|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nesto novijeg vocal trancea sa Enhanced recordings. Trance i prog ![]() Exostate - Easily I Fell. Za one koji ne znaju, Exostate = Bissen & Jeza. Odlican original uz 3 vrhunska remixa. C-Systems & Jo Micali feat. Hanna Finsen - Love Is Strong. Original & Estiva Remix.
![]() |
#962 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Old skul ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#964 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Odnedavno sam krenio slusati trance ili ono sto se naziva na torrentima pod trance. Slusam uglavno ove Armin van Buuren kompilacije,ima dosta dobrih stvari koje mi "odgovaraju" pa ako moze preporuka slicnih ili jos boljih ![]() to je ono sto mi se najvise svidja od onoga sto sam poslusao,nedavno sam krenio slusati bez prestanka... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://mp3passion.net/ i skidaj do mile volje ![]() ![]() Probaj dal ce ti se svidjeti lange - stadium four ili cosmic gate - analog feel (rank 1 digital rehers) , W&W - moscow, W&W - the plan ( leon bolier remix), leon bolier - seraphic, andrew rayel - 550 senta, triarchy replication,DJ Geri - Imperio (Original Euphoric Mix) ... ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 24.11.2012. u 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Predobra stvar, stari (dobri) Orjan... EDIT: Preslušavam Once Upon A Night Volume 3 od Ferrya Corstena koji je danas izašao (koji me btw i podsjetio na gore linkani remix jer se nekim čudom upravo on našao na tracklisti) i ima dosta sranja no u uho mi je upalo ovo: Analogue Sound Department - Greetings (Ferry Corsten Edit) Ferry nakon hrpe komercijalnog sranja što od sebe što od drugih sa svog labela pušta bombu od pjesme, ovo je jednostavno savršen progressive trance na djelu. Ima ovaj popust od 25% na Beatportu, mogao bih baš piknut legalis ovu pjesmu, rijetko mi je takva pomisao padala na pamet što se tiče trensa ove godine. Zadnje izmijenjeno od: doky. 26.11.2012. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
www.youtube.com/watch?v=X-1FzpVxhAY |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Premium
|
Aeris Feat Jess Morgan – What Do You Feel? [Molekular Sounds], Original / Re:Locate vs. Robert Nickson Banging Remix/Dub / Tucandeo, Jonas Hornblad Remixes Aeris = Paul Moelands & Robert Nickson
![]() |
#974 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
muimerP
|
Neovlim novi Trance...ima nešto stvari dobrih, i to je sve. daaaaa ![]()
![]() |
#977 |
Premium
|
Ako ti se sviđa Night Vision preporučam ti i Mental Asylum, stvarno dobar uplifting i tech trance ćeš naći tamo. Pogledaj si cijeli katalog na Beatportu, mladi label tako da nema puno, 8 singlica no svaka je odlična. http://www.beatport.com/label/mental...-records/27445 |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
http://www.youtube.com/watch?v=8E8f5XB5wzE party mood! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
|
Nešto novih stvari kaj mi valjaju: Alex M.O.R.P.H. feat. Shannon Hurley - Monday Morning Madness (Alexander Popov Remix) Bjorn Akesson - Sol (Original Mix) Armin van Buuren vs. Arty - Nehalennia (Original Mix) Nick Callaghan - Here Today, Gone Tomorrow (Original Mix) Gal Abutbul - Agam (Leolife Remix) Liam Melly & John Henderson - Take Control (Original Mix) |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 06.04.2013. u 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
malo domace produkcije :> http://www.youtube.com/watch?v=MdKbiWOpoAM http://www.youtube.com/watch?v=Gq0SCFWMn7I |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |