|
![]() |
#961 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Taj Bate bi umlatio tvoj Čelzi ko dabar metar drva ![]()
#962 |
Guest
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobar je ovaj dokumentarac o Luki, većinu filma sam bio naježen ali neznam koliko je ovaj dok. bio potreban, no svakako Luka je ostvario svoj san, na vrhu piramide je.. Sad zamislite igrate nogomet, počnete u nekom "lijevom" klubu, sanjate biti veliki, biti Davor Šuker, polako se penjete i u jednom trenu se nađete na vrhu.. To je stvarno nama "ostalima" nepojmljivo tko god to nije doživio, bilo da se radi o nogometu ili o nečemu drugom, ali biti na vrhu je vjerojatno nešto fenomenalno. |
![]() |
![]() |
#965 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Ovo je genijalno! Parodija na intervju modrića...Stara kineska "mlado ludo voli da se šminka" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ul9V8x5k3Bw
![]() |
#966 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#969 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Juve i Bayern za sada zavaravaju protivnike, sve ide savrseno po planu. ![]() ![]() Danas se navija za Dynamo. ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#972 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo 2-0 Milan Di bas odma prvi par ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#974 |
Premium
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 03.10.2012. u 18:56. |
![]() |
![]() |
#975 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
btw, ja ovdje pratim: http://www.frombar.tv/c-1.html |
|
![]() |
![]() |
#981 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ja aktivirao maxtv go uslugu za kunu.. gledam na kompu City-Dortm.. Dobra tekma. Prilike na obadvije strane.. Nisam znao da je ovako lose kvalitete maxtv. Mislim na sliku.. ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Borusija je pregazila ManCity igrom! I baš mi je krivo zbog glupavog neću reći penala. Totalno nezasluženo su popušili 2 boda. Dinamo nažalost dinamovski izgubio ![]() U svakom slučaju gro dobrih golova, lijepa večer. P.S. Kaka je bolji u ofenzivi jedno 8 puta od Modrića i Ozila skupa ![]()
#987 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Čitaj komentare na tekmu po raznim portalima i toliko gluposti, najbolje su mi usporedbe, da ako mogu APOEL i BATE, zašto ne bi mogao i Dinamo... Pa jbt, Dinamo jedva da je ušao drugu godinu zaredom u LP (imali su malih poteškoća sa Ludogorecom, da nije bilo onakva nadoknada kakva je bila ![]() Dok su ekipe poput BATE-a i APOELa (koji sad ovu godinu ajde nije u LP, ali ne sumnjam da će daleko u EL) konstantno u europi, nekad čak i prezime, nekad ne, ali opet di se onda dinamo može uopće uspoređivati sa takvima...
![]() |
#988 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sa ovakvom igrom ne može nigdje i ovakvim golovima kakve prima. Još jednom Samiramira-hehe dokazao da je slab igrač, Kelava je sve samo ne za repku. Ziheraška taktika, puno grešaka, spor napad, a jedan Vida je prodorniji i korisniji od cijelog veznog reda... Dinamo je pročitana knjiga u LP, 3 boda u protivničkom džepu - ekipa poput Dynama igra visok presing jer su pripremljeniji i mogu to izdržat, Calello i ekipa se u tome gube, ne znaju šta bi s loptom (pa i jedan Sammir koji slovi kao vrhunski tehničar). Protivnici uvale ovakva dva glupa gola i onda umrtvu igre i to je to. Više sreće za Dinamo dogodine, možda se osmjehne konačno taj bod... |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam zašto polažete uopće bilo kakve nade u taj Dinamo, više bi volio da LP igra netko tipa navijački Varaždin, pokazali bi više srca i želje nego Dinamo i Hajduk skupa. A ovo za BATE, heh, pogledaj koji je proračun ima/o BATE i koliko stranaca u momčadi kada su krenuli u LP, a od onda i postali redovni gost iste, a samo jednog pravog talenta prodali (Hleb). I nitko ih nikad nije razbio i osramotio osim Barce. I dam se kladit da bi Dinamo od BATE-a dobio par komada sigurno. Također, treba vidjeti njihova ulaganja, ulaže se u omladinski pogon, u novi stadion, a Mamić ulaže u svoj džep dok su igrači živi narkići koji troše kurve i boli ih kifla jel budu pobijedili ili ne u LP. BATE je uzor koji treba slijediti, pametan trener, dobar predsjednik i igrači željni timske igre. Također želim reći da Dinamo propisno sramoti Hr van naših granica svojom igrom. Da, sramoti. Shvaćam da je igrački i financijski limitiran, ali i ovi "talenti" koji se pokušavaju prodati na tržištu za silne milijune ne pokazuju apsolutno ništa, nulu, jučer sam jedino mogao stisnuti ruku Kovačiću koji istina bog nije pokazao previše, ali je možda ipak nešto htio. Zašto se onda uopće ide u LP, zašto se ne ostane u EL i pokuša nešto napraviti? Zar je 14 milijuna eura vrijedno sramote? Dovoljno govori o takvom klubu.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 04.10.2012. u 08:03. |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Slažem se potpuno ![]() |
![]() |
|
|
Oglas