|
![]() |
#9991 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam prije na asus en5750 igrao cod UO na tako nekih 50-60 fps-a, a cod2 je isao cak nesto bolje. 1024x768 rezolucija a postavke su bile skoro max. tako da me cudi da ti radi probleme, koju karticu imas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9992 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Nvidia GF 440mx: goood : legendarna kartica, drzi me 6 (ili 5, zaboravil sam) godina ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9993 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
hehe , to je moja bivsa .. jos sam SD rame imo na njoj , uzas . pogledaj si malo tu po forumu , cesto ti netko proadje starije komponente , nadje se "igrivih" :clap: grafički za 100 kn .. za tolko sam ja uzo tu 9000 orije godinu dana. @crash ma bitnije mi je da je dobra grafika nego dal imam 50 il 70 FPSa . tak bar ja razmisljam . kad i ak se uspori jos vise , jednostavno cu dic prvo procesor za 5 - 7 % , a onda i frekv. grafičke . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9996 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ovisi o broju igrača na serveru...ak igraš clan war ždere onolko kak je zule rekao, a ako igraš na bihnetu sa 40 igrača onda ti ždere čak i duplo (do 40 mb) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9997 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
aj da i ja nes pitam sve ukupno meni ne valja guid zato sto imam 2 komada neki serveri daju jedan neki drugi... odozdo se cita 01/04/2007 05:01:40 - "Hendrik Thole" ![]() Note #4: This is no PB issue. There is nothing we can do. You may want to contact Activision customer support on this. Thanks. 01/02/2007 07:17:49 - "Mrcina" Note #3: thx for the answer, but you didn't tell me anything. adminstrators from clanbase sent me here and told me that this is pb problem now i'm lost, cuz i dunno what to do i have a clan, and i can't have two guides registered for our server that gives this special number and for the other servers when we're playing like guests so i and my clan can be banned for my different guid can you tell me how could i fix it 12/31/2006 10:50:37 - "Hendrik Thole" ![]() Note #2: We are aware of issues that occur intermittently with the COD2 cdkey authorization system from which PunkBuster generates player GUIDs. This system is not accessible to us directly so we do not know if/when this issue will be resolved, but hopefully it will be soon. 12/29/2006 10:05:13 - "Mrcina" Note #1: hello im having troubles with my guid, which is different on our (rabbits clan) server than it is on other original servers i heard for the same problem, but i still dunno the answer i have the original key, everything is ok with that, my guid is the same on most of the servers but on our server it's different so im asking you if you already faced a problem like this and can you help me i can change guid on the cb page but then i would have the same problem when playing on some other server thx, Mrcina |
![]() |
![]() |
![]() |
#9998 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sori ak je OT al mi treba mala pomoc. Jucer sam kupio audigy4 zvucnu i cod mi neda da prebacim na eax3,ni 2 ni obicni! Imam najnovije drivere za zvucnu i cod je v1.3! Daj mi recite jel neko imao takav problem i jel znate rijesenje za to? THX
![]() |
#9999 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
OT Hm...mogao bis staviti drugaciji avatar ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10000 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
u jeeeee , 9999. post, sretni dobitnik koji posta 10000. post u ovom neponovljivom topicu dobiva ovaj prekrasan set noževa : lol2 : : ![]() edit: po ovom tu brojenju, taj sretnik ispadam ja : goood :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10001 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
lol ultramegavelika tema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10003 |
You'll Never Walk Alone
|
hehe majko mila odmah se sjetim iskona i akcije ADSL kad su dijelili uz ipod i set nozeva,ajd bar kolega da dobijes naostrene pa da se nemoras patiti jer oni su od iskona bili uhhhhh tupi brate mislim da se ni stalone iz najboljih dana u rambu ujutro nebi mogao obrijati snjima : sweating ![]() ![]()
![]() |
#10005 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() The All-Seeing Eye http://videogames.yahoo.com/multiplayer
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10006 |
Premium
|
evo iam i ja jedan mali problem:... reinstaliro sam windoze ali mi je cod2 na jednom hardu stalno tak da njega nisam i sad nemogu upalit punkbuster jer kad god probam uvjek me baca van i daje send or dont send error nemam doma cod2 vec 3 dana neam cod 2 ![]()
![]() |
#10007 |
PizzoZder
|
Moras i igru reinstalirati, nema druge...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10008 |
Premium
|
hhe ok mislio sam da se da nes zamjenom pb foldera u igri al nea veze budem ... jos bez coda ...
![]() |
#10009 |
Premium
|
ako hoćeš pošaljem ti ja svoj PB |
![]() |
![]() |
![]() |
#10010 |
Premium
|
aj molim te na pm mi sendaj bum probo sutra promienit al mislim da nebu islo al aj bumo vidli...
![]() |
#10011 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#10012 |
Premium
|
evo reinst igru i patch stavio al nista ![]()
![]() |
#10013 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ekipa da ne tražim po ovom ogromnom threadu...koji je cod 2 server od PC eksperta? znam da sam prije pročitao da ste ga digli weee...1000 post Zadnje izmijenjeno od: Pantera-N. 14.01.2007. u 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10014 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...27159&page=248 post broj #9889 ili http://forum.pcekspert.com/member.php?u=4999
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10016 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nije od PCE server, to je C2Y. www.cod2you.com
![]() |
#10017 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10020 |
Premium
|
thunder,atha hrconja reko mi je rak za to prije dosta dugo vec ugl pomoglo je hvala swima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|