|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
patch je vani |
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Guest
|
Evo,skidam baš ![]() Nego, jedno pitanjce: Jel' postoji način (preko nekog zajedničkog servera ili šta već) da ekipa sa PS3-cama igra online sa nama koji smo (normalno&naravno ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 |
Premium
|
po nekoj zdravoj logici ne ![]() btw. preporučam onima koji vole igrat svaki dan da ne patchaju još igru jel skoro nijedan server još nije updejtan, sutra bi več trebalo biti ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
Free Multiplayer Map! The tide is out and the sun is high – this daytime version of Makin sheds new light on the battle! Fixed exploits that allowed for power ranking servers. Fixed router related server authentication errors. Fixed HTTP Redirect functionality for downloading mods Fixed sound device crashes stemming from Emulated Sound Devices Fixed exploit which allowed players to color their name tag. Size: 496.95MB |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
btw ak imate vistu i realtekove drivere za zvuk,pozdravite se sa zvukom ingame ![]() ![]() kakav smijeh taj treyarch,a /record funkciju su uspjesno najavili za 1.3 patch ![]()
![]() |
#966 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Reinstalirao sam igru(naravno original) i stavio ponovo patch 1.1 te ovaj novi 1.2 kod brisanja igre nisam obrisao profil,save game spojim se na net uđem u multyplayer i sve mi je ostalo settings,oružije,prestige rankovi,challanges i u desnom kutu piše novi patch.Igrao sam na dosta servera i nemam nikakvih problema. ![]()
![]() |
#967 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#969 |
Premium
|
ja večinom riješavam frustracije na ffa ![]() btw se može kak ime promijenit, ak ne samo ime onda ime profila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#973 |
Premium
|
popravljeno je |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 | ||
|
Ja upravo skidam patch Na 62% je -.-'' +400 MB a fixlist im nije baš impresivan ![]() Gledam - mapa Makin po danu ![]() Bolje da su napravili koju novu mapu ili recimo stavili postoječu mapu već - u noć Recimo Outskirts - Night ili slično, to bi bila ludnica od mape ![]() ============================================================= EDIT: Citiraj:
![]() Instalirah... naravno na Vistu i Realtek... ![]() Nema mi zvuka. Jel ima kakav fix za to!? ![]() ![]() ====================================================================== EDIT 2: Citiraj:
Sheeeshhhhh ![]() Proradio zvuk. Samo treba ovo gore napraviti. ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 08.02.2009. u 15:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
e jedno pitanje.zasto se vise nemogu spojit ni na jedan server?isto kad u konzolu upisem reconnect ili connect ip,nista se ne dogodi!WTF?
![]() |
#976 |
Premium
|
a prek xfirea ti radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
ma nikak se nemrem spojit!nisam njubara,igram cod od prvog djela!do jucer je sve bilo super,i instaliram patch jutros i nemrem se spojit!normalno klik na server na xf i pokrene i dodje mi do onog djela kao "create online profile" kao i obicno i onda kad probam reconnect u konzoli nista!samo izadje van iz konzole...pa nemrem vjerovat!probam sa connect 195.190.136.163:28962 isto nista,imam i onaj batch file koji je izasao dok jos nije bilo na xf podrske za cod5 i prek njega isto nista.... onda sam se sjetio necega,probao sam kreirat svoj server i normalno startam server,sve super i onda utipkam connect 195.190.136.163:28962 i zabrejka igra!!na google nemrem nista naci o tome....pa kak cu bez kolice sad??? ![]()
![]() |
#978 |
Premium
|
a gusarska je igra jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
a da....mislim cija nije u hrvatskoj ![]() a nadao sam se da nije zbog toga.... a bum pricekao par dana,vjerojatno bude nesto izaslo ![]()
![]() |
#981 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
|
kaj samo 100kn?pa to nisam znao....ja sam mislio da je 300-400kn igrica i bok,nisam ni razmisljao da samo key mozes kupiti....pa da 100kn i nije neka lova...a gdje ima samo key za kupit?
![]() |
#982 |
|
100 kn samo key. Ima par ljudi na forumu koji ih prodaju, originalne i nekorištene. Dakle dobiješ samo key, SMSom ili mailom nakon sto mu uplatiš na račun. Sad kako ko, neko daje za 100, 120 ii 140 kn... Kontaktiraj PMom članove ovoga foruma: Destructo i O_D_E_Z, ja sam poslovao sa obojicom (od Destructa sam kupio za COD4 a od ODEZa za COD 5) dečki su krajnje korektni.
![]() |
#984 | |
|
No problem ![]() Enivej... Citiraj:
Nove mape ![]() Nightfire In "Nightfire," players take to the streets of a war-ravaged Berlin with only the flames of the burning city to expose the enemy. Station "Station" offers a bombed out underground train station littered with hidden passageways and destroyed subway cars. Knee Deep "Knee Deep" takes place on the island of Peleliu in a once tranquil village turned chaotic Japanese command center. Verrückt (Zombie Asylum) The fan favorite 4-player co-op Nazi Zombies Bonus Mode returns with "Verrückt," a terrifying Zombie asylum featuring more weapons, perks via the addition of Perks-a-Cola machines, electroshock defenses and the endless zombie horde. Ova Nightfire mi se čini predobra ![]()
![]() |
![]() |
#987 | |
|
To je najava za sada. Piše u 3. mjesecu da će biti dostupno. A ovo mi je tek sad upalo u oko: Citiraj:
Što nam da naslutiti da će ih biti još ![]()
![]() |
![]() |
#988 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jel mi može netko objasniti u čemu se očituje:'Fine tuned Bolt-Action Rifles for balance.' na patchu 1.2, igrao sam na nekom serveru koji je trebao biti hc, ali mi je trebalo oko 2 pogotka iz bolta za kill. Doduše nisam baš siguran da je bio pravi hc jer nisam prije igrao na tom serveru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
|
odlična vijest samo nek tak i dalje rade na igri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
odigrao i prešao, odličan je bio! ![]() Zadnje izmijenjeno od: electrus. 05.07.2009. u 14:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|