|
![]() |
#961 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Najbolji zicani mis za oko 100kn ? ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Bilo koji logitech. Ima ih vise za te novce, preporuke za gledat u tim cijenama po vaznosti po meni 1. koji ti najvise pase u ruku (ovisno koji grip imas) 2. duljina zice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Rocker
|
ok hvala ![]() i jos jedno pitanje, davno prije se sjecam da je bio neki mis, ja mislim od geniusa, koji je navodno imao logitechov "engine" a za znatno manje pare, jel postoji jos tako nesto ili ne ? ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
ja bi rekao u tom cjenovnom rangu; bilo koji a da nije logitech ![]() logitech u tom cjenovnom razredu nudi neke mini miševe jadne kvalitete i nikakve funkcionalnosti..tak da osim ako ne planiraš potrošiti par sto kuna više nemoj njih uzimat EDIT: izgelda da onoga više nema..onda gledaj OVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Rocker
|
Hvala Hedgehog, oba mi se bas bas svidjaju ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
"Samo vodu ne!"
|
Ovaj gore naveden Trust GXT25 je žešće sranje. Imao sam ga prilike koristiti 2-3 dana dok sam čekao G602 (s kojim isto nisam baš naročito zadovoljan ergonomski). Užasni su materijali. Klizi iz ruke. Naprijed nazad gumbe je nemoguće dohvatiti bez pomjene položaja cijele ruke. Osim right/left svi drugi gumbi djeluju užasno nekvalitetno. Mislim od 100-kunskih miševa sa toliko feature-a, ne treba više ni očekivati, ali po meni, ako gledaš barem malo više dugoročno, bolje vulgaris Logi za 100kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Rocker
|
Ma trazim neki mis da imam povremeno za laptop, inace doma imam g500, pa nebi htio kupovat opet neko cudo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Taj miš za laptop bi koristio i za igranje ili samo za surfanje?
![]() |
#970 |
Rocker
|
ma surfanje i laganiji photoshop, al sve u svemu narucio sam vec gigabyte ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Rocker
|
Evo stigo mi danas gigabyte, za sad sam i vise nego zadovoljan, u ruci mi lezi bolje od g500.. sama obrada ne daje dojam da je mis skup, jer je nekako lagan, supljikav, ali nista ne skripi, tipkice se cuju fino, ona dpi tipka sluzi samo za 2 brzine, software se ne dobi nikakav. Jedino sto mi se ne svidja, je sto mi je preko extreme digitala doso paket, koji je bio otvaran, kutija od misa je zaljepljena selotejpom, a vidi se da je mis vadjen iz nje :/ Sva sreca pa mis nema nikakvih ostecenja na sebi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Napiši im to jer fakat nije fer da te nisu upozorili da je kutija otvarana. Može biti da je netko samo gledao i da stvarno nije korišten ali svejedno su ti trebali reći.
![]() |
#973 |
Rocker
|
Napisao sam im, odgovorili su da oni sami otvaraju i pregledavaju 10% proizvoda. Al opet mi se to ne svidja, mislim ok da su upozorili, ali mogao sam narucit proizvod nekome za poklon, i da dobim onda tako nije bas kul :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Guest
|
Ne znam kolega. Meni je mrže kad ga ja otvorim, a on ne radi. Pa onda slanje na servis, navlačenja, čekanja... Sto puta mi je draže da oni na brzinu provjere jel ispravno prije nego pošalju. |
![]() |
![]() |
#975 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Što oni imaju otvarati!? Uglavnom, ako je otvoreno, i to još pokrpano selotejpom, možeš biti iguran da je miš iz ovog ili onog razloga bio vraćen na reklamaciju. Mislim i to je OK, ali kupac ima pravo znati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Guest
|
Ajde ne klapaj. Nisu otvarali proizvod, otvorili su kutiju u kojoj je bio proizvod. Golema je razlika. ![]() Ako izgleda ko nov, radi ko nov i ima jamstvo ko nov, onda je nov. |
![]() |
![]() |
#977 |
"Samo vodu ne!"
