|
![]() |
#9601 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Nije to baš tako jednostavno. Problem je što svi u kući imaju po dva TV-a, a najčešće je taj drugi TV za starije osobe kojima nije bitna kvaliteta slike, a i teško se snalaze sa STB-om i još jednim daljinskim. Po zadnjim informacjama to se pokazao kao veliki problem u Šibeniku gdje je isključena analogija ( koji je bio kao test), tako da za sada sigurno ostaje . Jedino se možda izbace još koji programi za osloboditi neku frekvenciju, ali sve ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9602 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nama B.net neandretalcima (jos na kartici i CAM modulu) vazan podatak navedena frekvencije ![]() Nakon rucnog pretrazivanja na istim kanalima gdje su bili prije ta tri SD programa pojavili se HD programi, jedino sto u logu nemaju oznaku HD. Sva tri idu u 1080i; 16:9; HD Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 20.11.2019. u 13:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9603 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9605 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9606 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Hmmm, nakon skeniranja sam na TV-u (na 43 mjestu) našao samo RTL HD, ostale nigdje ne vidim,... znači nije mi na postojećim pozicijama zamijenio programe nego sam ovaj RTL HD morao ručno premjestiti na poziciju gdje želim ![]() Ništa, idem još jednom probati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9607 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9608 |
Registered User
|
Skeniraj ručno točnu frekvenciju i pronaći će ti 3 kanala u njoj. RTL 1 i 2 i kockicu u HD-u. Meni je kod LG-a postavio te kanale na kraj liste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9610 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9612 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Je, LG te karinđa, ako se ne varam u istom paketu / mux - u je RTL HD, RTL2 HD, Kockica HD (474 Mhz, QAM256, 6900kS/s), a za Living sad ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9614 | |
Premium
|
Citiraj:
RTL living HD, frekvencija 754 MHz, 64 QAM, 6900 KS/s Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 21.11.2019. u 18:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9615 | |
Registered User
|
Citiraj:
Provjereno točno. Iako to nije mux, jer ovo se ne uzima sa dvb-t2 odašiljača, nego diretno od RTL-a ( kao i HRT i Nov@). Zato mogu imati tako velik bitrate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9616 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9617 |
Moderator
|
Ne, već neko vrijeme, očito su već znali ... a išli su drugog tužakat / uvalit ... eto zašto im treba 20 Kn, da mogu platit kaznu. A kad ideš pristojno nazvati za produženje / uvjete onda ne može nego skuplje od prethodnog ... pljuc. Najgore od svega šta je opet (kao i obično kod nas) sve naopako, ko fol Hakom glumi da se "brine" za potrošače i jednakost na tržištu ... na kraju potrošači nahebu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9618 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Potrošači naebu jer nema zdrave konkurencije. Kad bi bila 4 neovisna igrača i to financijki jaka da vidite kako bi cijene padale. Ovako imamo dupol, a ovi mali operateri su sve marionete u vlasništvu uglavnom HT-a. Trio paket je išao po 199 kn, 6 mj besplatno, uzeo sam prošireni za 25kn rijekom 24 mjeseca umjesto 50, i sad uvališe i tih 20 kn. Izgleda da uskoro Trio paket sa proširenim neće ići bez 260 kn, što baš i nije malo. Cijene rastu umjesto da padaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9619 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2018
|
Zasto mislis da bi cijene trebale padati? Mislim ja bi volio da je tako, ali sve ostale cijene konstantno rastu. Zasto bi bilo drugacije s telekomima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9620 |
Moderator
|
Zašto, zašto ? Zato jer su kapitalistička gamad, evo ti švapska srednja ljubičasta margenta i mislim da je to parica a ne optika pa ti vidi: https://www.telekom.de/zuhause/tarif...mit-magenta-tv https://translate.googleusercontent....luLjT3MTfMeYeQ isto treba pažljivo čitati i šta se nudi i za koje nofčiće ... a ima i jeftinijih složenaca / paketa. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 23.11.2019. u 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9621 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
24,95€ In den ersten 6 Monaten, danach 44,95 € mtl. zzgl. Media Receiver 4,94 € mtl. ili ti ga 24,95€ prvih 6 mjeseci ,godina i po 44,95€ dobiješ 50/10 ,100 programa od kojih 20 u HD (4k i uhd ne dobijaš zbog ograničenja parice-piše u zvijezdici) tlefon flat prema čvrstim mrežama, cijene gotovo identična našim sa cijenika(bez akcija) razlika je standard korisnika. ![]() p.s.280€ se valjda odnosi na cijenu 24,95€ koliko se štedi u prvih 6 mjeseci jer je navedeno na čemu su sve popusti. p.s. danas sam slušao o pokrivenosti internetom i cijenama u europi i ispada da nam švabi po ničemu nebi trebali biti uzor ,optikom u portugalu je pokriveno 80% stanovništva 8% u njemačkoj 4g mreža je razvijenija u albaniji nego u njemačkoj navodno se upada u rupe bez signala čim iziđeš iz velikih gradova.
- - ![]() Zadnje izmijenjeno od: skalar. 23.11.2019. u 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9622 |
Moderator
|
Ma ok, jasno da ima boljih primjera i cijena po eu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9623 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
Disclaimer, matematika rađena u glavi, brojke nisu 100% točne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9625 |
Registered User
|
Ma ne virujem da nisu znali. Znali smo svi mi ovde i na svim drugim forumima i na fb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9626 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9628 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#9630 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Može li se na Kaonu 1200 izvršiti pretraživanje kanala/programa ili on sam to napravi? Naime, uključio sam ga danas i vidim da je pola programa koje sam imao na svojoj listi crna slika, a nema ih ni kad odem na sve programe... kopao sam po onim njihovim super preglednim postavkama i ne vidim ništa što bi upućivalo na ručno pretraživanje dostupnih programa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|