|
|||||||||||
|
|
#961 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
zadnji put sam upalil bf1. to sam uzel za 5 eura cijelu igru ono kad je bf V bil aktualan. najbolje uloženih 5 eura. fakat sam se naigral. probal demo bf1 kad je izlazil. nije mi se svidio. nisam ga kupio. kraj priče. ono kaj kolega mamutarka govori možda zvuči cinično, al je jako realno sumirana situacija. ne priča o tome da ne treba raspravljati o igri na forumu. apsolutno nije na odmet, samo morate biti svjesni da s time jako malo ili čak nimalo utječete na budući razvoj cijele priče. gruba realnost je da je bf6 čisti biznis ko i svaki drugi. ljude koji vode kolo nije briga za kvalitetu, osim ak se ne uvjere da je nužna za financijski uspjeh. tak da jedino relevantno glasanje je ono s novčanikom. korporacije jedino razumiju taj jezik. tak da ak jedan takav ogromni izdavač najavljuje igru, čak morate očekivati da će vas razočarati. to je realnost, ne pesimizam. a da ne pričamo kolko su gameri sami sebe zeznuli jer su dali do znanja da hype + preorder prolazi ko po loju... |
|
|
|
|
|
#962 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Mene najvise frustrira sto je igra dobra. Fali mapa ali core gameplay je tu. Sto nije bio slucaj ni sa BF4, BF5 i 2042. I onda ovaj, iz dana u dan, tehnički downhill.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|