|
Aha...naročito kad ga izvadiš iz takve otvorene kutije, a kad ono u reškama s gornje strane ostaci kože, a s donje prašina. I nije problem prašinom i perutanom kožom, nego s razlogom zašto se miš otvarao i koristio, iako je kupljen kao novi. Mogu ja shvatiti da se nešto otvori i pogleda. Možda ga stvarno i kupac vrati bez pravog razloga, a trgovcu je problem ili veliki trošak ostati bez proizvoda. Pozitivno je da to trgovac uzme nazad, ali sl. kupac mora znati da kaupuje otvarano i mora znati razlog otvaranja. Sad se sjećam 3 takva osobna isksutva s miševima, pošto miševe trošim ekspresno. Zadnje je iskustvo od prije par tjedana. Novi MX Performance iz dućana (500kn). Otvorena kutija (labava naljepnica). Dođem doma i prvo što vidim, da je miš korišten par sati. I onda, naravno i gle čuda, shvatim da šteka middle click, što je greška na cijeloj seriji. I naravno da sam ga vratio, kao što ga je vratio i netko prije mene. I opet je u prodaji i vjerojatno je promijenio već nekoliko potencijalnih vlasnika. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 17.04.2014. u 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Uletio mi je Logitech G500s dosta povoljno (novi) pa me zanima je li ga koristio tko od vas i kakav je mis? Do sada sam koristio Logitech G5 rev2 koji je sada na Trznici i s kojim sam bio prezadovoljan, ali doslo je vrijeme za zamjenu pa me zanima je li ovaj G500s ok zamjena? Edit: Nista od misa, G500S kojega sam htio kupiti proizvodi neki cudan zvuk (njihova boljka) pa ide nazad Logitechu. Nego, imam jedno pitanje koje sam postavio i BOL, ali nitko nije imao odgovor pa cu pokusati ovdje: "G700s se moze naci za malu lovu na ebay-u, ali su refubrished (e sada, upitno je hoce li mis doci bez ikakvih ogrebotina, ostecenja i sl. tj nemam pojma kako izgleda njihovo "Manufacturer refurbished"). http://goo.gl/b9eaza Naletio sam jos na G602 za 44,89 $: http://goo.gl/ZrH0Vh Uzeo bi mozda G500s ili G602 (ne znam iskreno kakav je ovaj G602 jer nisam jos citao nikakve recenzije o njemu), ali ne znam kako izgleda njihovo "Manufacturer refurbished" (ima netko kakvu info o tome)?" Zanima me kakav grip imaju navedeni misevi, pogotovo mi je nepoznanica G602, nisam bio ni blizu njega i ne znam kakav je. Moze direktna usporedba ako je netko koristio navedeni G5 rev2 i neki od ovih miseva ili ako netko ima preporuku za neki drugi mis koji je cijenom max cca 50 $ (nekako preferiram Logitech (no nije neki ultra uvjet) radi odlicnih iskustva sa svim proizvodima).
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 20.04.2014. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
"Samo vodu ne!"
|
Imaš reviewa za G602 koliko hoćeš po netu. Uključujući i video review-e. I par dobrih i detaljnih. Ja sam ga nedavno uzeo, pa znam. Što se gripa tiče; materijali su prilično neobični za mene, iako ne nužno loši. Donji dio (bočno i thumb rest) su od neke hrapave plastike. Gornji dio je gumeni na dijelu gdje je dlan, a veliki lift/right clickovi su od tvrde plastike koja je isto malo grublje površine. Koncept svega je da ne klizi i to funkcionira. Ipak, meni se nekak malo znoji dlan. Ili samo imam takav osjećaj jer nije glatko. Ne znam. Nešto više nego na MX1100, recimo, koji je uvijek pružao super osjećaj kad sam ga primio. U usporedbi s njim, lagani G602 djeluje malo kao igračka. Što se same ergonomije tiče, meni je preuzak, ali isto tako su mi preuski svi koje sam probao. G700 nisam probao, i sad mi je malo žao da ga nisam pričekao malo... Položaj ruke na G602 je dobar, izuzev što je preuzak za mene. Gumbi su odlični i puno ih ima što se pokazalo korisnijim nego što sam mislio. Naročito zato što se u vrlo dobrom Logitech G softveru sve može namjestiti kako hoćeš. Miš je dovoljno precizan za sve moje potrebe. Iako je optički. Čak bih rekao da u perfromance modu radi preciznije od MX1100 i za razliku od njega, nema nikakvi wakeup lag. Još nisam radio na površini na kojoj bi štekao, a relativno često se selim. Prilično mi fali scroll kotač kakav ima MX1100. Da rezimiram; nije loš miš, ali ne vrijedi 600kn. Ak imaš veliku šapu, gledaj G700. Tako mi je barem bilo rečeno, iako sad kad gledam fotke, čini mi se da G700 nije nešto bitno širi... Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 21.04.2014. u 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
|
Ima ne netu recenzija kao i odgovora za 99% pitanja koja postavljamo na forumima pa eto, ipak i dalje koristimo forume kao izvore nekih informacija. Citajuci sve ovo i njuskajuci malo po netu lagano odustajem od navedenog G602, stovise najradije bi pokusao izganjati opet G5 rev2 (vidim da se jos da naci novih na netu) koji koristim godinama posto mi savrseno odgovara. Ne znam pod koju velicinu spada moja ruka, ali znam da mi G5 rev2 savrseno odgovara, materijal izrade je odlican, raspored tipki je odlican, ruka mi lijepo lezi na njemu...no mislio sam napokon preci na nesto drugo, a ne uzeti vec treci isti mis za redom. ![]() Da, malo cu ipak vise baciti oko na G700, ali problem je sto nisam ljubitelja glodavaca bez zice (da, znam da se na G700 moze uglaviti onaj los USB kabal). Sto se tice sirine i usporedbe s G602, ipak je siri i to se ok vidi bas na nekim fotografijama na onome linku kojega si poslao (npr. pogled s prednje strane) no s tih fotografija mi se cini da je G500 najsiri i najslicniji dizajnom kojeg ima G5 rev2. Dobio sam ponudu za ROCCAT™ Kone Pure Optical, malo cu jos pronjuskati o njemu no ipak bi se radije drzao Logitecha (nisam do sada koristio Roccat proizvode pa ne mogu bas nista o njima reci). Gledao sam neke Razer modele, ali imam losa s njihovim tipkalima pa sam pomalo skeptican. Od njihovih modela mi cjenovno odgovara npr. Orochi i recimo DeathAdder. Ne znam jesam li mozda zafulao koji ok mis, a da je cijenom ok tj. u rangu ovih navedenih? Vidim da ekipa na netu hvali jos npr. CM Storm Inferno: http://gaming.coolermaster.com/en/pr.../mice/inferno/ P.S. Hvala estugarda na odgovorima, puno si mi pomogao si mi oko stvaranje neke slike o navedenom G602. |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Možeš priključiti bilo koji micro USB kabel, ja sam ga spojio na jedan tanki i lagani kabel koji jedva da osjetiš da je tu. Zbog mogućnosti izmjene kabla sam i uzeo G700 umjesto G500 i onog njegovog debelog paracorda.
![]() |
![]() |
#982 |
Premium
|
Koji mis si koristio prije G700 pa ako mozes napraviti neku usporedbu (naravno ako si koristio neki iz vise klase)? Ima netko da koristi neki od onih ostalih miseva tj. ROCCAT™ Kone Pure Optical, DeathAdder, Orochi ili npr. CM Storm Inferno pa da kaze par rijeci? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Imali netko savjet za zamjenu mog mx1100. jedini zahtjevi : što manje para, istih ili većih (širi, duži...visina mi je svejedno) gabarita, bežični. Naime logitechovo đubre je počelo dvoklikati pa bih ga mijenjao. naravno middle click ne radi već kojih godinu i pol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
"Samo vodu ne!"
