|
![]() |
#931 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Guest
|
aha, mozes misliti...neke stvari se ne mogu lovom kupiti...pa evo svi su znali da ce kimi kad tad u ferrari otici jer je vec na pocetku karijere rekao da bi mu bio san voziti za crvene...ono, reportaza o njemu, a iza u garazi dva ferrarija, a to je bilo negdje 2004. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Gle RAK, neznam za ostale, al ja navijam za Ferrari zato kaj volim tu crvenu boju i zato kaj je za mene Ferrari bog medu automobilima i to se nikad nece promjenit pa makar i stoka Alonso dosao u Ferrari. Alonso mi je bio ok dok nije posto prvak. Kad je posto reko ajd nek mu je, pokazao je da zna, al vec u slijedecoj sezoni cim su ga na polovici sezone malo Schumi i Massa stisli i Renou najednom nije bas islo par utrka, odmah mu je momcad i svi ostali krivi. E tu mi se zgadio. Ova sezone samo je nastavio s takvim glupostima. E pa sinko, nemres drkat onu stvar i ocekivat brz bolid. Al opcenito rijetki s mehanicarima provode nes vremena da bi poboljsali bolid, to sam vidio iz prve ruke prosle godine. Massa nije bio nes prevec brz i kad je odvozio svoje samo se pokupio iz boksa i ciao. Schumi isto nije bio nes brz, al je uso u boks, otiso do sobe za telemetriju, vratio se s mehanicarima do bolida, nes su prckali i slijedeci krug je bio sekundu i nes brzi. A sto se tice toga da Schumi ne bi bio prvak da Senna nije umro, ne bi se bas slozio. Vec ih je te godine lagano poceo prat i vjerojatno ne bi 94-e bio prvak, al 95 sigurno bi |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmmmm jeste li 100% sigurni da je Schummi znao da je Senna poginuo, kad je slavio? Možda čovjek nije imao pojma što se događalo ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
A i sjecate li se njegove reakcije na presici poslije utrke kad se izjednacio sa Sennom u broju pobjeda?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Senna je vjerojatno bio odma mrtav, samo se nije znalo, odnosno nije se htjelo da se zna ![]() ![]() @RAK, po čemu si ti zaključio da svi koji su navijali za Schumija navijaju od kad je Ferrari postao predominantan. Ja sam F1 počeo gleati '98 i navijati za Schumija i crvene. Jel tad bio Ferrari najjači? Zašto je tebi netko manje vrijedan fan F1 ako je navijao za Schumija, kao da ostali nisu radili prljavštine? Reci iskreno jel gore Sennino zabijanje (i to momački ga je opalio) u Prosta u Suzuki '90 kad su spletom okolnosti mogli zadobiti ozljede ili recimo Adelaide-Jerez? Istina pokvarene su sve 3 situacije... Nemoj samo reći da je Sennin stil bio veći jer je najavio da će Prosta opalit prije utrke ![]() ![]() Ima puno fanova AS koji izarazito poštuju Schumija (poštujem i ja njih) i svrstavaju ga u TOP 5 svih vremena, što vidim ovdje i nije baš slučaj ![]() I da poštujem Sennu da nebi bilo zabune ![]()
![]() |
#940 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo, mislim...Pljuje se po čovjeku, a možda nije ni znao što se događalo. To mi nije baš "fer". I ja gledam F1 od cca. '98 i od tad sam Ferrarijevac jer volim Ferrari i Schummija ![]() Ne pljujem po nikome, nego recimo ne favoriziram nekog vozača. F1 gledam samo zbog utrka, a ne ostalih sporednih radnji, tko je koga i tko je kakav u privatnom životu. Makar sam čuo za Schummija da je O.K. privatno ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#942 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
jedino bi toyota mogla pljunut pare za alonsa jer imaju jako velik buđet.samo je jedan problem a to je da fernando neće u luzersku momčad jer je on tip koji žudi za pobjedama i dokazivanjem.(osobno:kimi mi je najbolji vozač) naveo reda radi da se zna da nisam alonsov fan jer mi je osobno zlo od njega a i od je... hamiltona. kimi rules!
![]() |
#945 |
Treba kaj skurit??
|
Ma kakva 100% kopija. McLarenov bolid je debelo bio na zavrsetku razvoja kad su oni dobili te dokumente, tako da su (ako i jesu) jako mali dio mogli iskoristit jer ono kaj su do tad napravili je bilo i testirano i sve. Npr. da su i naisli na neke bolje stvari na Ferrarijevoj sasiji nije to tak lagano ni upotri***it jer moras svoj skoro gotovi koncept mjenjat, a to sa sobom donosi pak druge probleme |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
ali s druge strane "jako malo" nek bude samo 0,5% , to je velikih 0,5s po krugu... jednako tako pogled na drugi/drugaciji nacin tretiranja nekog problema sigurno je od pomoci u novoj reviziji ili modelu.
