|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izbor boja je za vola ubit. Čak dvije. OK, dostupno je 5 boja za sada pa se može govoriti o 40% pokriću ![]()
#962 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
http://forums.wpcentral.com/nokia-lu...es-videos.html Na osnovu ovoga slike nisu lose cak stovise super su, i svaka stranica hvali L620 kameru O.o . GSMArena itd, hvale je za kvalitetu 5MP. I navedeni link slike su super (poredjeno sa mojim optimusom7 jedini 5mp koji sam imao). Zadnje izmijenjeno od: seno. 02.04.2013. u 19:39. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#964 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#966 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
aaaaaa, radi mi bolje od whatsappa. ![]() Dolaze notifikacije odma i brže mi se loada. ![]() ![]()
![]() |
#967 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#970 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Ne bih sad znao za novu verziju Vibera pošto od moje ekipe stvarno malo njih to koristi, svi na WhatsAppu, a i tih par ljudi ga koriste svake prijestupne tako da se nisam nešto posebno igrao s njim. Kod Vibera VOIP nije bajan ni na jednoj platformi tako da pogotovo kod WP-a sumljam da to radi savršeno na duže staze. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Cool story bro ![]() Imaš wp8? Whatsapp notifikacije kasne, al ono, KASNE, pogotovo nakon ona tri updejta whatsappa u dan i pol. Od prije par dana su proradile nekim čudom, pa sad 99% notifikacija iz wa dođe, ali nemoj bezveze dijeliti netočne informacije.... Citiraj:
Vidjet ćemo kako šljaka kroz par dana korištenja, rageat ću ja ako ne bude radio kak treba, bez brige ![]()
![]() |
#972 | |
Premium
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=341 Pogledaj datum kad je nabavljen WP8 mob, doduše ja ga koristio nekih mjesec dana pa dao burazu jer je zapeo za njega. Buraz (mlađi, društvene mreže su mu dio velik života, zapravo jedino kaj radi je trening, Fejs i mob) zna natuč oko 200 poruka (cca oko 100 poslanih, 100 primljenih) na WhatAppu u jednom danu i baš smo danas komentirali to jer sam htio vidjet kako Viber nakon updejta radi. WhatsApp nit ima kašnjenja, nit ima ikakvih bugova, nit je bilo meni kašnjenja s prvom verzijom za WP8, nit sada nakon onih updejta di su mu ikonicu promjenili i dodali ostale stvari vezane za WP8. Zašto tebi kasne nemam pojma, lijepo stoji WhatsApp naveden pod background tasks, nikad se ne miče od tamo i radi ko podmazan. |
|
![]() |
![]() |
#973 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Novi flagship na obzoru? http://www.wpcentral.com/alleged-fir...?style=default
#974 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Jer i tebe to živcira? |
|
![]() |
![]() |
#975 |
gadget freak
|
Koje? To što su do nekidan redovno kasnile notifikacije na whatsappu, ili nepismenost poput njegovog sumljam umjesto sumnjam ili tvog jer umjesto jel? ![]() Inače, da se nadovežem na to, tako mi je i ivo strojnica tvrdio da ne kasne notifikacije, a nije updejtao app uopće, pa kad je updejtao, kasnile su mu. ![]() Ali nekim fantomskim čudom (budući da updejta nije bilo), počele su, ponavljam, od nedavno opet dolaziti na vrijeme. Dakle, kao u lunaparku, za malo zabave, prvo su dolazile notifikacije na vrijeme, pa onda nisu jedno vrijeme, pa sada opet stižu....
#976 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
tj nove generacije izgleda kažu "jer", tako da ili su svi nepismeni, ili se gramatika zbilja promijenila, nemoguće da sam samo ja bio u pravu, a svi oni u krivu ![]() Inače, evo i jednog linka za tebe: http://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam Zadnje izmijenjeno od: segregator. 03.04.2013. u 09:43. |
|
![]() |
![]() |
#977 | |
gadget freak
|
Citiraj:
'Jel' je izveden od je li i svatko imalo pismen bi trebao znati gdje i kad se upotrebljava, budući da je to treće lice jednine, a jer je uzročni veznik. Da ne spominjem žešće zapostavljanje, točnije zanemarivanje, od strane našeg školstva na totalno neispravno korištenje, tj. pogreške u pisanju slova č i ć. Što se tiče jel, je li i jer, evo za nepismene, nakon 5 sec guglanja. http://bujicarijeci.com/2012/09/jer-i-jel-jel-je-l/ No nećemo više o tome, tema je wp8.
