|
![]() |
#961 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#962 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Čudno da na tastaturi nema "aimbot", "camp", "be useless", itd. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Ne kuzim cemu toliko panike oko zahtjeva odjednom. Za one koji nisu igrali alfu mogli su na officijalnm forumima vidjet da su se javljali ljudi i 90% komentara je bilo da su imali vise fpsa na BF3 nego na BC2. Ja sam probo alfu i nikad nisam imao ispod 150 fps-a sto za BC2 ne mogu nikako reci. Je da je alfa bila "okljaštrena" nekih stvari, ponajvise destukcija ali ne vjerujem da ce trebat puno jaci komp nego onaj koji je trebo za BC2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Pogledaj ovu mapu pa pogledaj Metro. Tamo tunel, vamo pustopoljina. Razlika nebo i zemlja. Ovo će biti sigurno duplo zahtjevnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#974 |
super user
|
EA live stream http://live-event.ea.com/gamescom/ba...ive-broadcast/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#978 |
Addicted to music.
|
Gledao sam live stream teamdruids-a koji je počeo u 17h, na live chat-u nisu odgovorili ništa pametno na postavljena pitanja. Čak smo zahtjevali BF3 kodove i neki munjeni lik što je bio tamo je bacio jedno 10ak kodova, odem u Origin, prihvati mi jedan...i sad imam dvije Digital Deluxe Edition kopije Bad Company 2. ![]() Koji blesani, dijelili su BFBC2 DDE key-eve.*.* EDIT: EA im je zabranio da pokažu gameplay i to, niti su odgovarali na pitanja i bilo je predosadno.
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Izgleda odlicno! Samo se nadam da ce postojati nacin za stati na kraj flyboy-ima bez da si i sam pilotski AS Kad se samo sjetim koliko puta su me zbombali prije nego sto uspijem uopce dobiti SAM lock.... A i ako nekim cudom uspijen dobit lock i ispalit tip ladno baci flare... Zna li netko hoce li se u tenkovima moci birat AP ili HE granate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Vjerojatno misle na isti princip kao i na BC2, možeš napraviti respawn u avion ako je dvosjed i ima jedno mjesto prazno, kao i u helikopteru. Moram priznati da je helikopter u BC2 malo pretrom i preinertan, više mi se svidio u klasičnom BF2, tamo sam osvajao flagove ko od šale samo pilotirajući helikopterom i dvojicom na strojnicama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Evo baš "analiziram" popis svega u BF3 i vidim da baš nisu i dodali puno više stvari (tj. izmjenili) naspram BC2, ima tu i tam nešto novo ali uglavnom ono staro se vraća Sniper Rifles
Najviše me tu zanimaju M82 i M40, (makar je to grijeh, ali usporedit ću sa CODom ![]() a M82 isto, makar baš me zanima dal' će ga stavit BA ili automatskog Submachineguns
SOLDIER EQUIPMENT
uglavnom očekujem da to sve vidim ![]()
![]() |
![]() |
#984 |
super user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
NAVODNO ce server browser biti preko batleloga, uglavnom puno spekulacija, sad su odjednom svi pametni, a nitko nije probao kako sustav funkcionira dok ne probam nema smisla ista pisati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ovo im je stvarno genijalno loša ideja, što fali ingame server browseru osim što je vjerojatno jednostavniji i dosta brži? Cijela ideja Battleloga je dobra no taj servis je trebao biti integriran u samu igru kao Autolog kod N4S-a, ovo su samo glupe komplikacije. If it ain't broke, don't fix it! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|