokce, zanimljivo prvih 15-20min http://www.youtube.com/watch?v=ufFiIbi8Duo
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 30.08.2012. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10049 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
Ciklus stranih dobitnika Oscara: Tajna u njihovim očima I još dva dobra tko nije gledao: Ciklus stranih dobitnika Oscara: Panov labirint Pisma s Iwo Jime |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10050 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Pogledao sam Dark Shadows.. Šta reći, film je po meni glup i dosadan.. |
![]() |
![]() |
|