|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni je prije koji dan jedna cura koja radi u "informatickom" ducanu jako ljubazno objasnila da se ne kaze DVD-RAM nego DVD-ROM. Sva sreca sto me prosvijetlila, a ja bezuspjesno lutam uokolo u potrazi za DVD-RAM medijima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
đo dalton je donekle u pravu. Niko nezna sve i glupo je ovdje da mi ismijavamo te ljudi, dok recimo i sami se nađemo u situaciji da neznamo aposlutno ništa šta se tiče auta, kuhanja ili jebanja ![]() Mene ne ljuti ne znanje, meni ljuti ovakav ton, da ne kažem bahaćenje ili "preseravanje" ili ...ma kužite. ![]() Ili kad je mene momak u Linksa pola sata bahato uvjerava da mi SATA pržilica ne radi jer mi nisu dobro namješteni jumperi ![]()
![]() |
#966 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Feniks kompjutori
Nisam iz ZG-a, ali imam tamo kolegu pa sam ga poslao da mi ode u Feniks kupiti nekakve zamjenske tinte za printer. konkretno se radi o ovim tintama: http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...777&kateg=2023 (stavio sam samo link na jednu ali za sve 4 je ista cijena) cijena je i više nego prihvatljiva (17,26kn) ![]() no međutim, kada je kolega otišao u dućan i dao im šifru artikla, tražili su ga 40-ak kuna za komad... ![]() Ovo možda i nepripada u ovu temu i možda i nije provala. Nisam htjeo otvarati novu temu zbog pitanja: Dali je tako nešto normalno u toj trgovini? Ja sam onako malo ljut ponajviše što je ugur išao tamo bezveze... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Warez king™
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo jedna provala koja se vise nece ponovit. Dodem ja neki dan u codac ducan i pitam zensku(plavusu) imate li DVD-RW? Kaze ona meni "Prazan?" Strgo sam se od smjeha, i mislim si u sebi mozda vicevi o plavusama i jesu istiniti. DA stvar bude jos bolja deru na cijenama gadno, dvd 8kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo sad čitajte sta se sve može dogotit u požegi (u jednom danu): TRGOVINA 1: Ja: Dobar dan! Ja: Jel imate E8400? Trgovac: Šta je to? Ja: Intelov procesor. T: Aha, pa nemamo, al možemo naručit... Ja: Po kojoj cijeni? T: Pa ne znam, al to vam je skup procesor... Ja: Dobro, recite mi cijenu. T: xxxx,xx kn. Ja: Za koliko to može stići? T: Ne znam. Ja: Da li znate možda koji batch bi dobio kad naručim? T: Šta je to? Ja: Doviđenja. ________________________________________________________ TRGOVINA 2: Dolazim oko 9:30 prema trgovini, piše na njoj da radi od 8, naravno sve zaključano, nigdje nikog... ________________________________________________________ TRGOVINA 3: Ja: Dobar dan! T: Dobar dan! ( Za divno čudo) Ja: Koje imate kvalitetnije memorije? T: Kingmax. Ja: Jel imate šta kvalitetnije sa Micronovim chipovima, tipa Ballistix, OCZ...? T: To vam se ne isplati kupovat. Ja: Dovidjenja. _________________________________________________________ TRGOVINA 4: Ja: Dobar dan. T: Dobar dan. Ja: Da li kod vas mogu kupiti komponente ili samo gotova računala? T: Samo gotova računala, ali imamo ovu konfiguraciju za igre (pokazuje na konfiguraciju sa 8400 GS, i 1GB ddr rama) Ja: Hvala, dovidjenja. __________________________________________________________ TRGOVINA 5: to mi se dogodilo prije 2 godine kad sam usao u jednu trgovinu, i cekam unutra 20 minuta, nigdje nikoga, ja ih zovem, derem se, kucam, ali i nakon 20 minuta nitko ne dolazi... da bi kasnije saznao da u to vrijeme uopce nisu trebali raditi nego nisu uopće zaključali vrata i mogao je ući ko je god htio?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() ![]() Najbolje kad dodjes u dom racunala i pitas onu zenku tam nest ona se jadna uzjebe nezna sta bi rekla... a sta god pitas jel imate, odgovor je nemamo al mozemo narucit ![]() Sad sam se sjetio kak sam umirao od smjeha kad sam bio prije koju god u iconu na praksi, treba slozit 10-tak kompva o oni nemaju nista DDR-a i onda me lik posalje u hgspot da kupim 20 plocica memorije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Premium
|
NE KUPUJTE RAČUNALO U POŽEGI, ako se danas dogodi kakvo sranje u nekoj od trgovina u požegi, možete s velikom dozom sigurnosti pretpostaviti da sam ja kriv.. narucio: e8400-> doso e6750 ballisitix-> transcend jet ram zotac 9600gt->msi 9600gt seagate 250gb->wd 250gb fortron 400w->fortron 350w eto jadnici su pokusali prevarit mog starog koji jadan nema nista pojma o tome.. da napomen radi se o trgovinama DOM RAČUNALA d.o.o. i ICON d.o.o. Zadnje izmijenjeno od: timmy. 29.05.2008. u 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: timmy. 04.06.2008. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Niti nosite racunalo u hgspot na servis osim ako dajete reklamaciju da ne bude ko meni da nije mogla tv kartica stati pa su je izvadili, a ostavili karticu za modem, floppy isto izvadili da bi stavili ono cudo za reguliranje brzine vrtnje na kuleru, i iscupali kablove za restart pa sam morao sve ponovo nositi (jer su stavili naljepnice, komp pod garancijom) i nadgledati kako rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Svi rokaju WoW ja sastavljam konfe.. Ako netko slucajno hoce nekakvo kvalitenije napajanje oni mu svejedno ubodu onaj shit sta se dofura sa caseom... To je firma za kupit pola kile dvd-a i eventualno mreznu i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
