Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.10.2007., 16:36   #931
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Dok mu netko ne ponudi 2 i pol dolara više po sezoni. Onda će otić sa suzama u očima što odlazi, a u lijevoj ruci će lagano sjeckati luk.
Ma jok, on je "McLarenovo dijete" Sve sto je dosad postigao je zahvaljujuci McLarenu. Isto kao sto ni Miha iz Šume nikad ne bi otisao iz crvenog kljuseta.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2007., 16:59   #932
vorda22
Guest

aha, mozes misliti...neke stvari se ne mogu lovom kupiti...pa evo svi su znali da ce kimi kad tad u ferrari otici jer je vec na pocetku karijere rekao da bi mu bio san voziti za crvene...ono, reportaza o njemu, a iza u garazi dva ferrarija, a to je bilo negdje 2004. ...50 milja je samo dodatni bonus bio :P
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.10.2007., 17:06   #933
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Ma jok, on je "McLarenovo dijete" Sve sto je dosad postigao je zahvaljujuci McLarenu. Isto kao sto ni Miha iz Šume nikad ne bi otisao iz crvenog kljuseta.
Pusti ti to. Kad je crveni bolid u igri, sva pravila padaju u vodu. Svaki pravi muškarac bi prodao dušu vragu za priliku da provoza autić sa propetim konjićem na haubi/nosu
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2007., 17:18   #934
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
aha, mozes misliti...neke stvari se ne mogu lovom kupiti...pa evo svi su znali da ce kimi kad tad u ferrari otici jer je vec na pocetku karijere rekao da bi mu bio san voziti za crvene...ono, reportaza o njemu, a iza u garazi dva ferrarija, a to je bilo negdje 2004. ...50 milja je samo dodatni bonus bio :P
Upravo tako. Presao bi on i ranije, ali nije htio bit vodonosa sumaheru.
Citiraj:
Autor Delta S4 Pregled postova
Pusti ti to. Kad je crveni bolid u igri, sva pravila padaju u vodu. Svaki pravi muškarac bi prodao dušu vragu za priliku da provoza autić sa propetim konjićem na haubi/nosu
Dream on
Staro 01.10.2007., 17:33   #935
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Gle RAK, neznam za ostale, al ja navijam za Ferrari zato kaj volim tu crvenu boju i zato kaj je za mene Ferrari bog medu automobilima i to se nikad nece promjenit pa makar i stoka Alonso dosao u Ferrari.
Alonso mi je bio ok dok nije posto prvak. Kad je posto reko ajd nek mu je, pokazao je da zna, al vec u slijedecoj sezoni cim su ga na polovici sezone malo Schumi i Massa stisli i Renou najednom nije bas islo par utrka, odmah mu je momcad i svi ostali krivi. E tu mi se zgadio. Ova sezone samo je nastavio s takvim glupostima. E pa sinko, nemres drkat onu stvar i ocekivat brz bolid.
Al opcenito rijetki s mehanicarima provode nes vremena da bi poboljsali bolid, to sam vidio iz prve ruke prosle godine. Massa nije bio nes prevec brz i kad je odvozio svoje samo se pokupio iz boksa i ciao. Schumi isto nije bio nes brz, al je uso u boks, otiso do sobe za telemetriju, vratio se s mehanicarima do bolida, nes su prckali i slijedeci krug je bio sekundu i nes brzi.

A sto se tice toga da Schumi ne bi bio prvak da Senna nije umro, ne bi se bas slozio. Vec ih je te godine lagano poceo prat i vjerojatno ne bi 94-e bio prvak, al 95 sigurno bi
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2007., 18:36   #936
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Hmmmm jeste li 100% sigurni da je Schummi znao da je Senna poginuo, kad je slavio? Možda čovjek nije imao pojma što se događalo

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2007., 18:59   #937
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo napokon sam pogledao Japan i omg jedna od najgorih utrka koje sam gledao , tako dosadno ,nista se nevidi ,kamermani ko da spavaju i nikaj ne snime.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2007., 19:26   #938
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Hmmmm jeste li 100% sigurni da je Schummi znao da je Senna poginuo, kad je slavio? Možda čovjek nije imao pojma što se događalo
99% da nije znalo, makar su ostali bili u bedu, al Schumi ko Schumi, on se uvijek veselil pobjedama, al sigurno mu nije bilo drago.
A i sjecate li se njegove reakcije na presici poslije utrke kad se izjednacio sa Sennom u broju pobjeda??
Staro 01.10.2007., 19:45   #939
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Senna je vjerojatno bio odma mrtav, samo se nije znalo, odnosno nije se htjelo da se zna Jednog dana će se istina znati. A Schumi sigurno nije znao da je mrtav

@RAK, po čemu si ti zaključio da svi koji su navijali za Schumija navijaju od kad je Ferrari postao predominantan. Ja sam F1 počeo gleati '98 i navijati za Schumija i crvene. Jel tad bio Ferrari najjači? Zašto je tebi netko manje vrijedan fan F1 ako je navijao za Schumija, kao da ostali nisu radili prljavštine? Reci iskreno jel gore Sennino zabijanje (i to momački ga je opalio) u Prosta u Suzuki '90 kad su spletom okolnosti mogli zadobiti ozljede ili recimo Adelaide-Jerez? Istina pokvarene su sve 3 situacije...
Nemoj samo reći da je Sennin stil bio veći jer je najavio da će Prosta opalit prije utrke Neki Sennini navijači pljuju po Schumijevim jer ih je dosta počelo navijati u eri 00-04, a baš me zanima kad su oni počeli za Sennu. '84 možda, kad je vozio u kanti od Tolemana?
Ima puno fanova AS koji izarazito poštuju Schumija (poštujem i ja njih) i svrstavaju ga u TOP 5 svih vremena, što vidim ovdje i nije baš slučaj

I da poštujem Sennu da nebi bilo zabune

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2007., 19:57   #940
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Evo, mislim...Pljuje se po čovjeku, a možda nije ni znao što se događalo. To mi nije baš "fer".
I ja gledam F1 od cca. '98 i od tad sam Ferrarijevac jer volim Ferrari i Schummija
Ne pljujem po nikome, nego recimo ne favoriziram nekog vozača.
F1 gledam samo zbog utrka, a ne ostalih sporednih radnji, tko je koga i tko je kakav u privatnom životu.
Makar sam čuo za Schummija da je O.K. privatno

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.10.2007., 23:57   #941
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
zato kaj je za mene Ferrari bog medu automobilima
Vozio si ih vec par pa govoris iz osobnog iskustva..ili?

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 00:04   #942
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Vozio si ih vec par pa govoris iz osobnog iskustva..ili?
Jel to uopce bitno? Ne kuzim smisao. Za mene je Ferrari iznad svih, najljepsi, najbolji itd., jednostavno volim tu marku, a zato i navijam za njih.
Al ak te bas zanima vozio sam se, a uskoro cu ga i provozat
Staro 02.10.2007., 00:06   #943
BOGDO
klanfa
Moj komp

BOGDO's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
jedino bi toyota mogla pljunut pare za alonsa jer imaju jako velik buđet.samo je jedan problem a to je da fernando neće u luzersku momčad jer je on tip koji žudi za pobjedama i dokazivanjem.(osobno:kimi mi je najbolji vozač) naveo reda radi da se zna da nisam alonsov fan jer mi je osobno zlo od njega a i od je... hamiltona.

kimi rules!

Intel i7 2,66GHz SLBEJ
GigaByte EX58-UD3R F6
3x2Gb Corsair TR3X6G1600C9G
WD6400AAKS
XFX 275 GTX XXX Edition
Corsair TX650W
CM 690
Samsung T220

BOGDO je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 00:08   #944
BOGDO
klanfa
Moj komp

BOGDO's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
ove sezone je mclaren bolji jer je praktički 100%-na kopija ferrarija

peace

Intel i7 2,66GHz SLBEJ
GigaByte EX58-UD3R F6
3x2Gb Corsair TR3X6G1600C9G
WD6400AAKS
XFX 275 GTX XXX Edition
Corsair TX650W
CM 690
Samsung T220

BOGDO je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 00:22   #945
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Ma kakva 100% kopija. McLarenov bolid je debelo bio na zavrsetku razvoja kad su oni dobili te dokumente, tako da su (ako i jesu) jako mali dio mogli iskoristit jer ono kaj su do tad napravili je bilo i testirano i sve. Npr. da su i naisli na neke bolje stvari na Ferrarijevoj sasiji nije to tak lagano ni upotri***it jer moras svoj skoro gotovi koncept mjenjat, a to sa sobom donosi pak druge probleme
Staro 02.10.2007., 01:03   #946
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Ma kakva 100% kopija. McLarenov bolid je debelo bio na zavrsetku razvoja kad su oni dobili te dokumente, tako da su (ako i jesu) jako mali dio mogli iskoristit jer ono kaj su do tad napravili je bilo i testirano i sve. Npr. da su i naisli na neke bolje stvari na Ferrarijevoj sasiji nije to tak lagano ni upotri***it jer moras svoj skoro gotovi koncept mjenjat, a to sa sobom donosi pak druge probleme
ma slazem se da su kasno dobili pepire i tako to.
ali s druge strane "jako malo" nek bude samo 0,5% , to je velikih 0,5s po krugu...
jednako tako pogled na drugi/drugaciji nacin tretiranja nekog problema sigurno je od pomoci u novoj reviziji ili modelu.
Staro 02.10.2007., 01:15   #947
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor SlavoS Pregled postova
ma slazem se da su kasno dobili pepire i tako to.
ali s druge strane "jako malo" nek bude samo 0,5% , to je velikih 0,5s po krugu...
jednako tako pogled na drugi/drugaciji nacin tretiranja nekog problema sigurno je od pomoci u novoj reviziji ili modelu.
To se definitivno slazem, zato je FIA i rekla da ce detaljno njihov novi bolid pregledat
Staro 02.10.2007., 02:06   #948
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
To se definitivno slazem, zato je FIA i rekla da ce detaljno njihov novi bolid pregledat
ma svakako.

