|
![]() |
#932 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Nije sve crno i bijelo ![]() Znam da odgovaraš Neu, ali znam i zašto on koristi t2, pa ću ti ja odg. da to baš i ne ide samo tako ![]() A druga stvar, gledano s mog stajališta, tj kao korisnika t2 mreže od prije par mjeseci - imao sam tmobile pretplatu 14-15g, prešao na tele2 ove godine. Jednostavno ne želim više plaćati iz čistog principa tscumu duplo više novaca svaki mjesec, za troduplo manje dobivenog ![]() Tele2 korisnička odgovara promptno i vrlo detaljno (ne ulazim u to kakvi su bili ranije), maksimalno izlaze u susret prema korisniku (neću u detalje zbog dežurnih dušebrižnika), ali u usporedbi sa odnosima sa tmobileom i vipom (imam vipovu pretplatu još uvijek, te su starci oboje na tmobileu), ovi su zasad za svaku pohvalu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#934 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#935 | |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Kratko i jasno: zasad NE. Isto tako malo boljim uvidom se može vidjeti da niti Tele 2 trenutno nema povoljnih tarifa kao što su bile SMART terife ![]() A odgovore vjerojatno ne dobivate zato što je to par klikova mišem na svaku od 3 ili 4, 5 sa bon bonom i poprilično malo tarifa svaki od njih imaju ![]() Nedavno sam proučavao pa znam da je dovoljno par tabova i klikova mišem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bonbon ima najgori prikaz paketa ikada, pogotovo kad je sve u tablici. Uglavnom, tko je u ZG-u ili većem gradu gdje je 3G od Tele2 dobar, nema boljeg/jeftinijeg. 2 tjedna na jugu HR kad sam bio na T-mobile 2G mreži me izludilo i brzo bih pregrizao to što bi trebao dati duplo više za tarifu kod drugih za poštenu brzinu. SMART35 je naslijedila SMART tarifu. Tko je trebao više od 300minuta mjesečno je super prošao.
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Referencirao sam se na revoluciju za pretplatnike i stari smart 100 pretplatnički. Moram priznat da im nije loš taj smart i smily na bonove, al malo pretplata izgleda onda nepovoljno u odnosu na te tarife. Izgleda da su došla nova vremena bolje bit bonaš neg pretplatnik ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
A Smart35 ja imam na pretplatu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ima ko da kupuje bon prek stranice sa Visa karticom, meni je prije radilo, a sad zadnjih par dana stalno jave da je došlo do greške prilikom transakcije. I što je sa onim 3DSecure kodom? prije to nije trebalo, a sad i ako je obavezno, stavim mail pod aktivaciju pa ništ ne dođe!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Inace Janko dijeli besplatne simce pa ako nekom mozda treba koja http://www.tele2.hr/privatni-korisni...jeli-kune/p45/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Jesu otključani na sve mreže ti xperia e mobovi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Dakle imam jedan problem sa TELE 2 mrežom, često mi se prilikom dolaznog poziva na mob javlja govorna poruka "Vaš zahtjev je odbijen". E sad mislio sam da je to nešto vezano samo kad je data promet ukljucen pošto je mob dual sim (isprobano sa Prestigio i Cubot) ali nije samo tada. najgore što malo radi malo ne radi. imate možda kakvu ideju, možda je nesto u postavkama? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Suit up!
|
I ja imam problema sa Tele2 :/ Prije cca 9mj sam uzea pretplatu i mobitel (business tarifa) i u startu net je uvik radija dosta sporije od T-com/VIPa. Ne toliko što se tiče propusnosti već latencije i 3G/HSDPA switchanja... jednostavno rečeno ako na istom mobitelu idem otvoriti neku stanicu, na Tmobile je otvori za 2-3s, na Tele2 10s recimo jer mu triba masu dugo dok krene otvarati uopće. Signal je dobar, H+ i sve... Također, kako u zadnje vrime često idem van grada, pogotovo u zaleđe, 10-20km van grada signala više nema i prebaci se na roaming... to je čista katastrofa jer mi je net neupotrebljiv u tim uvjetima. Što mislite, da li je to dobar razlog za raskid ugovora? Jer oni jednostavno nisu u stanju pružiti adekvatnu uslugu.
![]() |
#948 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Dakle definitivno tele2 samo u centrima velikih gradova i uz neke eventualne veće prednosti u ugovorima. U suprotnom; ruke dalje. Barem prema mojem iskustvu. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 26.09.2013. u 12:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
"Samo vodu ne!"
|
Mislim, iznos na računu se prepolovio. ![]() Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 26.09.2013. u 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Suit up!
|
Meni je Bonbon bija super kad su davali 2 paketa u pola cijene za nadoplete računa od 80 ili 160kn. Onda si moga imati 2gb neta, 300+200minuta i najniži paket SMS-a za 75kn što je bilo fenomenalno. Ali sad kad su to ukinili, jednostavno nije više pretjerano isplativo, jer moraš negdje štediti a ako mi triba 1GB+ neta i dosta poziva onda me ispada da moram uzimati 2 bona od 80kn pa se to pribacuje na idući misec i tako to, pa onda ona automatska obnova računa je bugovita itd... uglavnom, puno maltretiranja za sitnu uštedu.
![]() |
#952 |
"Samo vodu ne!"
|
Ali zato sad imaš pretplatu. Ne moraš se ništa stresirati oko bonova. Odabereš koliko čega hoćeš i toliko plaćaš. Ako prekoračiš plaćaš onoliko koliko je cijena u paketu. A ne kao ostali gdje kao da te kažnjavaju kad potrošiš plaćeni paket. Imaju i tu neke popuste za veće tarife. Pogledaj si na stranici. Nije lako objasniti sistem, ali kad vidiš, skroz je logično. Za mene daleko najpovoljnije. I uz to je signal top. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Veliki plus za Tele2. Upravo sam u Francuskoj s curom i njoj na Vipu dođe cjenik roaminga od jednog operatera, a meni par minuta kasnije od drugog. VIP: 9.05 kn/min - odlazni 2.99 kn/min - dolazni 3.97 - SMS 6.01 - MMS Tele2: 2.27 - odlazni u HR i lokalni 0.66 - dolazni 0.75 - SMS 4.26 - MMS 4.26 po MB je kod oba operatera za net
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 06.10.2013. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Koji operaternjoj pise? Po novim pravilima moraju biti max cijene ove koje su tebi dosle. Ne znam dal ima neka odgoda pa vip jos nije sredio to. Ili je ona uhvatila svicarsku mrezu ako ste blizu svicarske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
U Parizu smo. Svejedno koji je operater, kad je došla poruka od VIP-a na hrvatskom koja počinje s: "Cijene roaminga za Francusku...". Mene je na aerodromu bacilo na neki Bouygouse, a kad sam ušao u centar na Orange. Curu je bacilo na SFR, koji god to operater bio.
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ove tele2 promocije za kupnju bona koje su trenutno od 100% bonusa i to., dali to vrijedi isključivo samo za kupnju preko tele2 naslovne stranice ? ili vrijedi i za kupnju putem drugih online sustava ili linkova? ...recimo na Moj tele2 ili internet bankarstvo i dr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Zna li netko zašto je internet na teladi toliko očajan i nepouzdan? Recimo, jučer negdje kod Bistre mi uopće nije htjelo niti jednu stranicu otvoriti, ili ih je otvaralo neupotrebljivom brzinom. Čak je i mail jedva radio. I to baš tad, kad mi je internet prijeko trebao. Samo piše veliko E i od interneta praktički ništa. A onda, koji kilometar prema Zagrebu, naglo sve proradi, umjesto E se napiše 3G i fino idem na internet. A koliko primjećujem, takvih "crnih rupa" ima i u samom Zagrebu. Jednostavno ne kužim zakaj ja plaćam pretplatu za tako šugavu uslugu? I kakav je to "mobilni internet" koji uopće nije pouzdan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Prebacio broj prije 3 tjedna sa bonbona na tele2 pretplatu. Nisam potpisivao ugovor, cisto da probam kako radi jer su im cijene pretplatnickih paketa iznimno povoljne. Prekjucer se vratio na bonbon. Ukratko, taj internet kojeg spominjes je uzasan. Blago receno. Zagreb je pun rupa, posebice kraj radnicke gdje i radim. Skuzio sam jos to na par mjesta. Pa tih njihovih 1gb ne bih mogao potrositi ni na silu. Onda sam skuzio da kad zovem u inozemstvo ekipi redovito pise 'nepoznati broj'. Mislim smijurija. I neisplativo. Probao sada, ne ponovilo se barem jos 4-5 godina. Mozda se do tad malo i srede, mada iskreno sumnjam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Može li se raskinuti ugovor zbog lošeg interneta? |
![]() |
![]() |
|
|