|
![]() |
#931 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
@ßellerophon kad si postavil ona pitanja ja sam mislil da očeš znati kaj bu dalje ![]() @ćiber_manija imam samo jenu rječ za tebe HOJ SIM , zapravo , to su dve reči , ali nije važno , tu buš našel sve kaj te zanima ![]() ![]()
![]() |
#932 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Kako onda objašnjavaš da Defiant još nije uništen,a nemožeš reći da je služio samo Worfu kao spavaonica. Nisam vidio te jednosjede u Voyageru,al ću pogledat. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() A sjetil sam se da se je jedan jednosjed pojavil u voyageru u jednoj epizodi gde dolazi nekakav human iz budučnosti , i neznam kaj sve , uglavno znam da je bila odličnna epizoda u više djelova.
![]() |
![]() |
#934 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Sjećam se te epizode, taj vremenski putnik je bio lažov,onaj koji je ubio pravoga putnika i folirao se da je iz budućnosti pa je krao uređaje po brodu,jel to taj? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() a ovo si pomešal TNG i voyager , taj lažov se pojavljuje u TNG , a tu je baš nekakav pravi putnik. ne sečam se točno cele epizode. probal bum najti na netu @madboy čini mi se da s tim brodom uopče nije potrebno upravljati , jer to su nekakvi bio brodovi tak da moreju biti i prazni , ali uglavnom je nutra po jedan pripadnik 8472
![]() |
![]() |
#937 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
U takvim malim letjelicama ne treba warp zato kaj bi slijetale u veći brod koji bi imo warp.Hvala Ice you are the best ![]()
![]() |
#938 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Nije to star wars gde oni mali brodeki sa jednom osobom tamaniju 10 kilometarne brodove. tu bi svaki takav brodek bil uništen jer jednostavno nebi imal "snagu" da se odupre "snagi" kakvog večeg broda. Istina da bi bil pokretljiviji , ali jedan pogodak večeg broda i ovaj bi bil gotov. Kolko smo za sad vidli najmanji borebno funkcionalan brod je Defiant , a tu je onda i delta flyer samo kaj oni nisu nekakvi jednoosobni lovci , nego ipak malo veči brodeki koji imaju različite svrhe. Evo jedne predođbe Imamo motorni paraglajder i njega naoružamo sa svim kaj moremo deti gore , a to bi recimo bila nekakva strojnica ili bazuka koju bi čovek mogel nositi. i sad on ide tak napadati F-16 ![]() Jednostavno rečeno , mali brod se nemre jako naoružati , i nebi imal izgleda protiv nekakvog jače naoružanog broda sa jakim štitovima ( recimo sovegrin klasa koja ima regenerirajuče štitove)
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
f sjebo sam se. isao sam gledati 3 nastavka jucer navecer i zaspao na trecem! ono kad su obnajvljivali onaj brod od jemhadara na onoj postaji da idu u misiju u kardasijsko podrucje. kaj je bilo poslije?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Magister Mundi sum!
|
Re: ...
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Inace nisam gledao nastavak di su otkrili da je bashir tzam neki mutant, he he. ali fakat je tu jedna velika crna rupcaga u prici. mislim ono dok to nije otkrio bio je kao normalan, i onda cim je skuzil kaj je morao je napamet izracunati koliko su udaljeno od najblize SB ili nakon koliko moraju na full impule kad grune bomba ![]() ![]() full glupo i unreal! druga stvar bas mi je bilo malo dosadno i skuzi sam da jedino holodeck ima najvecu rupu u tehnologiji. naime kao slika se dobiva preko fore fielda i replikatora da se dobiju stari unutar programa i tak. no fora ju tu ome kaj bi to cak nekak i funkcioniralo da je samo jedna osoba unutar prostorije jer se onda kao moze promjeniti za jednu osobu pa tak izgleda ko real. no kad se nadju dvije osobe onda kao imaju odvojeno sve tj svki ima svoj vision, fora je u tome da kad se odvoje opet svaki ima svoji beskonacnost a zanimljivo je da se nalaze u prostoru od 3x3m. i da jos ktome u jednoj epizodi se moglo vidjeti da je etko zatrazil vrata a covac se nalazil iza njih, kaj bi onda znacilo da je bil izvan te prostorije!!!
![]() |
#942 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Bashir je znao da je on genetski izmjenjenj, samo nije smio nikome rec jer kao takav nebi mogao raditi u Federaciji, pa je zato malo skrivao svoje sposobnosti. A sto se tice holodeka.....ipak je to SF ![]()
![]() |
#943 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#944 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Malo me iritira Bashir sa svojim genetski modificiranim supermozgom. Ali barem je sad DS9 malo zanimljiviji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Premium
|
Re: Re: ...
Citiraj:
ovo je vec bolje a ne ono jednu epizodu cuvanje bebe dugu kira/shaakar i ta sranja.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Prebacivanje na manualno - izlazi đojstik : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
|
odlican nastavak! da je bar svaki nastavak serija takav.
![]() |
#950 |
CyberSky
|
Film je bio odličan! Kako im se bilo pušilo iz motora kad su nagazili na punu impulsnu.Warp jezgra im treba samo za warp i ništa drugo!Al u svakoj epizodi enterprise uvjek sjebeju pogotovo E ,u prošlom filmu ga Borgovci napadneju i sad oni sjebani tipovi!A Data je bio odličan
![]() |
#951 |
Premium
|
netocno warp pogon im je osovno i promarni izvor energije! dakle ako nemaju jezgru nebudu daleko otisli. naime brod ima i pricuvne baterije (iako ovo sugavo zvuci, ko da i de na duracelke ![]()
![]() |
#952 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
A oni koji i dalje ne vjeruju nek igraju Briđ komandera i nek malo gledaju potrošnju energije.
![]() |
![]() |
#953 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Enterprise je flag ship jebene federacije. Kick ass of the kick ass. Najbolje kaj federacija može ponuditi. Opet - svako tolko ga svi guze ko mladu snajku ![]() Hvala Bogu da imamo krdo oružja i 100 foton torpeda, tak da možemo mirno gledati i stvarno ih oštro iskritizirati kaj pucaju na nas ![]() ![]() Inaće 9. filmek je sasma dobar. Nije savršen, ali je zabavan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Treba kaj skurit??
|
Ak kojim slučajem puste Nemesis vidjet ćemo pravu izdržljivost Enterprisea E. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
CyberSky
|
Igro sam bridge commandera i vidio sam ,izigro ga.Prašio sam ko lud.Gledo sam i Nemesisa ali opet tam ga nemogu rasturit ,a ovdje ga rasturaju ko malu bebu.I Ice retan ti rođendan!!! ![]()
![]() |
#956 |
CyberSky
|
Jeste li skužili da je ovo bio zadnji ST film koji je bio prikazan na HRT-u!I kakva je bila današnja epizoda? ![]()
![]() |
#957 |
Premium
|
Pa ono stvarno nije losa, daleko iznad prosjeka ako se uzmu serije koje su bile postane prosli mjesec dana
![]() |
#958 |
Treba kaj skurit??
|
Nemesis nisu otkupili, a danas je bilo zanimljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
...
sretan rodendan ICe. Cestitam ovdje a ne tamo di se cestitaju rodendani jer znam da si ti glavni na ovom threadu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|