tesko je/ce biti pametan u toj situaciji, nema tu "solomonskog rjesenja"

nazalost to je bitka u kojoj svi gube (osim novinara) i jedini rezultat je gorak okus i nebrojene rasprave "sto bo bilo kad bi bilo"
Staro 02.10.2007., 08:18   #949
Scorpius
Premium
Moj komp

Scorpius's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Delta S4 Pregled postova

Ja bi

Citiraj:
Heh, bas zbog tog mi je posebno drago sto je Hamilton nas na duge staze. Tesko da ce ikad otic bilo gdje iz McLarena.
Jel bi ti vozio za McLaren recimo za 5 mil $, ak ti recimo Ferrari ponudio 30 mil $...

Možemo svi govoriti, on je McLarenovac, ovaj je Ferrarijevac...
Kada je nova u pitanju...
To su milijuni...

Inače, ja nevolim Alfonsa...
Kada pobjeđuje, on je "car" svijeta, a kada ne, SVI su krivi, samo ne on...

Hamilton je jedan od onih vozađa koji su dobri koliko i sam bolid...

Ali činjenica, danas za pobijedu vozač nije toliko važan... Već samo bolid...
Iako sam Ferrari fan, i veliki sam fan Schumachera, pogledajmo realnost...
5 godina zaredom Ferrari je bio daleko najbolji, onda Došao Renault, i Ferrari pretprošle godine spao na na 2-3 pobijede u sezoni, a godinu prije ih je imao više od 10...

Zadnje izmijenjeno od: Scorpius. 02.10.2007. u 08:31.
Scorpius je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 09:48   #950
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Scorpius Pregled postova
Hamilton je jedan od onih vozađa koji su dobri koliko i sam bolid...
Tu se gadno varaš.
Staro 02.10.2007., 09:58   #951
Scorpius
Premium
Moj komp

Scorpius's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Tu se gadno varaš.
Moja isprika...

Malo je bolji od prosjeka...

Scorpius je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 10:33   #952
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Definitivno se varaš, a to dokazuju sezone prije ove u kojima je Hamilton bio prvak u cemu god vozio. Prosle godine sam ga gledao u Monzi i svi smo blenuli kak je vozio i reko sam ovim svojim mulcima na kvartu kad je sezona pocela da se uopce ne bi cudio da Hamilton ove godine bude prvak i eto, vjerojatno ce i bit.
Staro 02.10.2007., 11:10   #953
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Definitivno se varaš, a to dokazuju sezone prije ove u kojima je Hamilton bio prvak u cemu god vozio. Prosle godine sam ga gledao u Monzi i svi smo blenuli kak je vozio i reko sam ovim svojim mulcima na kvartu kad je sezona pocela da se uopce ne bi cudio da Hamilton ove godine bude prvak i eto, vjerojatno ce i bit.
Nije baš tako dobar.

Za pobjedu su važne tri stvari:

- Ekipa koja je sposobna napraviti kolica prema željama i potrebama vozača
- Vozač koji je sposoban prenesti svoje želje ekipi
- Vozačka sposobnost

Vozačku sposobnost imaju gotovo svi koji su u F1. Čak i onaj Sato. Razlikuju se stilovi, ali da se svi voze u identičnim autima bi bili približno jednaki. Večina ih nije došla u F1 po Duhu Svetom nego jer znaju voziti.

Ekipa koja zna napraviti bolid prema potrebama vozača... ne treba niti objašnjavati. Nema ih puno u ovom trenutku. McLaren i Ferrari pokazuju da mogu. Vjerujem da bi se u to upleo i renault i još neki. Renault nam je prijašnjih sezona pokazivao kako nije najjači motor uvijek pobjednik. Bolid daje daleko više segmenata za popravljanje.

Za usklađivanje bolida je najvažniji vozač. Samo on može reći gdje trese, pucketa, lupa i samo on može izraziti nezadovoljstvo na brzinu u to i tom zavoju. Telemetrija ne pokazuje subjektivni dojam jer različiti vozači drugačije voze.

