|
![]() |
#961 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#962 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@mamutarka Kako ponasa Gtx 560 Ti na visoj rezoluciji? Ciljam 1920 x1080. Skidam betu od 13h podne i poslije posla prije 23h negdje cu isprobati. Imam account ali stalno trazi onaj validator.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#964 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Jao skida se 60%... Al sad se javlja najveci problem dosad nevidenih razmjera.... *drumroll* s kim pocet najrade bi na 4-5 kompova simultano ko hobotnica ![]() osim s VIČdoktorom....nije druidu i necru ni do koljena ![]() Dali s varvarinom otic u kolinje, s sorcom topit cvarke il s Sylvanas....ovaj demon hunterom pravit raznjice ae... A monk nejede prasetinu on posti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni je jutros skidalo 700+ , a brzina mi je 3mbps.... , p2p off naravno .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sam ujutro skinio d3.max brzinom megabajt ipo u sec.nisam ni kavu popio vec se skinulo ![]() uzimam amazonku,il kak se vec zove..i rokam do jutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Samo jedno brzinsko pitanje, jel se može prekinut pa nastavit download? Trenutno mi skida ultra ultra sporo pa bi htio promjenit konekciju - u nadi da je do nje?
![]() |
#975 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni se skinuo, naravno pokušam ja to pokrenuti i sad kad me upita za Battle.net user i pass, lijepo to ja upišem i izbaci mi error: Player has been disconnected (error 3005), pa me sada zanima koja je to sada šljiva, da li je to zbog toga što još nije 21 sat ili je nešto drugo u pitanju???
![]() |
#977 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jao, sporo za popi**it. Stavio skidat još dopodne i tek sam na 61%, a imam 10mb vezu. Svako malo ode na 500 pa padne na 60. Po testovima brzine, vidim da dosta vremena samo uploadam, ali sve je isključeno/ugašeno a samo se d3 vrti. Ne znam jel tolika navala ili me koriste kao seedbox ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
takoder |
![]() |
![]() |
|
|