|
![]() |
#962 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
Intel Core2 Duo E7500 2.93GHz, GIGABYTE GA-P43-S3L, 2x 2GB DDR2 Kingmax PC2-6400, PowerColor Radeon HD4870 1GB GDDR5, Chieftec 550W A85, Hitachi DeskStar 1TB HDS721010CLA332, LG Flatron W2242T, Creative Labs Sound Blaster Audigy SE / Logitech X-540 5.1 sound system |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kolege, trebao bih malu pomoc. Naime kupio bih WDTV live model (najvjerojatnije u linksu Vz) pa bih Vas priupitao da li trebam na nesto paziti prilikom kupnje? ima li neka nova i starija verzija? koju uzeti? da se ne zeznem i platim 900 kn za nesto, a ima za iste novce novija verzija/revizija koja je osjtno bolja.. thnx! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Vidim da su i garanciju digli na 24, pa ne moraš paziti ni na žuti listić... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Émile Flournoy
|
Postoje dvije verzije. Kod nove verzije uređaj se potpuno gasi (procesor), dok stara verzija nakon pritiska power tipke ide u stand by. Ja imam tu noviju verziju ali nakon instalacije zadnjeg B-rad firmwarea i on ide u stand by (brže pokretanje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
To im baš i nije neka fora.. Mislim, sigurno su 6 w standby smanjili na 2 w i ljudi dobili boot 5 puta duzi ![]() Sad kužim zašto mi se jedan kolega bunio na dugi boot, a meni ništa jasno ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Release 1.04.22 (3/8/2011)
Known issue with playback of .VOB files over network share. We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
evo ja ću ga probat, jer mi ovaj 1.04.17 radi problem kod playa .m2ts-a. kad krene slika onda za sek-dvije treba krenuti ton, ali onda slika stane na par sekundi dok se ne poklopi sa tonom i onda tek krene sve kak treba - dakle imama zastoj od cca 5-6 sekundi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
može savjet... Prijatelj treba media player. Zanima me koja je razlika između wdtv live (100eura), wd mini (500kn) i mede8er 400x (950kn) (to je ustvari 500x bez mogućnosti dodavanja harda?) Čini mi se da su wd preskupi za loš daljinski i slabiji čip? možda griješim.... da, treba mu uglavnom za 720p mkv serije (ripovi od oko 1.1GB) Koja je najbolja kupnja za cca 100 eura (+- 20%) |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
daljinski im je nalošija strana al navikneš se (ja se naviko ![]() košta cca 200kn manje od Mede8er 400. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Wireless USB
da li netko zna da li ovaj stick u praksi radi kako treba USB Wireless D-LINK Wireless N Nano USB Adapter DWA-131. http://www.dlink.com/products/?pid=738 U specifikaciji ne pise koja je brzina.... vidim da neki stickovi imaju 150 a neki 300 Mbps... da li to igra veliku ulogu? Mozda da izaberem koji normalnih dimenzija??? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Teoretska brzina prijenosa podataka nije nikada ostvariva u praksi. Uglavnom, wlanom možeš streamati materijale do 720p. Sve preko toga šteka i bolje ih je playati sa sticka/harda/LAN-a.
![]() |
#977 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni se čini da je novi FW dosta poboljšao playback ovih "vanilla" 720p videa... pauziranje i početak pokretanja je puno bolji (brži) sad.
![]() |
#979 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
U zadnje vrijeme koristim WD svaki dan zato što mi se poklapaju programi na TV pa ne mogu istovremeno sve pratiti i primjećujem jedan bug koji me smeta ali ne bi rekao da je do njega direktno. Snimam TV program pomoću DVBviewera u mpg format, prebacim na 2.5 disk i spojim ga na WD. Pri prematanju se dogodi da premotam na neko vrijeme i on sam vrati 2-5 min nazad :S Reklame ne mogu premotavati jer kad premotavam i stisnem play kad vidim da su reklame prošle on nastavi s reprodukcijom čak na mjestu gdje još reklame nisu ni počele :S. Ako snimam u ts formatu uopće ne mogu prematati jer uvijek krene iz početka ![]() Zanimljivo, kad snimam turske sapunice da drugi gledaju prematanje radi izvrsno, a postavke iste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Registered User
|
DWA-140 instaliranje
Citiraj:
tnx Pozdrav Zadnje izmijenjeno od: crosat. 15.03.2011. u 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
i još sam sad skužio da mogu spajat tipkovnicu i HDD i usb stick-ove preko huba.... to nisam znao do danas... tako da mogu imat sad priključen wireless stick, usb tipkovnicu, HDD i stickove... ludilo ![]() Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Win7 share
Bok, nadam se da nije bila ova tema u topicu, pročitao sam dosta postova i nisam ju vidio. Naime, imam 2 pc-a 1 s WinXP a drugi s Win7 i nikako ne mogu natjerati wdtv live da vidi Win7. S XP je sve ok, također pingam wd s Win7 i mogu mu pristupiti bez problema. Sve je povezano preko istog rutera. S wd-om mogu uredno na sve online servise. Isprobao sam neke savjete s neta (mijenjanje registry-a, podešavanje share opcija..) ali ništa ne pomaže. Nadam se da netko ima ideju kako ovo riješiti jer sam već lud zbog toga. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jedino sto mi jos pada na pamet je da pogledas da ti nije ukljucen onaj "stealth" mode, tako nesto (sto te krije od svih kompova na mrezi). To ti je inace ukljuceno kada se spojis na neku mrezu i oznacis ju kao "public". Probaj dal mozes pristup sheranim folderima sa xp masine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Registered User
|
Ne znam gdje bih to provjerio da je u "stealth" modu, ali s xp kompa mu uredno vidim šerane foldere i spajam se remote desktopom na njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Cim ga vidis i pristupas mu sa drugog kompa onda nebi trebalo bit problema. Bitno je da na obadva kompa stavis isti password i username za pristup. Takodjer, nakon toga na wd-u mozes obrisat username i password za pristup mrezi i onda se ponovno probat spojit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Registered User
|
Jesam...opet ništa. |
![]() |
![]() |
|
|