|
![]() |
#931 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
\0/ \0/ \0/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#935 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Al opet ima trancea i to jebačkog dan danas dio ekipe koja nema veze sa ovom ekipicom sa dj mag liste i to medju prvih top 20 tak nekako.. ...bum popikavao ono kaj je meni vrh vrhova....I nešto kaj me veseli je izjava Bryan Kearneya koji je u par navrata na intervjuima izjavio da on i njemu slični pokušavaju vrnut taj žanr tamo od kud je i krenu u underground klubove i rejvove a manje u nekakva komercijalne mega spektakle... Samo neki od nabrojanih uz gorenavedenog...John Askew, Simon Paterson, Will Atkinson, Activa, paul Webster...Monada, Ferry Tayle, Indecent Noise...i slični... svi oni imaju ulete sa malo komercijalnijim stvarima al u večini je to beskompromisna moderna prava trens vožnja...onako kak treba bit ...a ne da je večina stvari u setu sa vokalima,cheese melodijama...podložna masama....di ekipa baca ruke u zrak....ona srca sa rukama kaj izvode....jebeš to...oću mjuzu na koju bum se izdivljao... a ne klatario i pjevao.... Zato mi se večinom i techno zgadio...kao i velika večina elektronike...prije je bilo puno manje smeča od glazbe nego danas....danas svaki papak može izdat stvar...doć sa laptopom i glumit dj-a...onak fuj... prije si se jebački moro potrudit neš napravit od produkcije sa opremom...da bi bio dj si moro kupovat izdanja i vježbat na gramofonima...nije to mogo bilo tko...danas laptop..auto sync i udri..onak fuj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Registered User
|
https://www.youtube.com/watch?v=YLYE42EnHIw jedna od top 3 ikad trance stvari... i malo novije jebenice ak već netko nije postao... https://www.youtube.com/watch?v=eIWfVBmL4Qk https://www.youtube.com/watch?v=fYH3z0Dhyzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Registered User
|
I ovako to nekako mora meni bar da bude posloženo...4 i pol sata masakriranja... http://soundcloud.com/bryankearney/b...ve-fiesta-pura |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Malo dobrog starog™ techna za rascistit glavu (BTW, se tko sjeca Future Shocka 2001, 5 ujutro, zora svice a Bailey dere i rastura techno floor, uff ![]() Rank 1 - Live performance @ Trance Energy 2002, stvarno impresivno, must see ako vec niste, 2 Virusa i deri ![]() Ralphie B - Demons Are Forever (Original Mix) Predivna stvar: Offshore Wind - Magic Story (Original Mix) DJ Eco - Light At The End (Original Mix)
![]() |
![]() |
#940 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
Pozdrav eto potaknut katastrofalnim stanjem na trance sceni u zadnje vrijeme, trazim od vas da mi recommendate melodicne i brze stvari, posto je ovaj danasnji trance sa uzasno malim BPMom meni totalno smece ... nalazim utjehu u hardstyle-u, kod kojeg me doduse onaj iritantni oink oink kick totalno nervira, al radije to prozvacem nego da slusam nekakva trouse smeca koje zadnjih par godina izlaze van (svaka cast iznimkama) sve nade sam polozil u simona pattersona koji me sa zadnjih par stvari totalno razocaral, ajde nade se jos nekih dobrih stvari od askewa, kearny-a, JOC-a i jos ponekih .. dakle, jel mi mozete preporuciti nekakav noviji (hard) trance, u stilu ove hardstyle stvari ? (stvar mi je PREJEBENA do tocno 1:04 kad pocne ovaj mutavi, retardirani, odvratni kick) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jedan solidan Trance Energy set |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Registered User
|
Slušni si još John Askewa i Simon Pattersona... |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ja sam linkao i Askewa i Pattersona u ovoj temi prije nego što si se ti regao ovdje. ![]() Usput, Patterson se nešto iskomercijalizirao u zadnje vrijeme, ne sviđa mi se to... Kad smo već kod takvog trance-a, mislim da je ovo subgenre s najboljim mlađim producentima i opčenito mu dajem najviše nade da vrate trance u pravi smjer. Matt Skyer, Jamie Walker, Des McMahon, Paul Webster, Bjorn Akesson, Jordan Suckley... Ima ih hrpa. I evo jedna prigodna još: |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Registered User
|
Na poslu sam pa ne vidim linkove za jubito ![]() Možda nije ko prije al se bar nije iskomercijalizirao kao neki sa dj mag liste....dobar je još uvijek....zadnja stvar mu je dosta dobra i dalje..... Kao producent Askew mi je broj jedan....kao dj on i Kearney... A i ove koje si nabrojao esam.... ![]() Vratit trance tam di mu je i mjesto što dalje od ovih pop pjesmuljaka sa pre cheese melodijom i vokal uletima...Ajde koja po setu ne škodi al svaka 3-4 stvar je ono ![]() Trance treba biti bezkompromisna vožnja da ti pamet stane....a ne ruke u zrak košulja ko u cajkaroša i mahanje rukicama sa onim debilnim love znakom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
muimerP
|
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 03.10.2012. u 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Premium
|
![]() |
#956 |
muimerP
|
![]() (imam ih još za Indetificirati ![]() Nick ti stoji ![]()
![]() |
#957 |
Premium
|
A naslusao sam se te stvari po vani ![]()
![]() |
#958 |
muimerP
|
http://www.4shared.com/folder/5mzWGDGu/_online.html Evo, tu su ulomci nekih stvari. Dobro kad znaš što slušaš vani... ![]() Budem probao tu app pa da vidim. (zasada 3 od 3 prepoznao ![]() Da nije spam, evo jedna stvarčica. Nisam ponosan na to da mi se sviđaju neke novije stvari kad sam toliko šatro "oldschool" ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 03.10.2012. u 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Long time no see. Uglavnom neman toliko vremana ali san pribavio strašne muzike koja zaslužuje pažnju. Naravno na mixu se radi, ima ideja tako da mi je teško završit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|