|
![]() |
#961 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Inače proizvođač računala/matične izda listu podržanih memorija. Probaj i updateati BIOS. Često te liste nisu kompletne, nisu navedeni svi proizvođači i modeli ali pokušaj provjeriti ram na nekom drugom računalu prije nego što reklamiraš jer postoji mogućnost da je ram ispravan
![]() |
#962 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
LinK: http://www.edigital.hr/DDR3_memorija...hz-p33012.html Preuzeo sam rame osobno u poslovnici, i također nisu imali nikakvu ambalažu. Prodavač mi je rekao da ih stavim u kutiju od grafičke jer sam kupovao još neke komponente. Ti rami kod njih nemaju baš nikakvu ambalžu, nikakav najlon niti paprir, kao da si ih na cesti našao tako ih dobiješ. Jedna pločica je bila ispravna, a druga nije radila samo bi se prikazao prazan ekran. A sa ovom drugom pločicom bi uspio uci u windowse ali bi se zamrznuli u roku jedne minute. To su stvarno loši rami, kupi si neke druge rame svakako. Sad ocekuj servis od minimum 45 dana pa čeć dobiti nove takve iste rame u zamjenu (koji možda opet neće raditi)...Hahahahaa |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Planiram kupiti disk kod njih sa dostavom na kućnu adresu pa me interesira ako je neko kupovao disk dal to oni ok zapakiraju da nebi kasnije bilo nismo znali ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Nemreš naci ništa pametno u ovih 33 stranice da ti odgovori na pitanje? ![]() Mislim da ce oni to ok zapakirati, i da ne bu problema sa dostavom...jedino bi problem mogao biti prilikom reklamacije ako ju budeš imao Ono, zar je taj disk toliko jeftiniji nego u nekom drugom našem Hrvatskom dučanu pa da se baš isplati uzimati u ED? Garancija je ista kao i kod ostalih ili? Jer ED ima na neke stvari srezanu garanciju i zato je jeftinije... ako more, reci o kojem disku se točno radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Premium
|
+ dostava je razlika cca 40kn...(par piva ![]() Šalu na stranu, zar je ED toliko problematičan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
|
Ostajem kod REDa ali ako treba izbjegavam ED. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
kenova?
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Da se razumijemo, ne branim ex.digital, samo zelim napomenuti da je ovo sve u nekakvom normalnom roku. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pakiranje im je "vrhunsko", kao da si naručio burek i pecivo,a ne hardware - paket ti dode u najobicnijoj vrecici, bar je meni tak bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
|
Primljeno na znanje, tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#979 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
evo moje iskustvo iz edigitala 16.4 narucen lc cc 95 cpu kuler i pwm 12 cm artic cooling vent 24.4 stize narudba na kucnu adresu,zapakirano u obicnu ED vrecicu,bez zastite,kuler u blister pakiranju(originalno) i vent u origigi kutiji otvaram, spajam, cpu kuler cudno izgleda al aj, pwm vent radi odlicno kuler nakon bezbroj skidanja/stavljanja njega, i paste, los otisak, temperature pod prime 95 nakon 30 sec idu preko 70 (vent na 100%) dok je stock kuler drza na 65 lol ![]() nista,saljem isti dan edigitali mail,opis problema i slike cudno: http://prntscr.com/3jhbll , http://prntscr.com/3jhb6o 25.4 dobivam odg da je potrebno vent poslati nazad,oni placaju postarinu, posto je bia petak popodne oko 15:30 ,overseas dolazi tek u pon 28.4 otpremljen vent overseasom tek 05.05.2014 (nakon bezbroj mailova) javljaju da je vent stigao,i da je odobrena zamjena ili povrat novca, ugl ja prihvatim zamjenu (njihova postarina) nakon par mailova 7.5 javljaju da cekaju vent,nema ga na skladistu,ceka se dostava u poslovnicu 14.5 javljaju da ce overseas poslat vent,dolazi danas, stavljen,testiran, prime ne prelazi 54C (nakon pola h), vent na 50% tako da sve radi,kuler je dosa punooo bolje zapakiran,u kutiju,unutra neke zguzvane kese/folije ,i u sredini blister pakiranje Inace potrebna je poprilicna sila da se ovako savine ka na slikama,proba sam ga ispraviti rukama i slicno,nema sanse eto jedno iskustvo, ok je ispalo, bolje bi bilo da su samo malo vise azurniji u odg na mailove i izvjescivanje opcenito |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
MiningMod
|
ED uzima robu od MRServisa tj MSAN-a? ne bi baš rekao... koliko znam oni ne uzimaju od nikoga u HR robu već sve iz mađarske... tako da mrservis nema nikakve veze sa računalnim dijelovima kupljenih kod njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
MR Servis je ovlašteni servis za određene brandove, stoga nije vazno gdje kupis, racun, garu i pravac tamo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#985 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Zasto onda na njihovim stranicama pise da se određene stvari reklamirajubu edigitalu? @friper Nesjećam se vise weba, al znam da mi na jamstvenom pise 24mjeseca.
![]() |
#986 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Moja maticna je iz msana... kupio u ed ,reklamirao ju odmah, za 10 dana stigla nova s naljepnicom od msana. Reklamirana je bila uvoz od ed...to je bilo prije godinu dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |||
MiningMod
|
Tvoj druga matična je iz msana, prva je bila ED i onda si ju reklamirao i dobio brzo drugu koja je očito kupljena u msanu i sada imaš msanovu koju da mozes reklamirati u mrservisu ali onu prvu nisi mogao 100%. Citiraj:
da, većina stvari koje ne pišu tj sve koje ne piše na webu jamstvo je 12mj gara... jedino ako su nešto promjenili, ali svakako prije kupnje treba provjeriti s njima Citiraj:
Dijelovi se ne popravljaju te tako mrservis ne uzima ničije već samo ono što je msan uvezao tj di je račun od trgovine koja je i kupila taj dio od msana. A ED ne kupuje od njih, možda kao kod snorkyevog slučaja da nemaju problema uzmu ali to je ono jako jako mali postotak ako ne i jedini slučaj. Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
ed
Kolega FRipper, nećemo sada generalizirati oko garancije. Ja sam kod njih uzeo dosta stvari i nije uopće pisalo kolika je garancija na određenu komponentu.Postavio sam upit oko garancije i uvijek je odgovor bio više od 12 mjeseci.Tako da nećemo generalizirati |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
MiningMod
|
Pa ja samo kažem kako je, uzeo sam tamo dva diska koja nisu bila istaknuta jamstva i oba su 12mj... velim samo, obavezno provjeriti s njima, po mogučnosti preko maila jer preko telefona je rekla kazala što je točno loše u tome da se bude oprezniji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam uzeo u njih Samsung HDD i dobio jamstvo 36mj. Što se tiče gar. na mobitele i laptope uredno prolazi iz EU kod bilo kojeg našeg ovlaštenog servisa: npr. za sony u agramu XZ 2xputa prvi put su mudrovali ,ali nakon kontakta Sony Mobile uredno zamjenjena matična nokia u MESC-u slao L520 bez ikakvih problema Lenovo u Zel-cos (ovo sam čak ostvario jamstvo po S/N broju jer sam račun zagubio) ovo je sve iz prve ruke i 100% provjereno tako da nelupetam napamet... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|