|
![]() |
#961 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Tamic ? salis se, prije ko Mack ![]() I za informaciju, taj moj mod moda mi sluzi da poberem sve na sto naidjem a da ne moram kao konj trckarati stalno do trgovca da bi nesto usicario prodajom. Od oruzja nosim samo opletushu (Winchester) brzopljuc (Kalash) i tandjaru (Dragunov) Ma nije bitno za koji je SoC ili CoP, vazno da je novo. Imas link za skidanje ? Nasao sam nesto ali ne radi
![]() |
#962 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Navodno je dosta teško i ima kakvih 200+ sati za odigrat ![]() http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1824863
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#964 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Hebite se ![]() ![]() gle kartu bogtemaza ![]() http://www.youtube.com/watch?v=900dv...eature=related Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.04.2011. u 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Ja se već ponadao da je novi izašao ![]() ![]() http://www.fileplanet.com/214288/210...yanka-Mod-v1.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | ||
herr Flick
|
a morali smo sta ces, moras i ti malo patiti sa nama ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() @hardflat thks na linku
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 13.04.2011. u 11:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Guest
|
igra je stvarno zakon , best buy za manje od 4€ , igram na master i još nisam doašo ni do onog mjesta za prvi quest di je srušen helikopter , lunjam okolo napadam bandite radim side-questove..dal mogu nekaj zeznut tak..mislim da ubijem krivog lika ili.. |
![]() |
![]() |
#968 |
herr Flick
|
Igras bez modova ? Prvi puta ? nemas sta zeznut, razgovaraj sa likovima u Skadovsku i okolo,radi zadatke, skupljaj lovu i peglaj
![]() |
#970 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Si videl kaj je to ogromno? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#972 |
Super Moderators
|
SOC?
![]() |
#973 |
Guest
|
da baš taj. samo je izgleda opet rasprodan al cijena se ne mijenja. Pratit i kupit za to , steam ključ je u pitanju http://www.cdkeyhouse.com/jeux-video/action-fps/ |
![]() |
![]() |
#974 |
Super Moderators
|
Ma, zanimalo me samo o čemu pričamo pa da sve prebacim u pripadajuću temu ![]()
![]() |
#975 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
taman dok covjek pomisli da nema vise stalkera nakon CoPa, gotovo je, mogu nastavit s normalnim zivotom, navratim na temu i nadem mod gdje su svi stalkeri u jedan mod slozeni za 300h+ gameplaya. neka vam bog za ovo oprosti jer ja necu (jer cu biti prezaposlen igranjem tog masivnog cuda ![]() edit: pitanjce: koju soljenku skinuti? ovu sa steama koja je u partovima (350MB/part) ili ona s filefronta? jer sam vidio da ova sa steama ima poprilicno materijala za skinuti sa silnim patchevima. pretpostavljam da treba skinuti onu "the easy way" i onda ove patcheve ispod.
Moja trgovanja: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Picoin invite: bass999 // minepi.com/bass999 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Charmander. 14.04.2011. u 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
herr Flick
|
![]() bas sam se pitao a gdje su ostali ovisnici ? neka, neka patite zajedno sa nama i bauljajte krvavih okica naokolo ![]() zivjelo novih 200-300 h ukrajinskih prostranstava ![]()
![]() |
#978 |
Super Moderators
|
Nesto Brko, valjda ga je žena konačno zatukla ![]()
![]() |
#979 |
herr Flick
|
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 14.04.2011. u 13:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Ultrapiretik
|
ako sam dobro skonto steam-guide, onda treba ic na sljedeci nacin: skines verziju 19.04, na to lupis translation pack, Comulative Patch 03.09.2010, Improved_Enemy_Characteristics_dkz-02, NS_adaptation_for_1.0005-1.0006 i onaj widescreen fix da ti se sve ikone posloze kako treba. dalje mislim na to lupit onaj weather overhaul mod i one optimizirane texture i ikone (jer sudeci po naputcima, nemam dosta rama za DMX-DKZ mod). ako proradi kako sam napisao, javim rezultate.
Moja trgovanja: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Picoin invite: bass999 // minepi.com/bass999 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Charmander. 14.04.2011. u 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja skinuo onaj sa fileplanet-a 1.7GB i nikako nemogu pokrenuti skinut u rar datoteci i kad pokušam extracati opet mi se pojavi isti rar fajl ![]() ![]() probao i sa 7zip ali opet dobijem isto jbg. ![]() ![]() Ma ja sam skinuo za pola sata 1.7GB folder ali nemo ništa s nji sve su za****li i zakomplicirali bezpotrebno. Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 14.04.2011. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Ultrapiretik
|
tako sam se i ja igro s onim dodatkom u obliku 3 arhive po 250MB. nikako da extractam. onda sam skonto brojeve verzija i skinuo direktno 19.04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Banned
|
Od toliko linkova na toj str. neznam više što točno trebam skinuti ![]() ![]() Kako da skinem ovo s megauploada i to je njesra skroz problemi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Ultrapiretik
|
nisam imo probleme s tim, sve extractao sa 7zpiom (i obrisao winrar usput jer ga je 7zip razgazio po jednostavnosti ![]() edit: warning! nemoje pricat sa Vukom jer cim kliknete na "im not stupid" igra odma crasha na desktop. mod je ovako dobar i funkcionalan ali ga ipak necu igrati jer dok sam vidio mapu, nemam 200h nasred semestra da rjesim ovaj mod.
Moja trgovanja: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Picoin invite: bass999 // minepi.com/bass999 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Charmander. 14.04.2011. u 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Banned
|
Ja sam uspjeo extaktati rar datoteku(1.6GB) i dobio gamedata folder(4,5GB) koji sam ubacio u igru i stavio kumulativ patch 03.09 i english translation i čim pokrenem igru odmah neki X-ray bug trap i "0" bodova glede igranja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
herr Flick
|
Upravo kopiram i onda selim u SoC direktorij pa se javim sa uspjehom ili ![]() @edit1 ![]() skidam expansion pack - 650mb
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 14.04.2011. u 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Banned
|
I ja skidam sve nanovo pa ću još malo pokušati ali vidim da treba skinuti i neki patch za verzije SoC 1.005/o6 pošto sam uzeo na steamu verzija je 1.005 a čitajući sam našao da mod isključivo radi sa 1.004 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|