|
![]() |
#9961 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
a kaj ti vrijede poligoni kad te kicka pb? ista stvar ko fx_sort (vidiš kroz dim) al kicka pb : cheers2 : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9962 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
A zasto jednostavno ne igrati sa stock igrom, nego kad vec ne mozes i ne znas ubiti na drugaciji nacin, palis razna cuda i pomagala preko console. Ne odnosim se na nikoga, ali je smijesno. Enjoy the game as it is i ne otkrivajte toplu vodu. : cheers2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9963 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jea...jbsh citere... Zato smo mi CW-ovci ovdje da ih sve spusimo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9964 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Probo sam ovo i neradi na realism modovima, pb ne kicka, nego se sve vrati na standardno kako je bilo. Radi kad sam sebi kreiram igru na compu ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9965 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovo sto je Hrconja naveo je dozvoljeno po posljednjim pravilima clan base-a. No da bi to koristili server ili mora biti tako podesen ili mora biti sa posljednjim cb pam modom, ali ce i u tom slucaju, najvjerovatnije, server administrator u punkbuster folderu na serveru morati izmjeniti pbsv.cfg i ukljuciti te opcije: pb_sv_cvar r_polygonOffsetBias IN -1 16 pb_sv_cvar r_polygonOffsetScale IN -1 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9966 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
jel kome ikad izbacio ovakav error? : sweating http://img391.imageshack.us/img391/5163/keygt9.png i ne, nisam je preradio u photoshopu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9967 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
meni je jednom na c2y pisalo server is for high players only ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9969 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
kak se dobije da pisu fps-i na ekranu .. da , procito sam prvih par stranica ovog trida , i osim plakanja nekakvih gikova dal ce im radit na 100 ili 101 fpsu nisam naso kak da ukljucim to fala ps moram priznat da me igra ugodno iznenadila ,a mora da je je to zato sto mie zadnja pucacina koju sam igro bila return to castle wolfenstein .. kad smo kod RTWC-a , ima kakav nastavak istog :clap: ? pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9970 |
Banned
|
u konzolu upišeš /cg_drawfps 1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9971 |
Moderator
|
Yep, a ako igras i online, korisno je imati lagometar - cisto da znas sto je posrijedi kada "zapne". /cg_drawlagometer 1 Za otvoriti punu konzolu, preko cijelog ekrana, se uz tipku "tilda" koristi i "shift". Korisno je kod pregledavanja liste bindova (/bindlist), provjere PB guida (/pb_myguid) te hvatanja screenshota istoga (/screenshotJpeg) jer obicna naredba F12 (bind za screenshot) hvata samu igru, a ne i konzolu. Pozdrav svima od *NOB*Mrcine klana. : cheers2
![]() |
#9972 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
fuj cb!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9973 |
lepi
|
kak da upalim konzolu?stiscem sve gumbice na tastaturi nece! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9975 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
poto često gubim pakete za vrijeme big brothera onda je stalno šareno crveno žuto bijelo pa sam izgasio 4 ever. @thunder to nije chit i nije ni slučno fx sortu 0 omg eo ET ti je lijepo rekao. di to nije enableano jednostavno stavim na default isuse kaj je tak teško shvatit. nitko te ne tjera da to koristiš : nono :
![]() |
![]() |
#9976 |
Premium
|
![]() |
#9977 |
lepi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9978 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Imaš u opcijama igre za uključiti konzolu ![]() Pa tek onda uključiš na tipkovnici.
![]() |
#9979 |
Moderator
|
Editiraj config_mp i ubaci slijedece: bind ` "toggleconsole" I malo nize dolje kod "seta" naredbi: seta cg_drawFPS "1" edit: hehe, Jelc je u pravu...govorimo o single playeru. U game options moras ukljuciti "enable console" na yes, nisam igrao SP odavna, a u MP je to po defaultu ukljuceno.
![]() |
#9980 |
Premium
|
hm ali svakako snimi 1.3 patch , ali ako se misliš igrati SP onda provjeri dali imaš kupljenu original verziju ^^, ako si izgubio original cd onda ostavi 1.0 lijepo sročeno od mene ^^
![]() |
#9981 |
lepi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9984 |
lepi
|
jel ok 25 - 30 FPS outdoor , 60 - 80 indoor? 800x600 (vise nejde , zbrejka se sve kad probam na 1024 stavit) full detail , NO AA , ati r9000 64ddr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9987 | |
Banned
|
Citiraj:
1024x768 bez aa i AF sve na low minimalno na 50 max 170fps-a mislim da bi mogao jos izvuci iz te grafe, tj makni full detail nemaš potrebe za time, bolje igrati sa vecim FPS-om nego sa ljepsom grafikom npr ja primjetim kada mi se spusti fps ispod 85, tako da sam si sada podesio da mi fps nikad nejde ispod 85, tako da mi je min 91 a max nekih 500-600 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9989 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad imamo sedam server admina i nasi igraci igraju cb 1na1, 2na2 i sl. cb laddere , takoder u zadnjih nekoliko dana igramo jako puno FW (obicno od 18h do kasno u noc) ili posudimo nas server nekom prijateljskom klanu tako da je server gotovo stalno zakljucan. Preko dana je to obicno zato jer onaj tko je igrao zadnji ne makne pass ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9990 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
ja u safe modeu nemogu povuc 120FPS-a da me ***s ![]() max 110-115 (kad blejim u zid, ili u nebo) kad se krecem, prosjek je 50-60 kada sam u dimu i krecem se - 10 ![]() sve u safe modeu, da jos i ne pricamo o vecim rezolucijama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|