|
![]() |
#961 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
ne zna nitko kako srediti gps na pap 4055? sve sam živo uključio u opcijama lokacije, instalirao gps status & fix, ali ništa. blinka gps u statusnoj traci, ali ništa ne nalazi. u mobitelu je tvornički JB 4.1.1. verzija 1.0.16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
1. probaj sa nekim GPS test aplikacijom kojih ima na googlePlayu (npr. GPS Test) ali skini zadnji poklopac kucista. Zaista.... ne salim se :-) 2. isto tako probaj tocku 1. ali sa izvadjenom dodatnom SD karticom (pretpostavljam da je imas). 3. ako proradi, pazljivo vrati poklopac kucista tako da plastika potpuno skljocne. Eto javi kako je proslo. GPS Test je vrlo jedostavan za koristenje. Samo izadji na otvoren prostor. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Problem sa SD ima
Pozdrav! Pomagajte!! Imam 4300DUO. Probao sam jučer izmjeniti vold.fstab da bi napravio swap sdcard i sdcard2. Nakon što sam izmjenio vold.fstab i spremio,napravio sam reboot i nestala mi je sva sd memorija ( i phone storage i sd kartica ). Kada odem u settings-storage imam samo internal memory. Naravno,nisam instalirao CWM ( ne znam odgovor na pitanje zašto ![]() Kako da sad vratim mob u prvobitno stanje ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako ne ? Ljudi su ti lijepo napisali svoja iskustva. Tu i na mob.hr recenziji pod komentarima se može naći jako dobra iskustva sa ovim mobitelom i korisne informacije.
![]() |
#970 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Ja ima 4500 (prvi model znaci proc na 1 GHz) i generalno sam jako zadovoljan (koristim ga cca od nove godine ako se ne varam), ekran dobar, android tj OS dobar nema stucanja, mozes telefonirat ![]() Vrti HD filmove bez problema (MX player), moze cak i preko wlan-a povuc film, spaja se na wlan bez problema bilo doma bilo na poslu bilo u kaficu, meni je velicina samog uređaja ok tj. za moje duge prste, nije pretezak, a ni prelagan tako da ga osjecas u ruci. Sta se kamere tice tu se necu izjasnjavat jer meni ako kamera nema objektiv od barem 2 kila onda nije kamera, tako da ove smijurije sa okom objetiva od par milimetara ne uzimamam uopce ozbiljno, bile one od ajfona, samsunga ili nekog treceg. Uglavnom za te novce najbolji aparat na nasem trzisu, mozda, ali samo mozda bi treba pogedat Alcatel One Touch Idol, on je slicnih specifikacija, nisam ga niti u ruci drza pa se necu puno izjasnjavat, jedno sta mi se kod alcatela ne sviđa je to sta se ne moze mijenjat batreija + ne znam koliku garanciju daje alcatel. Prestigio ti daje dvije godine garancije sta je po meni odlicna stvar a bome i postena. Eto to je to ukratko vici ako te sta jos ili detaljnije zanima. ![]() ps- naravno da baterija nikad nije dovoljno napunjena ![]() pps- ja imam instaliran "Nova Launcher" koji ubrzava i dodaje par điđa-miđa izgledu desktopa i opcenito dodaje neke opcije operativnom sistemu, tako da za moj gust sve radi dovoljno brzo.
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#973 |
Premium
|
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Krivo sam se izjasnio, nisam mislio na restore nego na vraćanje stock ROM-a pomoću SP-a. Nisam našao neke normalne upute i potrebne fileove nego sam skupljao s više lokacija pa mi nije još sve bistro. Postoji li uopće verzija 1.0.24 za SP ili ima samo 1.0.18? Što sve treba označiti na onom dole popisu? Ma ovdje se govori 100 jezika, to je čudo jedno... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo bas procitah na XDA, ne znam sto ti se desilo. Jedino sto meni pada na pamet je da vratis sve na original. Ja ti imam sve za v1.0.18, sve origigi od prestigia. Nakon tog flasha napravis upgrade na v1.0.24 (meni je islo uredno preko OTA) i onda root ispocetka. Moralo bi raditi. Stavit cu ti link u PM na XDA. Ali i dalje ja tebe ne razumijem. Sto ti je SP s kojim radis backup, koji je to program? Sp flash tool? Full backup je po meni najlakse napraviti sa CWM. Bootas se u CWM i napravis backup. Nema odabira cega, on backupira sve. Jedino kod restore, moraju dva foldera koja on napravi (blobs i backup) biti na SD kartici u folderu clockworkmod. Cijeli backup je kod mene cca 1GB, sve ovisi koliko imas instaliranih programa. Pozdrav Zadnje izmijenjeno od: Brkoni. 12.06.2013. u 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam jeste li primjetili nešto u vezi default KAMERE. Imam PAP 5000T DUO (no, vjerojatno je to i kod ostalih modela).. U opcijama od kamere imate "opciju" CONTINUOUS SHOT (40 ili 99 fotki). Nije potrebno ništa uključivati.. Umjesto što jednom okidate fotku, možete samo držati prst na "okidaču" i kamera će, kao na nekom digitalcu, brzo okidati fotke sve dok ne maknete prst sa okidača. Isprobao sam to na nogometnom igralištu, i sve fotke su oštre i posve "normalne", tako da mi se ovo čini jako dobra stvar u nekim situacijama, naravno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
|
Aj bas cu probat rafalno okidanje na hipodromu kad bude preponsko jahanje.
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
|
A jbg, kud baš ti ![]() nisi mjerodavan što se tiče kamera na mobu ![]() Nego, je moguće (ne kužim se u to) da ovi naši mobiteli imaju pomičnu leću (ili što već), pošto se čuje zujanje (galaxy S2)? Naime, frendu nekad na S2 zablokira kamera i tada se čuje dosta pištavo zujanje iz kamere, onako kao da fokusira ili što već, ali zvuk je kontinuiran.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imas ovdje jedan: http://alcatel.mobil.hr/One_Touch_Idol |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
|
Kolika mu je garancija? Mislim za Alcatel?
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
@ TikaTaka
pa ne znam bas.... U recenziji nisu bas nesto nahvalili ekran, baterija se neda mijenjati, nema mogucnost za SD karticu,... Jedini + je NFC |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Premium
|
Nema šanse da je to bolje od Prestigia 4500.. Pročitao sam onaj rivju.. Osim toga glavnoga što je Brkonix rekao, recimo da je proc slabiji (2x1GHz).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 | ||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Da, mislim na SP Flash Tool, a što drugo? ![]() Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Poznajem par ljudi koji imaju neke modele prestigia i nijedan od njih se do sada nije bunio na rad mobitela i sl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|