![]() |
#978 | ||
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Jučer sam koristija viber za pričanje, jednako je loš kao i na androidu. ![]() U svakom slučaju, zadovoljan sam. ![]() Citiraj:
A to što su te napali na bug forumu govori samo jednu stvar: Izbriši account i pridruži se pismenijima. ![]()
![]() |
#979 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
To sam i napravio, doduše iz drugog razloga. Ja inače za komunikaciju koristim IMO, ne znam što su svi zapeli za taj viber. Za sad ga nema za w8, ali ako ima za Blackberry garant će izaći i za windowse Edit: evo ga opet, u zadnjoj rečenici ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=323 Zadnje izmijenjeno od: segregator. 03.04.2013. u 16:55. |
|
![]() |
![]() |
#980 |
gadget freak
|
Jeeej, stigao camera360 za wp8, KONAČNO! http://www.wpcentral.com/camera360-w...-store-shelves Ali, ima ogroman bug, ostaje aktivan 100% stalno, naravno da wp8 nema taskmanager za ubit app, pa je potrošnja baterije cca 20% za pola sata ![]()
#982 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Eco tigle u Tele2 cijene su za 920 - 4995 kn. 620 2095 kn |
![]() |
![]() |
#983 |
gadget freak
|
Update za c360. Nakon dva gašenja/paljenja moba, app više ne jede bateriju, sada je sve ok, do daljnjeg....
#984 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Da naravno,Whatsapp je teži fail na WP8 tako da sam svoj HTC 8X vtario nakon 2 dana....instantne my ass. Da ne spominjemo teži battery drain zbog vezanja sa music playerom jer Multitasking radi ko i glumina banka sredinom 90ih.... za to da bi mogao svaki put ulaziti u app da vidim jel mi kaj došlo ili ne. Sramota. A ovo da viber ne radi kak spada na bilokojoj drugoj platformi,urazumite se i dođite do nas u firmu da vidite kako radi s Portugalom,Italijom,Austrijom....skype smo izbacili globalno iz upotrebe. |
![]() |
![]() |
#985 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#987 | |
Premium
|
Citiraj:
Uostalom, na WP8 je MS dozvolio zadnjem sloju OS-a rezerviranom za 3rd party aplikacije standardan pristup backgroundu, nešto što je u WP7 imao samo za prvi sloj rezerviran za dijelove sustava, a u WP7.5 su to dobile i modifikacije i aplikacije proizvođaća, zato tamo push nije radio. Sve se to da vidit analizom čega to točno MS nudi u SDK-u. Mogu o tehničkoj strani WP-a do sutra zašto šta radi ili ne radi jer već neko vrijeme proučavam platformu i radim na dva projekta, znači smatram se developerom za tu platformu makar još početnikom jer ništa nisam finalizirao. I sad neko ko o tome vjerojatno ne zna puno (nhf ako griješim, to je pretpostavka) tvrdi da push ne radi na WP8 kad on postoji i normalno funkcionira ako se implementira, naravno treba to sve povezati sa serivsom i napisati aplikaciju što očito nije bio lagan posao no sad stvari polako dolaze na svoje. Viber je sam po sebi zbagirani servis, moš ti njega hvalit koliko hoćeš no on ni na jednoj platformi još uvijek nije "savršen". Radi ali ima svojih problema. Zadnje izmijenjeno od: doky. 03.04.2013. u 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#988 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne ratujem na platformama. Viber radi ali ne na svim Android uređajima. Sve je do proizvođača. IPhone šljaka iako je jedini proizvođač. Uskoro WP8 ima onoliko i ovisi o budućnost. Čujem da Samsung polagano odustaje WP8 zbog plaćanje MS.
__________________ |
![]() |
![]() |
#989 | |||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Ne pričamo o WP7 nego o WP8,ne brini se ![]() Ok developeru,zašto se WA na WP8 i dalje veže s music playerom te cucla bateriju ako sve to ide na bolje? Zašto loading appa svaki put ako stoji u backgroundu? Zašto se na to žale milioni korisnika WP8 platforme a svima tu na ovome forumu dela ko čukica? Neznam i dalje tvrdim da na boljim android telefonima i iphoneu Viber radi ko urica(ako je barem 3G upaljen) i svakodnevno firma komunicira sa svojim klijentima(koji su u inozemstvu) bez ikakvih poteškoća. A iskreno se nadam da će tako i biti na WP8 platformi,no zasad nije tako... A dotad: Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 04.04.2013. u 00:42. |
|||
![]() |
![]() |
#990 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Skype na mom wp8 mobitelu se u nekim svojim vremenskim intervalima, probudi, stavi me da sam online, i ostavi tako, bez obzira što ja nisam niti pokrenuo skype na svom wp8 mobitelu, niti na računalu, a kamoli da sam se ulogirao i promijenio status iz invisible u online. A koliko pratim, budući da sam dovoljno kasno budan, i tvoj skype ima isti bug ![]() Tako da te opet moram ispravljat, tj nisi u pravu, zbugan je app kao i 99% drugih na ovom cirkusu od os-a....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|