![]() |
![]() |
#947 |
Treba kaj skurit??
|
To se definitivno slazem, zato je FIA i rekla da ce detaljno njihov novi bolid pregledat |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
tesko je/ce biti pametan u toj situaciji, nema tu "solomonskog rjesenja" nazalost to je bitka u kojoj svi gube (osim novinara) i jedini rezultat je gorak okus i nebrojene rasprave "sto bo bilo kad bi bilo"
![]() |
![]() |
#949 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Ja bi ![]() Citiraj:
Možemo svi govoriti, on je McLarenovac, ovaj je Ferrarijevac... Kada je nova u pitanju... To su milijuni... Inače, ja nevolim Alfonsa... Kada pobjeđuje, on je "car" svijeta, a kada ne, SVI su krivi, samo ne on... Hamilton je jedan od onih vozađa koji su dobri koliko i sam bolid... Ali činjenica, danas za pobijedu vozač nije toliko važan... Već samo bolid... Iako sam Ferrari fan, i veliki sam fan Schumachera, pogledajmo realnost... 5 godina zaredom Ferrari je bio daleko najbolji, onda Došao Renault, i Ferrari pretprošle godine spao na na 2-3 pobijede u sezoni, a godinu prije ih je imao više od 10...
Zadnje izmijenjeno od: Scorpius. 02.10.2007. u 08:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Treba kaj skurit??
|
Definitivno se varaš, a to dokazuju sezone prije ove u kojima je Hamilton bio prvak u cemu god vozio. Prosle godine sam ga gledao u Monzi i svi smo blenuli kak je vozio i reko sam ovim svojim mulcima na kvartu kad je sezona pocela da se uopce ne bi cudio da Hamilton ove godine bude prvak i eto, vjerojatno ce i bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Za pobjedu su važne tri stvari: - Ekipa koja je sposobna napraviti kolica prema željama i potrebama vozača - Vozač koji je sposoban prenesti svoje želje ekipi - Vozačka sposobnost Vozačku sposobnost imaju gotovo svi koji su u F1. Čak i onaj Sato. Razlikuju se stilovi, ali da se svi voze u identičnim autima bi bili približno jednaki. Večina ih nije došla u F1 po Duhu Svetom nego jer znaju voziti. Ekipa koja zna napraviti bolid prema potrebama vozača... ne treba niti objašnjavati. Nema ih puno u ovom trenutku. McLaren i Ferrari pokazuju da mogu. Vjerujem da bi se u to upleo i renault i još neki. Renault nam je prijašnjih sezona pokazivao kako nije najjači motor uvijek pobjednik. Bolid daje daleko više segmenata za popravljanje. Za usklađivanje bolida je najvažniji vozač. Samo on može reći gdje trese, pucketa, lupa i samo on može izraziti nezadovoljstvo na brzinu u to i tom zavoju. Telemetrija ne pokazuje subjektivni dojam jer različiti vozači drugačije voze. Sada samo vozač mora reći svojim mehaničarima gdje ga boli i povremeno umočiti nos u motorno ulje. Bez toga nema pobjede. Miha je tu bio apsolutni pobjednik. bilo da se izderavao na mehaničare ili im stvari govorio u birtiji, mehaničari su uvijek imali što pošarafiti na kolicima. Zato je bio toliko brz. On je znao što je važno. Kimi, s druge strane, nije tome sklon i nikada neće biti prvak, dok god bude onih koji su na to spremni. Alonso se počeo baviti sam sa sobom i zapostavio bolid. U početku je Hamilton slobodno gledao u njegov bolid i bivao bolji od Alonsa. Ovog je to toliko raspizdilo da je počeo pričati gluposti. Ali se za to vrijeme Hamilton nešto naučio pa su opet tu rezultati. Da, dobar je, ali od Toyote ne bi napravio pobjednički bolid. Može samo probati. Sumnjam u uspjeh. Miha bi uspio sigurno. Samo da se proba. mislim da je je jedina iznimka od toga bio Villeneuve.
![]() |
![]() |
#954 |
Treba kaj skurit??
|
Naravno da je bolid tu jako vazan, al po meni je vozac jo vazniji. DA je tako onda bi u onim kupovima gdje svi voze isti auto svi bili jedan drugome na guzici, al opet nije tako i opet ima onih koji iskacu. Trenutno svi koji voze su gotovani koji zele na pladnju serviran najbolji bolid, a to nejde i tu je Schumi cini razliku izmedu sebe i ostalih |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Schumi ne čini razliku više. U penziji je i tamo treba ostati. Ovdje se samo o njemu piše, a momak više ne vozi. Pričajmo o trenutnoj situaciji. Mene samo zanima gdje će Cmizdro voziti iduću sezonu. Vjerujem da ostaje u McLarenu sa Hamiltonom. I tek će sljedeća sezona pokazati ko je gazda na stazi. biti će opet dobra borba. A i u Ferrariu neće ostati dužni. Budu i za Kimia zaposlili kakvog Indijca da ga skulira. Biti će dobro.
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
hehe ma samo da oni izbace elektorniku i srede tu mutavu airodinamiku da se vozi kao prije eh da i manualni mjenjac izbaciti start software sa je Renaultu toliko pomagao da startaju kao munje a sada Ferrariju da idu bolje od McLarena,,,,, kad se bolid sredi tako da je vozac bitniji onda ce se tek vidjet tko je gazda,,, a Kimiju ne treba indijac samo bolid kojeg moce gazit ko konj (a da se bolid ne raspadne) McLarena je on sam sje*** i to ga je kostalo i par pobjeda biser u vodstvu vise od 30 sec i jos ga tjera do samih granica (i onda cudno kad motor ili nesto ode) bolid nije bas bio ni blizu pouzdanom a ovaj nezna nogu s gasa maknut,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hamilton pod istragom, jer je moguce da je kriv za sudar izmedju Vettel-a i Webber-a. Malo je previse usporio i onda su se ova dvoica zbombala. Divota, a ja mislio da nece biti nikakvih dogadjanja do kraja godine van utrka. LINK Zadnje izmijenjeno od: Momir. 04.10.2007. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |