|
![]() |
#961 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovaj nas Bender ce biti najveci fail ovog drafta, ne znam na temelju cega su njega uzeli tako visoko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Cesto su top pickovi samo potencijalna ulaganja. Od top 10 samo je Ingram mladji od Bendera, a Bender se zapravo nigdje nije dokazao, zapravo nije igrao ozbiljnu kosarku i IMO trebat ce mu puno vremena. Ako se ocekuje da decko da znacajni doprinos u prvoj sezoni, onda da, bit ce fail ![]()
![]() |
#964 |
Guest
|
kak je fulo 2 bacanja za pobjedu... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#965 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Guest
|
da, malo cudan nacin za dobit prsten. i meni se cinilo nepravedno da ga dobije... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#967 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#969 |
Premium
|
Ja cu svakako s gustom popratiti nase ![]() Zao mi je sto Babo nije promijenio sredinu, imam filing da bi u boljoj momcadi i on bio bolji. Od Heza ocekujem da ove sezone znacajno popravi brojke i bude agresivniji. Od rookija ne ocekujem cuda, ali vjerujem da ce ostaviti dobar dojam i pokazati potencijal ![]()
![]() |
#970 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Premium
|
Pali prvaci, pao Gasol ![]() Koji preokret iz minus 15, i blokada Sarica na kraju. Momci, kapa do poda, ovakvu veliku pobjedu u kosarci nismo vidjeli skoro dva desetljeca
![]() |
#976 |
Guest
|
ukic najjaci car poslije simona ![]() ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo da ih i ja pohvalim. Kako ne pratim kosarku, nisam ni znao da igraju. Krenuo gledati od 36-50, tako da sam stvarno uzivao ![]() Ovaj Planinic je izmislio kosarku za onog Tomica. Barem kad je reprezentacija u pitanju ![]()
![]() |
#978 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
bravo za sarica, majstorski odraden posao, kljucni covjek citavog preokreta...babo logicno uzimao hrpu toga obzirom da smo se jako mucili sa sutom...sta ce bit kad proradi?? ![]() na ruku nam je isla malo i bahatost spanjolaca koji valjda osim amera nikog ne vide ko dostojnog protivnika. bravo momci!
![]() |
#979 |
Guest
|
ma cijela ekipa zakon, nema sebicnih... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#980 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Da ponovim, ne pratim kosarku toliko, ali koliko me sjecanje sluzi, te dvije ekipe su uvijek jake bile.
![]() |
![]() |
#981 |
Premium
|
Ma Španjolci se tek zagrijavaju, to što smo prvo s njima igrali sjelo nam je ko budali šamar. Aco trica primijenio isti recept s kvala - čuvaj reket i daj im da pucaju izvana, računavši da ne mogu biti u dobroj šuterskoj formi nakon pauze i na početku turnira. Mirotića je išlo i sreća da je Gasol taj koji u Espagni puca kad grmi, jer Mirota je bio sam na trici u zadnjem napadu... Nismo još niš napravili, ali dobro to izgleda. Fino je Aco to posložio. Igramo dobru obranu, i to nas izvlači i odnosu na napad koji malo šteka. u napadu skoro da i nemamo akcija, Babo i Šarić imaju sve ovlasti. Bila je ovo prava momčadska pobjeda u kojoj su svi dali svoj doprinos. Ukić nakon dugo vremena prava kapetanska partija, dobar u obrani s nekoliko važnih poena u pravom trenutku. Šarić se muči u napadu, ali dao doprinos u skoku i na kraju odlučio tekmu. Hez pogodio važnu tricu sa sirenom na poluvremenu s kojom smo došli na 8 razlike. Babo se isto mučio sa šutom, ali imao važnu seriju 5:0 u trećoj kad su se Španjolci skoro odvojili. Planinić pucao bacanja 9/10, nevjerojatno za centra. Još Argentina, Brazil, Nigerija, Litva. Uz ovakav pristup i borbu možemo proći dalje. Prije turnira računao sam da možemo dobiti Nigeriju i Brazil, pa se s Litvom potući za prolaz. Sad smo ovom pobjedom zakomplicirali priču u skupini ![]() S gauchosima će biti teško, 4 fantastična igrača, ali poput nas imaju kratku rotaciju, a uz to su tri najbolja igrača u poznim godinama. Rotirat će ih i tu treba čekati šansu, kao i protiv Španjolaca. Biti blizu i iskoristiti priliku kad odmaraju najbolje. Sad čekam naše novinare da osvane članak o tome kako će se čuvati Duranta u finalu ![]()
![]() |
#982 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Premium
|
jaako dobro poluvrijeme australaca, 53 kosa i +5...rasplozenim nba uzdanicama bogutu i millsu pridruzio se i euroligaska iskusnjara andersen, nikakvo iznenadenje nije sta su ljudi deklasirali srbe i francuze na otvaranju turnira.
![]() |
#984 |
Guest
|
Delly je ipak najjaci igrac Australije... Jebote al suci kradu Australce. Sramota... Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 11.08.2016. u 01:23. |
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
|
Par loših sudačkih odluka ali ne bih rekao da su ih pokrali. Izvrsna partija Australije, loša Amera, samo 39% šuta. Izvukao ih Melo, 9/16 trica, od čega 4 u zadnjoj četvrtini. Šteta,malo je falilo da zajebu kalkuliranje Francuza i Srba ![]()
![]() |
#986 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Naši protiv Brazila jako dobri. Do prije par godina ovakve tekme smo redovito gubili 20 razlike, a sad dobivamo ne slab Brazil na njihovom terenu... U 1/4 finala valjda idemo a dalje što bude.... u svakoj utakmici dosad (+ turnir u Torinu) sam nakon dugo godina gledanja košarkaške repke uživao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Premium
|
Je, dobri su. Jučer fenomenalna partija Babe, 33 koša, drugi je strijalac turnira iza Millsa. Napokon je dobio odriješene ruke što mu Rotirka nije davao, i dobili smo igrača koji može i zna, i ne boji se povući. No treba ga malo i odmoriti, igra uvjerljivo najviše od svih igrača na OI, 34min po susretu. Slijedi Nigerija, jesu autsajderi, ali bit će teško. Evo i Španjolci se noćas mučili vodili dvoznamenkastom razlikom ali su se Nigerijci vratili, 2.5 min prije kraja imali su -1 i napad, i tek nakon toga su ih Španjolci slomili. I Litva se s njima mučila. Ne smijemo ih podcijeniti i bit će ok.
![]() |
#988 |
Premium
|
...ali smo ih ipak potcijenili... katastrofalan pristup, nigerijci objerucke prihvatili ponudeno, 17 trica uz skoro 50%, asistencija ko na egzibicijskom mecu... ne mozemo mi sebi priustit luksuz odmaranja glavnih igraca, rotacija nam je ocajna bila u 2oj i 3oj...nada se pojavila sredinom 4te, ali onda je tesko opisat smusenost u napadu iza toga, trebalo to vidit...a nije samo uzrokovano nagomilanim umorom u utakmici. lose, lose....
![]() |
#990 |
Guest
|
nogometasi su isto luzeri... Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |