|
![]() |
#961 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Nista sad cekam neki leak kako bi se jos potvrdilo jel port valja ili ne posto mi je to jos jedina zapreka pri kupovini. Iako imam dobar komp i preporucene zahtjeve jedem za dorucak,rucak i veceru ipak im necu dati pare na sljepo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Bome i meni ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#967 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipica koja je onda najpouzdanija i najjeftinija stranica za uzeti key za steam? Može preporuke? Koliko vidim po komentarima nešto zajebavaju na ovoj stranici Nuuvem tako da ne bih baš tamo uzeo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja ću isto pričekati, možda mjesec-dva.. Jer ako sam ovoliko čekao, mogu još. A ionako ima još nekih igrica koje pikiram i koje zaslužuju da ih se kupi.
![]() |
#970 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#972 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jer kada radiš preload na Steamu ti skine te fileove i onda kada igra baš izađe ti iz njih raspakira igru uz nove fileove. Dakle nije kao inače kada instaliravaš igru koja je releasana, da ti direktno skida fileve, stavi u steamapps ili gdje god već i nakon toga da samo pokreneš. Kod preloada radi duplo. Citat s jednog foruma: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo ga,graficke postavke i postavke za raw mouse input ![]() http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-grap...tions-in-full/ I jos malo SS-ova http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-scre...ars-and-cacti/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Mali buraz mi ima r7 250 2gb ddr5, x4 740 , 4gb ddr3 1600 mhz. Oče li to vrtiti na nekim low/medium postavkama HD rezolucija ? Volio bi mu kupiti igru al neznam dal će to biti igrivo. Google kaže da je izvedivo ali rađe čujem vaše mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja ću čekat. Sad je na 10% popusta, tako da sumnjam da će biti nešto skuplje kasnije. Nuuvem zadržava cijene kakve jesu, nisam nikad naletio da je nešto skuplje kasnije imao. Bit će vjerojatno tih 10% skuplje, dakle regularna cijena za njih, jer ovo sad je popust. |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Dobijes kod kojeg ubacis u social club i skidas..znaci nikakva tunguzijska verzija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Moze jedno njubsko pitanje,razmisljam kupiti GTA,i sad me zanima jel ima neka bitna razlika izmedu steam verzije i RSC verzije..? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|