|
![]() |
#962 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa tako mu sad i radi. sam mora odlučiti što želi, ja mu tu ne mogu puno pomoći. Hvala svima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
pozz ljudi imam priliku za jako malo novce uzeti GAINWARD GeForce GTX 560 Ti Golden Sample pa me zanima jel nako imao iskustva sa doticnom, kakve su temperaturu i dali se taj cooler moze usporediti sa twin frozr II od MSI-a hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Registered User
|
ok imam bitfenix shibu sa 2x 140mm gornja(1000rpm) i 2x 120mm(1600rpm) prednji/zadnji vent ....buka mi nije problem(dok igram imam slusalice) ali o hladovini sam ovisnik a da karticu ne dobijam 400kn manje od najjeftinije navedene a 300kn manje od najeftinije TFII u hrv vjerojatno nebi ni razmisljao o gainwardu neg bi msi tf II bez razmisljanja uzeo (ili GB windforce) edit: za sve one sto misle da dobijaju 3god garancije za msi kartice sam kontaktirao ADM i ovako su mi rekli "Poštovani garancija od 3 godine za navedenu karticu se odnosi samo ako se registrira putem interneta na službenim stranicama MSI-a dok tim postupkom gubite cijelu nasu garanciju koja je 2 godine i morate o svom trosku u koliko se pojavi neki kvar slati karticu direktno proizvođaču" hmmm... -.- ne kuzim ja njih bas najbolje a ako me covjek prevario oonda sam i ja vas Zadnje izmijenjeno od: brzinac. 16.12.2011. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Registered User
|
jel izaslo sta novijih drivera za 560ti, jos mi nije stigla ali da ih skinem sada kad vec imam vremena pa kad stigne da ga ne gubim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#972 |
Guest
|
bok, koji su sada najstabilniji odnosno najbolji driveri za navedenu grafu ? tnx ! ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Guest
|
Da li sam ja "jedini" na ovom forumu kojemu se 28x driveri na 560 Ti kolju sa firefoxom (odnosno flashom)? . Probao i na Firefox 8 i 9 i isti drek. Prvo sam mislio da je do OC-a, ali nije . Ugasio HW akceleraciju i sada sve dela, ali to "nije rješenje". Valjda sam se naviknuo da mi na ATiu sve dela kak spada ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Guest
|
Jesam, jesam. Samo velim da to "nije rješenje" u kontekstu da sada sve dela, ali nadao sam se da ima neki registry, firefox options, flash... tweak da proradi kak spada! |
![]() |
![]() |
#978 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
jedno pitanje mislim se izmedu gtx 560 ti sa 384 cuda cores i i gtx 560 ti sa 448 cuda cores. jel neko zna koja je razlika osim u ovih 70ak dolara na americkom trzistu (imam priliku uzet je tamo za 299$ cini mi se) ili je to sve marketinski trik da oni zarade 70-80 dolara na istom chipu |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Guest
|
Nije "marketinški" trik kad ima više jezgri lol ![]() http://www.anandtech.com/bench/Product/330?vs=499 A na tebi je da procjeniš bang for buck ak ti se isplati! |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
448 je jaca i daje 5% manje perf. od gtx 570. Uglavnom super grafa ali je opet pitanje isplativosti. Razlika je u 64 shadera vise ili vise sirove snage, sira 320bit sabirnica i 280mb vise. Uglavnom osjetno ali tek u najzahtjevnijim igrama sa maksimalnim postavkama. 448 ima poveci OC potencijal i moze se jako pribilzit gtx 580 sto sa 560ti bas i ne mozes. Recimo da je 448 gtx 470 na steroidima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
ali vec kada ih nece bit nikako u hrv da iskoristim sansu ![]() ![]() inace u kombinaciji sa oc i5 @ 4.5 radit ce ko dusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Premium
|
Nemojs sad nista kupovat dok ne dodu nove Radeonke jer bi Nvidia mozda mogla malo spustit cijene. Perf. GTX 580 neces dobitni sa turbo nadrkanom 570. Uvijek ce imat manji minimum u igrama kao Metro ili BF3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Grafa zauzima samo 3 slota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Točnije, zauzima 2.5 slota. Zašto si baš odabrao tu kombinaciju? Samo da napomenem, Fantomka hoće cvrčati u loadu (zbog 5-fazne regulacije). |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
|
Prosli jedan bi preporucio dve ovakve jer su bile 200kn jeftinije a sad bas ne znam. 560TI SLI ima puno sirove snage, previse za samo 1gb vrama i to je kocnica u najzahtjevnijim igrama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|