|
Nećeš se usrečiti veličinom nakon MX1100. Ergonomski mi je to najbolji miš do sada i veći nisam probao. MX Performance je dosta uži, i po meni puno slabiji miš. Sa velikom defektnom serijom. Probaj G700. Ja nisam imao priliku. Malo je veći od ostalih, ali mislim da je manji od MX1100, sudeći prema slikama. Jedino dobro bežično, što može biti veliko kao MX1100 je vjerojatno R.A.T.9 ili Razer Ouroboros, kad se tak podese. Iako, ni njih nisam probao, pa nemoj ovo uzeti kao 100% pouzdano. Osim toga, to je skupo. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 23.04.2014. u 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Pozdrav ekipa, zanima me ima li tko iskustva sa Gigabyteovim miševima, konkretno model Gigabyte ECO600 Wireless Laser mouse Naime imam doma Logitech MX518 koji je evo već valjda preko 8 godina kod mene i radi odlično ali dojadio mi je kabel i htio bih preći na bežični model, no Logitechovi modeli su mi malo preskupi. U principu bih htio neki bežični miš koji je ergonomijom sličan MX518 (s obzirom da mi on super leži u ruci), ali da ne košta čitavo bogatstvo :P S obzirom da ne gejmam više, a i ako zaigram šta to nije nikakva pucačina ili nešto gdje mi treba ultrabbrzoprecizni miš, ciljam na neki ergonomski wireless miš do maksimalno 250 kn pa mi se ovaj učinio dosta zgodan. VIdio sam da su još cijenom dosta pristupačni i modeli GigaByte M77 Air Wireless i GigaByte M7700B Bluetooth Dakle, iskustva ili eventualne preporuke za nešto drugo slično MX518? ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture Zadnje izmijenjeno od: Babaloo. 24.04.2014. u 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Premium
|
Nasao sam napokon danas odgovarajuci mis tj. G502 Proteus Core: http://gaming.logitech.com/en-us/pro...e-gaming-mouse Sada gledam kako ga sto prije naruciti, mislio sam preko Logitecha po cijeni od 79$ no na zalost cak nema ni Kanada pod opciju za kupovinu posto mi je frend tamo pa mi ga lagano posalje. Pokusati cu jos nesto s time da ga uzmem direktno odmah od njih jer mi se ne ceka da dode kod nas i da ovi nasi nabiju neku astronomsku cijenu, ali kako god bilo uzimam taj jer mi se za sada cini kao najbolja zamjena za ovaj moj. Jedini mis na koji sam jos naletio je Corsair Vengeance M65, ali nemam pojma kakve Corsair radi miseve (makar sam s kucistem 800D bio prezadovoljan kao i s H50 kojeg i danas koristim od kako je izasao, ali to su doslovno kruske i jabuke). Brine me malo kvaliteta same plastike s gornje strane misa i kako lezi u ruci. http://www.corsair.com/en-us/vengean...te-artic-white |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Trebam preporuku za neki veci zicni mis do nekih 200-250kn. Putujem van na par mjeseci, pa mi treba za laptop, jer mi se neda nosit bezicni, pa brinut o baterijama itd... Na PC-u imam DeathAddera, pa sto je veci mis, to bolje, a koristit ce se za normalni usage, tu i tamo Diablo2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Preporučio bi ti G400(S), ali taj miš nevrijedi 379+ kn, možda naći rabljeni za 200 kn(G400) ili mx518 za 100. Više ni steelseries miševa nema, a ni roccata, razer je preskup, što još postoji? Na poslu imam ovaj, nije nešto, al za 250 kn neznam dal ima nešt bolje. U svakom slučaju, po ovim cijenama koje sad vidim, isplativija je kupnja od logitecha/razera. Jedina mana su mu ne baš najbolje pozicionire back/foward tipke sa strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
U ovih oko tjedan dana koliko se koristi, a i po recenzijama drugih ljudi, obavezno uzmi Sharkoon Fireglider laserski (crni, ne vatreni radi skidanja boje). Jako velik, DPI do 3600, utezi, dvije bočne tipke, fina izrada, a cijena sitnica za ovakav miš, 219 kuna. Ako ga već nisi kupio. ![]()
![]() |
#990 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|