|
![]() |
#962 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Da ne otvaram novi topic, ako mi netko može pomoći oko jednog novčanika. Dakle frend mi je prije dosta vremena u Areni u nekoj trgovini s opremom za bordanje uzeo O'neill-ov novčanik mini dimenzija. Širok je ~10, a visok ~7cm, od umjetne kože i mislim da je trifold. Nema pretinca za kovanice, ima samo za kartice i pairnate novčanice, a tako je nizak da novčanica od 500kn mrvicu viri. Tamo takvu trgovinu nisam našao, kao niti njega na Ebayu i raznim web shopovima
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://watchhubs.com/515-large/casio...-3v-g-9000.jpg CASIO G-SHOCK MUDMAN Sport G-9000-3 - 88$, free shipping trebao mi je jedan sat na koji ne moram paziti previse i koji ce podnijeti svakakva sranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Kaj je u ovom trenu najbolje uzet do 1000kn za jednog mladog muškarca, npr kao Fossil CH2695 ili Esprit ES103241002, dakle nešto između sportskog, elegantnog i ozbiljnog ![]() Ne kužim se u satove pa da vas pitam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
To sto si naveo su tzv. modni satovi, zanči neka firma koja se bavi nečim( obično modnim stvarima) radi satove, odnosno u Kini ih rade za njih. Za te satove je karakteristično da su losije kvalitete, previse skupi s obzirom sta nude, nemogućnost servisiranja i općenito nesdostatak razervnih djelova. I kao takve, trebao bi ih pokusat izbjeć. Ovisno koliko si spreman potrosit za sat, ali uvijek možeš naći kvalitetnu zamjenu u vidu Seika/Citizena/Casia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Banned
|
Evo npr našao sam si odličan sat (po meni) za odličnu cijenu: http://www.silvertime.eu/jacques-lem...h-1-1670d.html Jel bi to bio dobar izbor, i gdje ga isprobati u Zagrebu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Premium
|
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
|
Zna li tko gdje ima za kupiti Poljot Aviator Chrono II za 300tinjak dolara? Našao sam ga na nekom siteu za 350, ali ne primaju PP. Ako ga nema budem naručio Black Monster za prvu ruku pa tražio dalje dok ne nađem ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#972 |
Premium
|
Gledao sam i nisam našao, sve što sam našao je preko 500$. Mislim da mi je za sada favorit Maratac Pilot Mid (ovo je veći 46mm model, ja bi manji 39mm pošto imam 16,5cm zglob), no treba čekati do 2.mj. da dođe nova serija na službenu web trgovinu gdje je 200$. Ima na Ebayu ali po puno većoj cijeni. No tražim i dalje, možda do 2.mj. nađem nešto bolje.
![]() |
![]() |
#973 |
Premium
|
Ima li tko ideju kako naručiti taj Maratac pošto ne šalju van US. Za internacionalne kupce imaju navedene 2 trgovine koje ga nemaju (jedna uopće ne trži satove) te stranicu koja igra ulogu posrednika između njih i mene što bi me koštalo 100$ iliti 50% cijene sata. I dalje sat vrijedi toliko, ali jednostavno odbijam toliko platiti maglu.
![]() |
![]() |
#974 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nebih znao, ali ako ti se sviđa takav sat onda si definitivno provjeri ponudu od Steinhart-a Po mišljenju mnogih, best buy satovi na tržištu.
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 15.01.2013. u 09:27. Razlog: Krivi komentar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako tko ima koga da radi negdje na kruzeru, to je izvrsna prilika za kupnju satova, pogotovo Citizen, Bulova i Invicta. Ja upiknuo Citizen AT4008-51E za 272USD (posada ima dodatnih 20% na vec ok cijene). |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nemoj to..čemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
|
Znam ja, evo ovdje: http://tinyurl.com/FWAFFP
![]() |
#981 |
Premium
|
Naručio za prvu ruku Black Monstera za 230$ pa ću vjerojatno u 2. mjesecu uzeti onog Marataca kada bude dostupan, a ovog frknut za iste novce... osim ako mi se baš toliko svidi pa si ga ostavim. Od sličnih Maratacu za istu cijenu ima još i Aristo 3h114, ali Maratac mi je ljepši. 300$ s free shippingom čelična i titan verzija, isto kao Maratac s poštarinom.
![]() |
![]() |
#982 |
Premium
|
Je, možda je Maratac lijepšii (iako meni nije) ali jedan vrlo bitna razlika između ta dva sata. "Movement: Swiss ETA 2824-2 Automatic Movement " za Aristo 3h114 "Movement: Miyota 8245 21 jewel automatic movement" za Maratac Pilot Mid
![]() |
#983 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() http://www.parniswatch.com/showpro.asp?articleid=1323 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ja sam ga platio oko 90$ onda. Da, vodootporan, mada nisam ronio s njim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
@Srdan ETA je puno bolji mehanizam,ugradjuje se i u dosta skupe satove,pa ako već biraš izmedju ta dva,bolje nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Banned
|
Šta preporučujete do 1500kn, neki kronograf?? Nešto tipa casio eiface ili citizen eco drive?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Banned
|
Di ga ima u Zagrebu?? Postoji li više modela nighthawka i kojeg uzeti?? Koja je trenutno cijena?? Po čemu je tolko poseban taj sat?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|