U jednom od najvecih i najpoznatijih ducana u ZG: Zovem na telefon da pitam koju verziju misa G5 imaju na lageru, s obzirom da su u to vrijeme postojale stara i nova verzija misa istovremeno, a na stranici im nije bilo dovoljno podataka da bi se ista moglo zakljuciti. LIK: Dobar dan, xxxx ovdje, izvolite. JA: Dobar dan, zanima me koju reviziju misa Logitech G5 imate na skladistu, na vasoj stranici nista detaljno pise. LIK: Ne znam jer ne vidim odavde gdje sada stojim. Najbolje da dodjete sami pogledati. JA: Ok, dovidjenja. Zivim 40 KM od Zagreba i zvao sam upravo zato da ne moram ici na vlak, izgubiti 3 sata da dodjem tamo i onda vidjeti da nemaju ono sto mi treba. Lijeni bahati kretenoid koji se javio na telefon bi se trebao nauciti ponasati prije nego dobi posao sa ljudima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
1. joooj da mi je bilo kaki poso samo da nisam na grbachi roditeljima, da zena i djete ne skapavaju na ulici, da mogu curi kupit kokice, a mozda ustedim koju plachu pa kupim audi tt, malo rabljen.... 2. Joj evo vidi, traze nesto sto bas meni pase: sjedim medju lijepim kompjuterima i televizorima i nis nemoram delat! 3. Jupiiii dobio sam poso, genijalan je poso bolji nego sam mislio, a moji su govorili da se ne igram na kompu, negoo da uchim, jer mi igranje nece nista pametnoga donijeti u zivotu. A vidi me sad! Jooj mogu isprobavat mobitele igrice, naaajskuplje laptope, sve klimatizirano a ja dobio status "asisstant sales MANAGER"! Pa maltene sam direktor! Manager, coece! 4. Uf, slomljen sam. Vec dva tjedna radim od rane zore i kreteni nam nedaju da sjedimo, da moramo trcat oko musterija, gledat i pitat jel mozemo pomoci. Stalno sam na nogama, stalno u skladiste donesi ovo, raspakiraj ono, pšrovjeri jel imamo ono, pa glancaj i slazi zapackane artikle na policama. al sace placa. 5. Kakva je sad ovo placha?! Pa nema dodatka za topli obrok i prijevoz, pa dobio sam samo neki papiric o probnom radu, pa gdje je tu socijalno, zdravstvaeno, pa to je nize od prosjecne place u zagrebu e'emu kak me 'ebu i za svetak i petak, i navecer, kad se svi odmaraju ja tu chubim, gadi mi se ovih 4 zida. I gamad jedna vidi gazde u kak'om se autu vozi! A mi moramo placati za nestalu i ostecenu robu! Pa nisam ju ja ostetio! 6. ma bemi se zivo. Za te pare jos i previse radim. 7. Koja gamad mene ce ti ti balavci sadbiovo sad nebi ono. e pa nemogu oni mene tak malo platit kolko ja mogu malo delat. Fakit, sto se vise trudi jadan coek, to ga vise teraju da rinta i vuche za druge i to ni za fala a kamoli da plate prekovremeno i trud, a gle one blagajnice, tamo sjedi i neradi nis za vecu placu! 8- nadalje dopisuj po iskustvu i procjeni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@Tony Hawk, baš me zanima u kojem je to dućanu bilo ![]() Jer primjerice hgspot i vemil u zg-u su dućani u kojima ne možeš uopće nikoga dobiti na telefone. Hgspot u novom zg-u sam jednom zvao tjedan dana svaki dan po dvadesetak puta, ni jednom nisu digli slušalicu... Inače, nije neka provala, ali ne znam jeste li vidjeli kako se links počeo reklamirati:
![]() |
#986 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Scena danas u riječkom vemulju. Dođe mali 14-15 g. sa mamom (a.k.a. financijer) kupiti grafu. Obzirom da mali ni sam ne zna što će ide ga prodavač pitati u čemu je problem sa sadašnjom. Kaže mali da mu slabo vrti COD4. Malo me začudilo obzirom da je COD4 do pakla optimiziran i vrtila bi ga i neka GF2. Na to mu prodavač skromno odgovori: "Pomoći ću ti jer sam ja gejmer i znam šta je dobra grafa." I predloži mu, pazi sad, HD2600Pro 512Mb!! Obzirom da je financijer na odlasku rekla da će se vratiti ako ta bude slaba, čini mi se da će prodavač dobiti 'ugodni' posjet. ![]()
![]() |
#987 | |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#988 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ou yeah, samo nije reko koju igru igra, vjerojatno quake 2... ![]() To je prava gamerska grafa, hebate ja svoju ne računam u gamerske grafe (više) a r2600 gamerska grafa... ![]() ![]()
![]() |
#989 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Imate li DVD-RAM medije? ?!?...blago teleći pogled...imamo RW.... Ne, ne RW, već DVD-RAM ?!?...a to su sigurno nekakvi stariji DVD-i.... Ne znam što je vama starije, ali meni trebaju DVD-RAM mediji ?!?...ne, nemamo to.... Ali u istoj potrazi čuo sam i veći biser: Imate li DVD-RAM medije? Da, naravno. Trebate li DDR1 ili DDR2? Sad sam ja na redu za ?!?.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Treba kaj skurit??
|
Ovakve stvari da nisu za plakat bile bi smjesne. |
![]() |
![]() |
|