|
![]() |
#961 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
nemogu ja tražit po googlu sa modemom,daj napravite kako treba sa svim potrebnim stvarima i kad ga flesham da mobitel radi a ne da nemogu slat poruke i ništa sa njim radit kako bih ja koji nemam pojma trebao znat flashat prema vašim glupim naputcima,i ne namjeravam čitat sto stranica,jer sam vidio na početku malo da nikom ne radi kako spada nakon flashanje i neradi ni CID49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
zašto ideš flashati ako ne znaš? i pripazi na jezik i ponašanje prilikom komunikacije na ovom forumu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 | |
Banned
|
Citiraj:
I kak se može uništit mob kad tamo piše da se nemože Najlakše sastavit vodič i onda ništa,ni update a namjenjen je korisnicima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ako ti ne paše izvoli nabavi adsl, imaš gugl pa napiši ti vodič tutorial ili što god. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Banned
|
Citiraj:
da mogu nabavio bih dsl znači nitko neće pomoć Šta se ide petljat i slagat vodič kad neće nikom pomoć,uostalom trebao bi imat vremena za ono šta već ide počinjat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
on samo čeka tebe i tebi slične kod kompa da skoči kad se vama digne i da,možeš ubiti mob ako ne znaš što radiš
![]() |
![]() |
#967 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ajde dosta m4x...na vlasniku tutoriala je da ga obnovi kada i ako bude zelio. Stvar je stara godinu dana, a isprobano cijeli postupak radi jer je nas ne tako mali broj bas po tome vodicu napravio odlican posao sa mobom.
![]() |
#968 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() promijenio som 3 moba otkad sam napisao tutorial (iako još imam i originalni modani k750 sa kojim je sve počelo) a flashao sam bez problema još jedno 7 komada dok je vodič još bio aktualan ... - ako nemaš volje čitati nove postove zašto se uopće petljaš sa godinu dana starim vodičem... - dajte linkove na nove verzije programa i eventualne izmjene pa ću ih ubaciti u prvi post
![]() |
![]() |
#970 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Hm, ovako imam problem, slucajnom nepaznjom sam ubacio patch koji je namjenjen softwareu R1L002, a kod mene u mobu je R1BC002, i sad kad upalim mob samo pocne blicat i nece radit, probao sam i maknit taj patch, ali opet nista, inace imam CID36 K750@W800, i sve radim preko FAR Managera. Jel postoji nacin da ga popravim ili ga moram flashat ponovo od nule, sto mi se j.ebeno neda.. ![]() ![]() EDIT: Evo problem rjesen, EROM mi je ostap ziv pa je trebalo samo preflashat MAIN, nakon cega sam samo morao stavit patcheve koji su nestali, i sada radi sve opet, osim GFX ikonica s kojima cu se kasnije zezat...
Zadnje izmijenjeno od: rams. 06.05.2008. u 01:18. Razlog: Rjesen problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#973 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
svima kome treba pomoć
znaći flešam mobitel k750i u w800i vi dolazite do mene i ja vam pokažem postupak stavljam koji želite meni i stavljam drivere za odlićan zvuk sa slušalicama i za odlićan zvuk preko zvućnika stavljam start up i turn off od w810 pa ako je itko zaiteresiran molim na pm ili na br telefona 0921008168 administratori molim vas opomenite me jer neznam da li ovo smijem DA NE BI BILO VEĆ SAM FLASAO I PIMPAO OKO 20 MOBITELA K750I |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
MIUI HR Translator
|
![]() |
#983 |
80286
|
Koju verziju XS++-a koristis? Ako je nova 3.1 onda radis ovako: 1. Spoji mobitel na komp u XS++-u (pritisnes Connect u programu pa drzis C i ukopcas kabel dok je mob ugasen), odaberi FSX, Start FSX i pricekaj dok izlista sve foldere u mobitelu. 2. Odaberi mapu /tpa/preset/system/settings 3. Ovdje samo drag&drop-aj startup i shutdown slike/animacije (meni se cak i XS++ srusio ali je uspio sve uploadat)
![]() |
#984 |
MIUI HR Translator
|
možda ti tvoja animacija ne valja probaj ovo ubaciti http://www.esnips.com/doc/d2f8abf5-3...kubuntu176x220
![]() |
#987 |
80286
|
![]() |
#989 |
W750i Owner, SAMP Player
Datum registracije: May 2008
|
![]() Evo ja imam k750i@w800i i zanima me Jel zna iko kako napravit da blic svijetli kad mob zvoni i jel se moze napravit da se slika s joystickom a ne onim botunom jer mi onaj botun steka. hvala! Zadnje izmijenjeno od: CrOKilLEr. 22.05.2008. u 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
W750i Owner, SAMP Player
Datum registracije: May 2008
|
javite mi tu ili na msn: kerpacic@hotmail.com |
![]() |
![]() |
|
|