|
![]() |
#961 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
možda ima nekakav updejt + patch ? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 | ||
Premium
|
Evo sad sam baš pogledao, za Director's Cut verziju izašao je mjesec dana nakon izlaska jedan patch i to je to. Ja sam skinio jogurt verziju igre par godina nakon toga. Surfajući sad, ima neke stvari koje sam našao i koje treba probati kao ovo: Citiraj:
Citiraj:
Dok ne uhvatim vremena i ne riješim ovo nema mi prelaska na Mankind Divided. Zadnje izmijenjeno od: Old.machine. 11.07.2020. u 21:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | ||
Premium
|
Quake i vjerovatno Quake II bit će free to claim tokom Quakecon-a (7.8 - 9.8) https://www.reddit.com/r/FreeGameFin...ll_be_free_to/ Citiraj:
Citiraj:
"You guys better donate 10k so I can get my free game." ![]() Na linku je i popis ostalih besplatnih stvari (većinom skinovi - DOOM Eternal, Quake Champions...). Zadnje izmijenjeno od: Old.machine. 01.08.2020. u 11:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
4 Player CoOp/Couch igre
Prika i ja sa boljim polovicama znamo zaigrat coop igre ovako kad se skupimo, couch joystick support i sl. Pa me zanima jeli ima sta da smo propustili. Odigrali smo: Overcocked Overcocked 2 - kuvanje, jedna od najboljih couch coop igara HellDivers - odlicna from top pucacina Lovers in dangerous spacetime - shema platformer Genital Jousting - 18+ ![]() Crash racing na emulatoru - dobri stari crash Trackmania - standard trke Pa me zanimaju preporuke za jos ovakvih igara za 4 osobe, znaci ili splitscreen ili from top bilo je jos igara ali se nemogu sjetit sto sve. Naravno PES i NBA zene ne zanima ali su dobro dosle i te preporuke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako na prvu što se sjećam isprobaj Castle Crashers, Magicka, Crawl, Lovers In A Dangerous Spacetime, Spelunky, Tiny Brains, Full Metal Furies. ![]() Možda Trine i Rampage Knights za troje da se jedno može odmoriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Premium
|
Potrebno se ulogirati danas u Bethesda launcher i pojaviti će se za tamo za par dana kao i Quake II (Quake jedinica se pojavila odmah prvi dan, ostale treba čekati). https://www.reddit.com/r/GameDeals/c...e_bethesdanet/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Tools up! i Moving out su slicne Overcooked-u mogle bi vam se svidit.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Super mario 3D world, nema bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2019
|
Marooners - Ako si igrao Crash bash davno na plejki, to je skoro pa isto, znači hrpa mini igara i svatko za sebe se bori. Mount your friends - fora igra gdje je svaka ruka/noga jedna tipka i razni su ciljevi dok se penjete jedni po drugima Guns, gore & canolli 1 i 2 - ja prešao s jednim frendom ali podržava do 4 local. uglavnom side scrolling shooter mafija sa zombijima itd. smiješno zabavno i kratko Headsnatchers - bila je nedavno free na steamu - slično marooners |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Uf, hit nisam zna da ih je toliko ima ih par sta mi se cine bas ekstra Tiny Brains, Magicka, Tools up! i Moving out, Fall guys, Keep Talking and Nobody Explodes,Heave Ho,Marooners bome ce se imat sta igrat ove zime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mi smo baš jučer probali Fall Guys i nije nam sjeo kao neka coop igra. Nemaš uopće dojam da igraš s ekipom, jer je svatko za sebe. Ovako za solo igranje je ok, ali za coop nije nešto. Svi redom smo refund zatražili ![]() Ovaj tjedan uzimamo Pummel Party da isprobamo. Čini se super zabavno i svaka 3 mjeseca dođe updejt s novim sadržajem, a u skorije vrijeme će ubaciti i support za Steam Workshop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
https://www.jackboxgames.com/party-pack/ Odlična zajebancija, u paketima su po par mini igara, neke su glupe ali neke su za krepat od smijeha i zanimljive. Koncept - uzmeš mobitel u ruke, otvoriš browser, otvoriš stranicu, upišeš kod i spojiš se na igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Premium
|
https://www.reddit.com/r/GameDeals/c...anet/?sort=new |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#981 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Sjeo mi je i Quake 3 na account, pa tko nije neka se ulogira na bethesdin launcher.
![]() |
#985 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
MIRROR'S EDGE™ Igra je iz 2008. Radi li ona danas na Win10? Vidim je na Steamu na popustu... Ima li je netko instaliranu? Na Steam forumu kaže njih 5-6 da radi uredno na Win10 Zadnje izmijenjeno od: pogi. 05.09.2020. u 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Premium
|
IndieGala nema svoju temu pa stavljam ovdje: Ubersoldier II free Potrebno se registrirati i dodati u library. Na Steamu je 10€. Review |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |