|
![]() |
#961 | |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
također nije jedini tako riješenj daljinski ima i tivo svoj, ko i boxee, al mislim da je ovo jedini koji je plug & play šta se tiče XBMC-a edit: sad sam opet bacija pogled na slike i možda je ipak ko i kod imona miš, ala joystick, no svakako miša ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Cisto me zanima kako taj daljinac funkcionira. Ako je kao i vecina motorolinih uredjaja onda je to sranje uz software spor do jaja. iMON me potpuno zadovoljava, pa dok ne izadje nesto tipa one male tipkovnice od Logitec Revue ne planiram nikakva dodatna ulaganja. ![]() Tako nesto bi mi sjelo ko budali samar ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@segregator imam ja takvu doma, najveci nedostatak su nesto nize tipke ljevo i desno, te sto nema pozadinsko osvjetljenje...inace tipkovnica je zakon ![]() ![]()
![]() |
#966 |
Premium
|
http://forums.logitech.com/t5/Access...pc/td-p/513558 Ova mala revue tipkovnicica je kompativilna sa unifyaing rec kakav sam dobio sa k800. Sad jos samo treba naci tipkusu solo ![]()
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel se da iz xbmca pokrenuti firefox ili neki drugi web browser, a da radi kako treba? Pomoću launchera sam pokrenuo firefox ali mi onda s LCDa prebacuje sliku na monitor i firefox ostaje u pozadini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Premium
|
Citiraj:
Solo display ili extended uz 2 monitora? Ako je solo ugasi ovu opciju: ![]() Inace sa alt+tab se mozes prebacivati po prozorima ![]()
![]() |
![]() |
#969 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
|
Onda tesko da ces napraviti ista suvislo. Ako ugasis onu gore postavku browser ces dobiti "on the top" ali ce ti se xbmc minimalizirati. I neces moci raditi na 2 ekrana simultano. Jer kad sjednes za monitor i krenes klikati XBMC ce se minimalizirati. Kad je extended display "Fake FullScreen" opcija mora biti kvackana ako mislis koristiti oba displaya simultano! Probaj nekako browser natjerati da bude na vrhu. Ili mozda sa nekim third party programom te namjene.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
najbolja ploča za XBMC (pogledajte dodatnu opremu ![]() http://www.asus.com/Motherboards/AMD...F1A75I_DELUXE/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sinoc sam se malo igrao sa advanced launcher addonom i radi dobro, odlicno. Dodao sam Operu u launcher i on mi ju pokrene na zadnjoj poziciji gdje je ugasena. Ovo sto navodis da ti se XBMC seli na monitor prilikom pokretanja programa - To je jedan od "fjucr-a" launchera ![]() - Kada si dodao program u launcher napravi ovo: - pozicioniraj se na karticu programa pa pični: "c" (da otvoris context menu) / edit launcher / advanced modification / toggle XBMC fullscreen - postavi na OFF
![]() |
![]() |
#974 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Jel vam uredno radi skrejpanje sa TVDB? Naime, kako su počele nove sezone tako i ja hoću za te nove sezone skinuti novi poster. E nista mi ne nudi za nove dok za stare mi nudi i to one koje sam valjda keširo od prije par mjeseci.... 2syss: kako si sebi upogonio f2 (pretpostavljam da si aludirao na F2 odnosno rename) na onoj maloj tipkovnici |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Premium
|
Meni sve radi. Moguci uzrok problema bi mogao biti ako si u addon manageru ugasio automatski update pa da ne skida svjeze aktualne verzije. U zadnje vrijeme pamtim 2-3 update-a ako ne i vise
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() ![]() Malen , tanak , praktican . CR2025 battery Da su play/pause i stop tipke stavili ispod MCE green button-a bi bi odlican. Malo je teze napipat ju u mraku. ![]() XBMC daljinci Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 25.09.2011. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
|
Ja sam zbilja probao sve i svasta od daljinaca. Dugo sam bio u potrazi za nacinom da objedinim sve uredjaje unutar HTa i PC sa xbmc-om. Prvi mi je bio iMON, pa 2xharmony, pa 2-3 mce, pa lidlova plava beštija ![]() Na oba harmonija 555 i 525 tokom vremena je oslabila OK centralna tipka pa navigavanje postane patnja. Mce mi nikada nisu sjeli, zakurac su, a od lidlovog univerzalca sam odustao, nije to - to. Na kraju sam se vratio na dobri stari iMON. Bio sam vrlo zadovoljan i harmony daljincima, lijepo je imati sve u jednom. Njih je jebada posloziti, a i kad sam dovrsio personalizaciju, ispostavilo se da im je boljka taj centralni gumb. Kod Mce daljinaca mi fali prostora. Koristim mnogo shortcut-a, sto u xbmc-u sto u winsima i jednostabno nema dovoljno tipki da bi se to suvislo raspodjelilo. Kod njega ne postoji App launcher i Task switcher kao kod iMONa. Tako da je na kraju ispalo: kupio-vidio-koristio-prodao Trenutno sam u kombinaciji iMON+Lidlov plavac na kojem su mi tv,rec,sat Na xbmc sam ubacio tap-mod takk da se numericke tipke ponasaju kao na mobitelu sto je uvelike olaksalo pisanje. Ne pisem cesto pomocu dsljinca, ali kad zatreba za yt pretragu ili nesto slicno puno je lakse napamet tipkati nego gadjati po ekranu virtualnu tipkovnicu.
