|
![]() |
#961 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
da sam platio mobitele jednokratno, račun bi bio 180kn za 2 broja, odnosno 90kn jedan broj sa svim nametima. Revolucija kod tele 2 je skuplja od ovoga. jer platiš 100kn a ne dobiješ mobitel ništa povoljnije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Tribalo još samo sken računa tableta ili sken raskida ugovora. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#966 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja zvao dva puta na 0800 9000 i zatražio prekid ugovora i oni proslijedili i kao kontaktirat će me unutar 48 h a evo čekam već četvrti dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#970 |
Premium
|
Zovi odmah jer te neće zvati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#973 |
Guest
|
ponuđen popust od t com retentiona na 270 kN xl tarifu. ja zadovoljan. ne mogu bez ičeg raskinut ugovor jer draga ima s4 na rate pa bi trebao doplatit 1400 kN a to mi je previše sad |
![]() |
![]() |
#974 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Update moje stiuacije: Kako nisu curu zvali jučer zvao sam ja njih ponovo ![]() Dobijem SZK i velim tipu da me presojio službi za savjetovanje, veli on meni da to ne postoji. Odma mi digo tlak i velim, kaj jučer mi se onda vaši kolege pogrešno predstavljaju? Kaže on ne i pita dal zovem i vezi novog ugovora ili raskida, pošto znam na kaj misli večim namjerno novog ugovora i kaže on da mogu sa njim onda pričat. Kažem da ne mogu nego mi treba služba koju sam dobio jučer i onda mu velim da mislim raskinut ugovor ali su mi oni ponudili neku tarifu i samo veli, evo odmah vas prebacujem. Dobijem tipa i ispričam mu sve i veli da vidi na tom broju o ćemu se radi i da je to radila neka matea koja je sad na telefonu i da je trebala zvat ujutro ali zbog STRAHOVITE gužve nije stigla jer ne može zvat dok imaju puno poziva i veli da u ovom trenutku je 30 ljudi na čekanju ![]() Veli tip da se malo strpim da pošto je sve snimljeno da će se to i napravit ali ne zna reć kada. Do kraja mjeseca sigurno. Tako da ako ste već dogovorili i čekate da im voditelj to odobri ne brinite, te ponude će uvijek trajat a ako neće realizirat onda se lako ode negdje drugdje. Eto. Citiraj:
![]() I moguće za tjedan ili dva. Ne treba zvat opet ----> Update moje stiuacije: Kako nisu curu zvali jučer zvao sam ja njih ponovo ![]() Dobijem SZK i velim tipu da me presojio službi za savjetovanje, veli on meni da to ne postoji. Odma mi digo tlak i velim, kaj jučer mi se onda vaši kolege pogrešno predstavljaju? Kaže on ne i pita dal zovem i vezi novog ugovora ili raskida, pošto znam na kaj misli večim namjerno novog ugovora i kaže on da mogu sa njim onda pričat. Kažem da ne mogu nego mi treba služba koju sam dobio jučer i onda mu velim da mislim raskinut ugovor ali su mi oni ponudili neku tarifu i samo veli, evo odmah vas prebacujem. Dobijem tipa i ispričam mu sve i veli da vidi na tom broju o ćemu se radi i da je to radila neka matea koja je sad na telefonu i da je trebala zvat ujutro ali zbog STRAHOVITE gužve nije stigla jer ne može zvat dok imaju puno poziva i veli da u ovom trenutku je 30 ljudi na čekanju ![]() Veli tip da se malo strpim da pošto je sve snimljeno da će se to i napravit ali ne zna reć kada. Do kraja mjeseca sigurno. Tako da ako ste već dogovorili i čekate da im voditelj to odobri ne brinite, te ponude će uvijek trajat a ako neće realizirat onda se lako ode negdje drugdje. Eto.
![]() |
![]() |
#975 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jedino kaj sigurno nisu lagali je strahovita gužva. To je istina. Jučer sam išao u grad u 2 navrata i 4 puta prošao kraj T-Centra. Mislim da je 100 ljudi bilo unutra... fakat mi je žao tih ljudi koji tamo rade jer se i oni nagledaju i naslušaju svega, a najmanje, tj. uopće nisu krivi za bilo što od svih tih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
|
Ne vjerujte bulji, prljavi dioničar ![]() Vidim da im je velika gužva. Mene od 01.06 nisu još zvali, da jučer ja nisam isforsirao, vjerojatno me ne bi zvali još dugo dugo, s tim da je vjerojatno relativan pojam. Nema veze, ja sam dobio što sam htio, nemam se što žaliti.
![]() |
#977 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Guzva je velika i zatrpani su stvarno s poslom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da su stoput zažalili kaj su odlučili podići cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Premium
|
Uprava sigurno nije zažalila, sve se to dobro promislilo i iskombiniralo... najviše nadrapaju službenici u szk i na pultovima. Ko i svugdje, raja nadrapa, a menadžeri beru vrhnje. Odo ja u off ![]()
![]() |
#980 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Računali su očigledno na inertnost ljudi. A sad vi ovakooo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stvarno niste u redu. Uzeli ste Iveku aka Gumenom & co. debele prihode na dividendu od dionica. A vjerojatno ni Gregoru nije lako. ![]()
![]() |
#982 |
Guest
|
Jadni ovi ljudi koji rade u centrima operatera. Pa sad gledam u A. Mallu u Zagrebu, to nije normalno kolika je gužva i koja debilana od pitanja. Lik urla na sav glas "lopovi, di je pravda!!" jer mu je žena koja radi tamo rekla mora plati račune za siječanj 2014!!?? prije raskida ugovora zbog povećanja cijena kao i sve ostale nedospjele račune. hebem ti led ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
U dubravi pored t-centra je ujutro već na otvaranju čekalo nekih 40tak ljudi, stampedo je bio sa ulaza na automat, podsjetilo me na kad je iphone dolazio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
U Rijeci od prijatelja cura išla u T-Centar raskinuti ugovore, u 8h je bilo sve puno, red do ulaza... Imali su probleme s raskidom ugovora, SZK je prijatelj zvao, nisu se se niti jednom javili, 3 dana za redom... Uspjeli su riješiti sve ali su dosta vremena i živaca potrošili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Fresh Juice
|
A mogu ga provesti i za pola godine |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kolega je jučer napravio prenos sa tarife s na bonbon i danas mi javio da su ga zvali iz bonbona i da će broj bit prebačen 27.06... Koji k? Moj slučaj trajao od 02.06 do 06.06. A njegov će od 06.06. do 26.06. Zašto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Da ih zadrže što duže valjda. |
|
![]() |
![]() |