Sada samo vozač mora reći svojim mehaničarima gdje ga boli i povremeno umočiti nos u motorno ulje. Bez toga nema pobjede.

Miha je tu bio apsolutni pobjednik. bilo da se izderavao na mehaničare ili im stvari govorio u birtiji, mehaničari su uvijek imali što pošarafiti na kolicima. Zato je bio toliko brz. On je znao što je važno. Kimi, s druge strane, nije tome sklon i nikada neće biti prvak, dok god bude onih koji su na to spremni.

Alonso se počeo baviti sam sa sobom i zapostavio bolid. U početku je Hamilton slobodno gledao u njegov bolid i bivao bolji od Alonsa. Ovog je to toliko raspizdilo da je počeo pričati gluposti. Ali se za to vrijeme Hamilton nešto naučio pa su opet tu rezultati.

Da, dobar je, ali od Toyote ne bi napravio pobjednički bolid. Može samo probati. Sumnjam u uspjeh. Miha bi uspio sigurno. Samo da se proba.

mislim da je je jedina iznimka od toga bio Villeneuve.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 11:28   #954
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Naravno da je bolid tu jako vazan, al po meni je vozac jo vazniji. DA je tako onda bi u onim kupovima gdje svi voze isti auto svi bili jedan drugome na guzici, al opet nije tako i opet ima onih koji iskacu.
Trenutno svi koji voze su gotovani koji zele na pladnju serviran najbolji bolid, a to nejde i tu je Schumi cini razliku izmedu sebe i ostalih
Staro 02.10.2007., 11:49   #955
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Naravno da je bolid tu jako vazan, al po meni je vozac jo vazniji. DA je tako onda bi u onim kupovima gdje svi voze isti auto svi bili jedan drugome na guzici, al opet nije tako i opet ima onih koji iskacu.
I u kupovima se auto može posešavati i to pravi vozači rade. Zato je razlika. A neki malo i natežu pravila, ali pravila ne kažu da si svi auto jednako podešeni. Samo su u osnovi isti.

Citiraj:
Trenutno svi koji voze su gotovani koji zele na pladnju serviran najbolji bolid, a to nejde i tu je Schumi cini razliku izmedu sebe i ostalih
Schumi ne čini razliku više. U penziji je i tamo treba ostati. Ovdje se samo o njemu piše, a momak više ne vozi. Pričajmo o trenutnoj situaciji. Mene samo zanima gdje će Cmizdro voziti iduću sezonu. Vjerujem da ostaje u McLarenu sa Hamiltonom. I tek će sljedeća sezona pokazati ko je gazda na stazi. biti će opet dobra borba. A i u Ferrariu neće ostati dužni. Budu i za Kimia zaposlili kakvog Indijca da ga skulira. Biti će dobro.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2007., 13:13   #956
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
hehe ma samo da oni izbace elektorniku i srede tu mutavu airodinamiku da se vozi kao prije eh da i manualni mjenjac izbaciti start software sa je Renaultu toliko pomagao da startaju kao munje a sada Ferrariju da idu bolje od McLarena,,,,, kad se bolid sredi tako da je vozac bitniji onda ce se tek vidjet tko je gazda,,, a Kimiju ne treba indijac samo bolid kojeg moce gazit ko konj (a da se bolid ne raspadne) McLarena je on sam sje*** i to ga je kostalo i par pobjeda biser u vodstvu vise od 30 sec i jos ga tjera do samih granica (i onda cudno kad motor ili nesto ode) bolid nije bas bio ni blizu pouzdanom a ovaj nezna nogu s gasa maknut,,,
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2007., 13:34   #957
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Hamilton pod istragom, jer je moguce da je kriv za sudar izmedju Vettel-a i Webber-a. Malo je previse usporio i onda su se ova dvoica zbombala. Divota, a ja mislio da nece biti nikakvih dogadjanja do kraja godine van utrka.
LINK

Zadnje izmijenjeno od: Momir. 04.10.2007. u 13:56.
Momir je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2007., 13:49   #958
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Eventualne sankcije??

Pomak 10 mjesta u nazad na sljedecem GP-u, oduzimanje bodova??
Staro 04.10.2007., 14:45   #959
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
pa, kako su krenuli, mogli bi mu oduzeti bodove da bude interesantnije do kraja prvenstva...
mymoon je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2007., 16:18   #960
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
Hamilton pod istragom, jer je moguce da je kriv za sudar izmedju Vettel-a i Webber-a. Malo je previse usporio i onda su se ova dvoica zbombala. Divota, a ja mislio da nece biti nikakvih dogadjanja do kraja godine van utrka.
LINK
Mislim da nula bodova od toga jer je to normalno da prvi stalno koci u ubrzava kad je sejfti car na stazi i nije prvi put da su se ovi iza zabili jedan u drugog
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno