|
![]() |
#961 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#962 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
To su one americke fore sa tvom iznad kamina ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Rendula ![]() Nisam našao PLUS verziju ali mogu od nekog iz Rijeke kupiti za 250kn MINI TV for Android Dual-Core A9 Processor MK808B? Jel PLUS toliko bolji ili mogu i ovaj koji je dual core? |
![]() |
![]() |
#964 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Inače, ove prve revizije S905 imaju i neke issue sa 4k dvb-s2 samplovima, jednostavno ne dekodiraju određene sekvence u videu. Zato se u onoj najavi za Wetek Play + i spominje S905 REV C jer na njoj sve radi kako treba. Dosad svi uređaji sa S905 nemaju reviziju C, tako da je svakako bolje pričekat dok se ne iskristaliziraju revizije koje sigurno valjaju. Ostat na provjerenom S812-H je ok. EDIT: Kad već komentiramo, koliko znam jedini soc na Androidu koji podržava usb 3.0 je nvidijin X1 koji je u ShieldTV-u. Još žalim što sam za nekoliko sekundi propustio black friday akciju na njemačkom amazonu. Za 1300 kuna sa dostavom u Hrvatsku se mogao kupiti ShieldTV sa 500gb SSD HDD ugrađenim i gamepadom+daljinac. Samo šta je bilo svega nekoliko komada po toj cijeni, dok sam napravio acc, uvalio u košaricu nestade. A jbg ![]() Zadnje izmijenjeno od: grabber. 13.01.2016. u 19:17. |
|
![]() |
![]() |
#966 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne zelis toga, unutra je RK3066 koji je koma za kodi. Plus verzija ima AMLogic chip koji je puno bolji. |
![]() |
![]() |
#967 | |
Banned
|
Citiraj:
Nisu ovo stvari samo za sirovo gledanje filma sa usb-a, može se svašta sa ovim aparatima. |
|
![]() |
![]() |
#968 |
Lika u mom srcu
|
znas kolika je propusnost usb 2.0, nista tu ne fali. Ja osobno sigurno necu kopirati nista vece od 30gb kroz mrezu, a i ovo je i dalje uredjaj od 100$, tj., kosta koliko i malo veci USB 3.0 stick. O cemu mi ovdje pricamo ljudi moji. Meni je fascinantno da ovakav stroj uopce mozes kupiti za 100$. |
![]() |
![]() |
#969 |
Banned
|
Jel ti znaš da je brzina mog usb 3.0 diska 90 mb/s, a spojen preko usb 2.0 brzina mu je 25, uvrh glave 30 mb/s ? Mislim Gabre, koga briga koje su tvoje potrebe. Ako ti nemaš potrebe za usb 3.0 ili SATA portom ne znači da je nemam ja ili Ziiky. Ne treba ni meni dosta toga, pa opet nisam ograničen ako to šta meni ne treba treba nekom drugom. |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
usb 2.0 moze goniti 60mb/s. Telos medju ostalim ima AC wifi, dok slabija dva modela nemaju. Ima gigabit ethernet. I dalje nisam dobio razlog zasto je usb 3.0 prijeko potreban na konkretnom media boxu? Ako skidas nesto s neta, rijetko tko ima vezu ili source da skida sa preko 50mb/s pa da nece moci zapisivati direktno na hard preko tog usb 2.0 sucelja. Ko ono, auto mi ne moze vozit 250kmh a ja imam gume koje se mogu vozit 300 jer im je toliko specifikacija. A jedno i drugo su krajnost i veze sa realnoscu nikakve. baci pogled http://www.zdnet.com/article/usb-2-0...he-real-world/ |
|
![]() |
![]() |
#972 |
Banned
|
Gluposti su sve šta si udrobio. Prvo nije ni bitno jel ac wireless ili gigabit jer svakako ti je usb 2.0 limitirajući faktor ilitiga bottleneck u ciloj priči, preko njegove brzine neće ići ![]() Drugo, neznam kako si ti shvatio da smo mi rekli da je uređaj smeće. Samo smo rekli da mu je sata port zaracku jer nije nativni sata, već sata to usb 2.0 di mu je taj usb 2.0 bottle neck. Treće, Usb 2.0 u teoriji 60 mb/s. Samo ću reći hahaha. Dream on. Eto naveo sam ti primjer na istom kompu usporedba 2tb usb 3.0 diska...25 vs 90 mb/s. Znači 4 puta skoro brže kad pišem sa diska. Kad trebam pisat/brisat unutar mreže po disku, to znači i skoro 4 puta manje vremena. Opet ću ti ponovit, ako ti nemaš potrebe za nečim ne mora bit jednako da neko drugi isto nema. |
![]() |
![]() |
#974 |
Premium
|
Gabre ja nisam rekao da Telos ne valja. Samo iz moje perspektive potreba, mi ne odgovara. Ajmo dalje ![]() A da li postoji kakav adapter sa usb3.0 to giga lan? To bi trebalo biti nesto sa kontrolerom. I jos jedno pitanje; Glede game kontrolera, jer tko razmislja uzimati sta? Tronsmart mars ili xiaomi mi gamepad? Sta bi bolje bilo za upariti sa boxom?
#975 |
Lika u mom srcu
|
sve 5, samo velim, ne vidim kakve su to potrebe na kutijici od 100$ da ti treba 500MB/s no dobro. Ili opcenito kako se odjednom ne moze zivjeti bez USB 3.0. da li se moze playstation kontroler upariti? |
![]() |
![]() |
#976 |
Banned
|
Aj borati ne trolaj više. Objašnjeno ti je, a i dalje pilaš sa tim glupostima i namećeš da ne triba usb 3.0 kad je tebi dosta usb 2.0. Nije ovo tvoj privatni forum, ako ti ne paše rasprava makni se sa teme i ne dosađuj nam. |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zaboravljate jednu veliku prednost tog sata prikljucka, a to je spajanjd 3.5 diska direktno. Nema potrebe za ladicom niti dodatnom strujom. Naravno ako player podrzava 3.5 diskove ![]()
#978 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
moje pitanje je bilo zasto je prijeko potrebno da ima usb 3.0, kada brzine prijenosa na ovom media playeru nisu potrebne niti prelaze ni standarde usb 2.0 za redovno gledanje i stremanje sadrzaja sa diska na kojeg ces evenutalno direktno torentirati. Sto je to da jedan korisnik ide raditi da mu nuzno treba 500MB/s prijenos na jednom android tv box-u? zaista me zanima jer eto mozda sam nesto preskocio ili propustam? Medju ostalim imao sam i imam spojenu usb 2.0 ladicu i nikad nisam imao problema. Imam i 3.0 i isti vrag za gledanje filmova i mediju. Film ISO file 40Gb bez problema streama kroz mrezu preko usb2.0 standarda. |
|
![]() |
![]() |
#979 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#980 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#981 |
Lika u mom srcu
|
znaci, apsolutno nepotrebno da ima usb 3.0 na android box-u, jer to valjda radis jednom i nikad vise. Pa nece ti ovaj android biti server. a ovako se spaja, kad vec nisi samo pogledao online. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa sta i da sluzi kao server je ok je brzina. Ako meni pi radi to sa 4-5mb/s ne vidim zasto ne bi ovo cudo moglo. Uostalom za puni potencijal bi trebao imati doma i gbit router...
#983 |
Banned
|
To je neki hibridni sata pa se dalje adapterom daje hdd-u napajanje. Lijepo, samo opet ništa preko usb 2.0 brzine ![]() A kako ti znaš hoće li bit server ili neće? Šta si ti, neka baba Vanga? ![]() edit: Zackoj, naravno da gigabitnu vezu spominjemo od početka rasprave ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
|
A covjece di ovo ode. Da trebam sata to usb konektor kupiti cu ga na ebayu za 3-4$. Radije sacekati neke buduce verzije amlogica sam punom podrskom za sata ili usb3.0 Za sada su m8s i m8s+ kome treba gigaLana WTG
#986 |
Lika u mom srcu
|
ide tamo da se razjasni sto je sto. Uredjaj daje komociju spajanja ogromnog diska direktno u player bez dodatnih strujnih adaptera i ladica. Isto tako su mogli staviti dodatni usb port, no ovo je bolje definitivno. A za to jednokratno punjenje diska ga mozes i u komp staviti ili spojiti pa napuniti. nije nitko u krivu niti u pravu. Cinjenice su u pitanju. |
![]() |
![]() |
#987 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#988 |
Banned
|
Problem je Gabre šta si ti ograničen. Meni isto ne treba DTS HD i DD HD pa ne kmečim 10 postova po temi da šta će mi to, da je to nepotrebno kad imaš običan DTS i DD . Ma šta 10 postova, kmečiš o tome zadnjih par mjeseci ![]() Pa ti opet niko nije rekao meni to ne treba, pa ne treba ni tebi. |
![]() |
![]() |
#990 |
Banned
|
Kad si tako maliciozan baš će mi bit drago kad ti na Telosu ne budu radili ni DTS HD ni DD HD. Guštat ću ko prase dok budeš kmečao ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|