|
![]() |
#961 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Jako dobro su poznate stvari koje se ne smiju dozvoljavati protiv ekipe poput Portugizaca: 1. Kompaktan raspored između naše zadnje linije i veznog reda (a ne kao "ono" u prvih 15-20min protiv Espanje). Ovo je neizbježno protiv koga god (imalo kvalitetnog) igrali. 2. Poraditi na prekidima tj. odrediti tko skače u obrani, gdje i kada, a ne da svaka visoka lopta unutar našeg 16-erca bude kao stealth letjelica - Nitko ju nije vidio, nitko ju nije očekivao ![]() 3. Ako i budu išli na markiranje Kristine, onda se ide na način da ne dobiva loptu okrenut licem prema Subašiću, te da netko od naših veznjaka/krila sa te desne strane duplira bok tijekom obrane (što smo i radili protiv španjolaca u 2. pol). Ovo je praktički bulletproof obrana za igrače poput 7-ice. 4. NE OSTAVLJATI im puno vremena na lopti u našoj trećini terena. Znači ono: "Ajd da te vidim šta ćeš sada!" se NE SMIJE dozvoljavati na 20-ak metara od našeg gola. Uglavnom, ta utakmica daleko više ovisi o nama kao momčadi nego o njima kao individualcima. |
![]() |
![]() |
#962 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#964 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim smijesni ste, pobjedimo europske prvake koji nisu par godina pobjedjeni i sad cvilite da nismo nikad dali gol portugalu, e pa onda cemo sad 3 komada, penaldo nama jedan da si vorda ne prereze zile i to je to.
#965 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@dh41400, 1. i 3. su do sad super funkcionirali. Pocetak protiv ESP je vise stvar toga da je na terenu bila neuigrana postava s par mladih. 2. mi se cini malo problematican, 4. bi se dalo rijesiti. A morat ce oni malo i o nasem veznom redu i napadu misliti ![]()
#966 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ćru dat. O nama najviše ovisi. Samo treba pumpati u medijima da im nikad ni gol nismo dali, a kamoli pobjeda, da se napale. Jaooo priklat ćemo ih, neće znati što ih je snašlo! Ja bi izabrao portugal |
![]() |
![]() |
#967 |
Guest
|
Par dana za poštimavanje hibrida dvaju prezentiranih postava (vjerujem da to čak i Čaćić ne može uprskati ![]() ![]() Ajde, kako to igra Hrvatska, koja je šema , tko može reći? Koja je prva postava, a? ![]() A da sad probamo na Portugalskom? ![]() Ljudi moji, mi smo njima svima takva enigma i to je tolika jebena taktička prednost da to nije normalno. Ne znaju oni ništa o nama osim da će im biti pune gaće kada naši istrče na teren... ![]() |
![]() |
#969 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
dali mi moze netko objasniti kako funkcionira taj sistem sada?! do prije 3 sata se nije znalo s kim cemo igrati, jer se mora cekati da se odigraju sve tekme, a sad odjednom prije kraja ove obje utakmice vec se zna da cemo igrati s POR?! Kako, pobogu? |
![]() |
![]() |
#970 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
ukralo ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Guest
|
koji tudum ovaj jelicic... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#972 |
Guest
|
Ahahah Iici nabili talijane |
![]() |
#973 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
#974 |
Guest
|
uh tek sad sam vidio prvi gol ronalda...poklopite se usima svi pljuvaci ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#976 |
Guest
|
Ma, balerina se ispuhala, to je to, show je gotov, dalje je sve Lukino ![]() Ostala je samo formalnost. |
![]() |
#980 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
osim što sam još uvijek pijan od utakmice, jel tko od vas gledao možda dokumentarac di predstavljaju nekog rookie nogometaša vs. cr7 u raznim skilovima? mimo sad cr7, ali to što vrhunski nogometaš može je strava... meni je bilo najfascinantnije kada su gasili svjetla prilikom izvođenja kornera i trebaš u mraku roknut na gol i tako svakim ispucavanjem sve ranije i ranije gašenje. |
![]() |
![]() |
#981 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Anyway, samo da nema svoj dan kao jučer i prolazimo Portugal!
![]() |
#982 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
I dobro, ako budu bolji i pobjede - neka. Naši nek igraju kako su i do sada i bit će to OK. Nije sramota ispast od Portugala. Sramota bi bila ispast od Islanda ili Slovačke. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#983 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#985 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Na stranu to što je Španjolac, ovaj je poprilično lak na kartonima, a i navodno je "najgori sudac prvenstva" by Beusan. Činjenica je da su svi naklonjeni "zvučnijim" repkama (vidi se na primjeru Francuza, Španjolaca, Talijana i Nijemaca) i to će biti jedan veliki hendikep za nas. Ali ako zabijemo dva tri gola, nema tog suca koji će nas zaustaviti.
#986 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mislim da ce se pridrzavati korektnog sudenja, s obzirom da postoji prijetnja da netko utrci u teren i ubije Boga u njemu, cak i ako je heretik. ![]()
![]() |
#987 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sve 5, sam nek on sudi... ali već smo imali dosta sudaca koje su nakon naše tekme "potjerali" sa natjecanja i onda su se tobož ispričavali. 2 recentna primjera su onaj njemački pizdun Wolfgangbang Stark (Euro 2012 sa Španjolskom) i onaj japanski šupak Nakitumi Senatakni il kak se već zove (FIFA 2014 sa Brazilom). Ako i izgubimo, neka ako bude zasluženo, a ne da se ovaj papak kasnije ispričava i da ga se "udalji" sa natjecanja zbog kardinalnih grešaka protiv nas. Nek ga poteraju ako zajebe Portugal ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#988 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemaju ga kaj tjerat i udaljavat. Frajer ima 45 godina, na odlasku je ovako i onako. Pa ti vidi što su baš njega stavili. Loš je bio i do sada pa se nitko neće čudit ako opet zayebe. Izgleda da sad tek ide prava kazna, onih 100 tisuća je bilo reda radi.
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 23.06.2016. u 14:52. |
![]() |
![]() |
#989 |
Guest
|
pa ne bojimo se valjda ovih jadnika kaj nemaju niti jednu pobjedu i to u laganoj grupi???? ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#990 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|