![]() |
#979 |
Premium
|
Verzija mi je 1.2.3. Koja je vasa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Premium
|
Šta je najžalosnije, ne daje mi tu mogućnost update-anja kad odem na plugin. Na kojoj verziji XBMC-a? Onoj nightbuild" ili "običnoj"? Budem probao maknuti plugin i ponovo ga instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Premium
|
Na oficijelnoj ... Dharma 10.1 Upali auto update ako nije, probaj prvo tako. DA li ti se ostali addoni update-aju? Subtitle addon je imao 10-ak update-a, recimo. Ako ne ide deinstaliraj update, pa pobrisi i odavdje ako je zaostalo stogod: C:\Users\korisnik\AppData\Roaming\XBMC\addons C:\Users\korisnik\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data C:\Program Files (x86)\XBMC\addons\metadata.themoviedb.org (obrisi ovaj folder) EDIT: Evo ti moj ... u addon manageru ides na instal from zip file http://www.megaupload.com/?d=UEASJD6M
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 26.09.2011. u 08:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Premium
|
Update-aju mi se ostali sasvim uredno. Budem ovo probao kada dodjem doma. Javim rezultate i tnx na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Premium
|
Tek sad vidim. Nije movie data base nego TV data base...sve obrisao glede plugina i instalirao nanovo ali i dalje isto. EDIT: Nasao sam sta je. Moja glupost....treba ici na osvjezi pa da on nanovo posrce informacije...ja mislio to automatika Zadnje izmijenjeno od: Oggy_Hr. 26.09.2011. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
danas sam dobio HP HDX daljinac, al kad ga uključim u komp ništa se ne događa, ne pokreće niti MC niti xbmc... niti se može kretat po menu-ima od xbmc-a... nema ga u human interfaces... ali kad se pritisne tipka, on pokaže crveno svijetlo na svom recieveru... kak ga treba sredit da radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Guest
|
Yep! Možeš staviti i da ti provjerava bazu za nove stvari svaki put kad pokreneš XBMC. Nekima paše jedno, nekima drugo ovisno o veličini baze! |
![]() |
![]() |
#987 | |
Premium
|
Citiraj:
Iako je meni svaki HP receiver radio bez ikakve zezancije. Na xbmc forumu imaš temu vezanu uz taj daljinac/receiver, postoji par fixova(green button) i složene komande već. Usput, koristi tko nightly Eden buildove? Jel kolko-tolko stabilno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Premium
|
@tech Treba se jos malo strpiti, ja sam ga probao u 4-5 mjesecu i rusio mi se konstantno ![]() Vjerujem da je sad stanje puno bolje jer ipak je to bilo prije pola godine. Probaj pa javi ![]() TV tuner nemam tako da nisam mogao testirati PVR ... da li je uopce implementiran?
![]() |
#989 |
Guest
|
Nema smisla sad po nightly derati jer se sprema full release relativno uskoro. PVR ne ide ove godine, već iduće tek kak stvari stoje. (kaj se tiče official releasea) tak da ne bu bio u Edenu! |
![]() |
![]() |
#990 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|