|
![]() |
#961 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#962 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
voli je mrga i odličan je kao jungler jer ima potencijala za gank sa prvom, taman i da se flešaš pa prebaciš nekoga iza isplatit će se, nije uopće skviši ![]() po meni jedan od best tenkova jer je dosta izdržljiv a pasivna je do jaja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Vidim da sam rekel glupost, a? ![]() Ma čital sam nekaj da ga baš ne pickaju radi toga, jer kao nema escape.. Ali ak sam u krivu, maj bed ![]() Još sam zelen ![]() EDIT: Je li neko probao Quinna? Imam 6.5k pa da ga počekam da se spusti ili nije baš neki adc? Ako neću njega onda ću Vi ili Khazixa ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.03.2013. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Inače, dobio danas +3 LP za pobjedu u ranked, Silver I sam, 90. bodova trenutačno...u zadnje vrijeme mainam opet Lux, i KDA u rankedu s njom nakon 17 gejmova mi je 7.7 ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history ovaj jedan lost s njom mi je bilo kada sam došao ujutro pijan još ![]() ![]() nismo imali akali, ja je uzeo kao adc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Premium
|
Citiraj:
SMARTCAST - ja ti smarcastam sve osim ulta. Nauči procati passive između skillshotova. na lv 1-3 kada ga pogodiš s E i onda samo gađaš ti ga spustiš na 1/3 hp. Ti ODREĐUJEŠ kako lejn ide s lux. probaj build koji ja dosta često koristim: Uvijek imaj 2 warda na midu. 1. Faerie champ + 5 hp pot + 3 mp pot 2. Kage Pick 3. Boots 4. Završi Morellicon (kako se već zove) 5. Sorcerer boots 6. Rabaddon 7. Void ili Lich bane, ovisi o preferiranju što ćeš prvo napraviti, tj. kako ti igra dopušta 8. Zhonya ili rylai... ja ti znam prije 4 napraviti nekada Mejai Stack ako vidim da ću biti nafidan i da neću ginuti ![]() Athene rijetko radim, to radim protiv mideva koji me mogu jebati, pa da imam malo mr.. obično maxaš E, s time da ne uzimaš niti Q niti E na početku, jer ako invejdaju možda ti zatreba Q da se spasiš/spasite ili da ih uhvatite ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja sam je igrao na test serveru, čini se da bi mogao biti iznimno jak ADC. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne vidim kako bi taj champion mogao biti jak ADC u trenutnoj meti. Kako Quinn moze parirati Ezu, OP Caitlyn, MF, itd. Ima malen range, pa je ujedno i zbog toga puno bolji pick Vayne koja razara. Ima ulti koji se nimalo ne uklapa u ulogu ADa. Sam arsenal nema logike za ADC ulogu, ali mozda me ipak misljenje vara. Sto se mene tice, puno bolje bi djelovala na Midu ili na Topu, spellovi su joj jednostavno nekako pogodniji za te lejnove, nego za bottom lane. Nisam je jos isprobao pa me nemojte razapet ako sam u krivu, to je samo moje misljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
|
Hvala, tako sam i mislio, neću ga kupiti, biti će free za tjedan-dva.. Uzimam vi ili neki ludi adc tipa vayne ili varus ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
ma nije nešto ta ptica nova, range katastrofa a nije ni jaka baš, kako je netko tu rekao Vayne puno bolji izbor...i dalje najbolji adc po meni : kogmaw, ez, vayne, draven, corki, cait, mf radije čekaj da bude free pa ju kupi, tako sam i ja zeda bzvz uzeo a nije mi uopće nešto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
@X-Plosiv Što kažeš na chalice na Lux? Igrao sam prvu skroz prema tvoj buildu i nekako nisam mogao previše poke-at ovoga na midu jer bi brzo ostao bez mane. Drugu sam prvo uzeo chalice i onda sve po tvom buildu i onda je puno bolje sve to izgledalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako ideš Chalice završiš Athene i ne radiš Morellicon, ja ga obično radim samo kada igram protiv Kassadina ![]() Ako masovno pokeaš da oostaješ bez mane onda pushas lane, a pametan mid+jungle će to iskorstiti inače, sada sam na 95 bodova, zadnji gejm dobio 2 boda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Premium
|
Citiraj:
Zhonya - ovisi o timu, ali meni obično ne treba ,a ako tebe to je eventualno na kraju jer se znam pozicin oirati void..je bolje rushati odmah nakon rabadona...da ih melta Lich Bane - bez ovog itema ne možeš full buildati lux, jer njen pasive + lichbane proca takav dmg da ga ti ka snije nakon spella pogodiš za još 500+ dmg čisto basicom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Hahah! ja dobijam po 30 ![]() ali sam ja i silver V ![]()
![]() |
![]() |
#979 |
Cro Fire member
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#981 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Quinn mi je tako čudan champ. Nije viable bot, nije viable top, evetualno mid... evo baš jučer i danas trpamo gejmove, niš mi više nije jasno. Mislim, može biti adc, može biti solo top, može se igrati mid, ali to nije to..
![]() |
#984 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma, ako menu uplati 100 kuna, dat cu mu 10% nasljedstva dedinog, šejka hrvatskih emirata trešnjevačkog carstva te ce mu bandic sredit besplatan cjelodnevni parking u prvoj zoni u zagrebu :-)
![]() |
#990 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|