|
![]() |
#961 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
nebih uzimao tu grafu sa 256MB niti pod razno... imao sam radeonku HD3850 sa 256MB i vidio sam da joj kronicno falilo memorije, igrao vecinu igara na 1280x1024, ali cim sam upalio AA ili AF buuum, odee framerate dolee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ja flesnuo novi bios gore, ali Gainwardica vec dolazi na 1.1v, a prek biosa se neda vise dic voltaza koliko je meni poznato. Dakle izgleda da sam opet uspio dobit losiji primjerak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Nisam, nikad nisam po voltazi prcko jer me strah da nes ne sjebem. Nije doso do 760 nego do 754 ali sam mislio da je to isto pa da zaokruzim lol. Bez volt moda. Sta jel to dobro lol?
![]() |
#966 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Pomoc(fan): GF 8800GT 512MB DDE3 Dual DVI TV PCI-E
GF 8800GT 512MB DDE3 Dual DVI TV PCI-E code: PV- T88P-YHF4 Nedavno sam uzeo novi komp i doticnu grafulju ali je dosta glasna, nasao sam na nekim forumima da treba podesiti ventilator ali mi to neuspjeva u nvida NTUNE (probao sam i s RivaTuner) pod GPU FAN setting ima direct fan control i automatic fan control ali, ali to izgleda neradi imam osjecaj da se ventilator vrti na 100% u ntune pod fan setting GPU fans stoji 1 ali onako blijedo koda nije odabran ! Ima li netko rijesenje? TNX Na grafickoj gdje je ventilator spojen ima jos jedan isti takav utor za ka i od napajanja ventilatora probao sam u njega ustekati ali onda ventilator neradi jedino ako nekrene kad se dignu windowsi jer cim sam upalio i vidio da se nevriti ugasio sam i vratio kabel od ventilatora na prvobitno mjesto gdje je bio i ustekan!! Hvala na pomoci i odgovrima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja tebe ništa ne kužim. Jel si odabro direct fan control ili automatic? kad odabereš direct mislim da bi se trebalo moć promijenit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nema potrebe za novom temom, kad si pitao istu stvar na već otvorenoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Registered User
|
mozes tamo obrisati onaj post gdje sam pitao jer slucajno sam tamo stavio krivo postano u rewiev ovaj nek ostane! tnx ovako mjenjam stavim na direct i promjenim ali sve ostane isto i dalje vrti ko lud nista ga ne smanjuje koda je na 100 posto! probao sam s raznim programima a ne samo ntunom i ista prica! zna li netko rijesenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kupi neki aftermarket cooler i uživaj u tišini. O coolerima za grafe imaš dosta topica i postova, pa si pogledaj. Zadnje izmijenjeno od: Func. 08.04.2008. u 08:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Registered User
|
ma citao sam postove ali nisam nigdje nasao tocno rijesenje osim mjenjanja ventilatora! Cudno mi je da se ovako nemoze regulirati brzina vrtnje |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Brzina ventilatora se regulira prema temperaturi GPU-a. Ne znam zašto ntune ne ragira, dok RivaTuner može imati problema s novim driverima, meni se to događalo na ati-ju. Nedugo poslije izašla je nova verzija RivaTunera i sve je bilo ok. Pogledaj da li imaš najnoviju verziju RivaTunera ili moguće da trebaš staviti novi bios na grafu. Oko nvidia biosa ti ne mogu pomoći, jer sam na atiju. Trenutnu verziju biosa možeš vidjeti preko programa GPUz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Registered User
|
imam najnoviju verziju RivaTuner ali ista prica kao i s ntune promjenim ja brzinu ali ona ostaje ista. tj nema svrhe s cim god sam mjenjao brzina je ista, a za bios pise mi u GPU-Zda da je bios verzija 62.92.16.00.A3 i zadnji driver neznam kako da to rijesim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Duboko sam razočaran XFX-om. Ne preporučam nikome njihove kartice. Pogledaj link: http://www.bjorn3d.com/forum/showthread.php?t=20984 |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Registered User
|
ma nemam rijeci stvarno je preglasna das 200 eura i nemozes regulirati brzinu! A nista vidi da nema spasa jedino da zamjenim ventilator koji mi preporucujete da je tih a da dobro radi sve osim S1 jer neznam gdje ga ima kupiti kod nas iako vidim da njega svi preporucuju!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Registered User
|
ajd ako nije problem najbolje ko vec ima koji tocno hladnjak i ventilator ili sta vec da kupim da radi dobro i tiho i naravno da ima kupiti kod nas u hrvatskoj! Koji model uzeti a da dobro hladi i da je tih i naravn oda odgovar za moju graficku jer vidim da neki imaju vise zica sad neznam kako to spojit! Koje sranje nemozes vjerovati kupis grafulju za 200eura i dobijes tako! Glasno za poludit Zadnje izmijenjeno od: banga. 12.04.2008. u 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
HD3870 za 8800GT uz nista nadoplate ?!?!?!
dali se isplati sada mjenjat kad vise nijedna nije neki high end, inace zadovoljan sam sa ati ali sam ju bio uzeo samo zato jer sam dobio jeftino prosle godine. inace okorjeli korisnik nvidije gf3 ti200 gf4 mx440 gf5 5900xt gf6 6800le gf7 7600gs ddr3 gf8 8600gts ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako te ništa ne košta da,pošto je nvidia ipak malo brža.Ako moraš nadoplatit 50 lipa,onda ne. Ati ima nešto malo bolju kvalitetu slike,uzmi i to u obzir,mada neznam hoćeš to primjetit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Čemu onda dilema. Zamijenil budeš ju samo radi toga, jer preferiraš nVidiju, a dobil budeš koji frame više. Ako cijele dane ne vrtiš 3DMark, razliku između te dvije kartice skoro i ne budeš osjetil/videl - unatoč uvjeravanjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
ok namjerno sam stavio ovaj post na nvidia grupu sad bi bilo dobro vidjeti komentare atijevaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pa prate i oni ovaj forum ![]() btw, IMO ne isplati se osim ako bi stvarno to mogao obaviti bez kune nadoplate. a to je gotovo pa nemoguce osim ako ne nadjes nekog ATI fana koji je eto greskom dobio 8800gt a silom hoce ATI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Stvar ukusa te grafe su što se performasni tiče ista stvar, ja sam si uzeo nvidiu i opet bi je uzeo jer više volim nvidiu, ali nekog posebno objektivnog razloga za to i nema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|