|
![]() |
#932 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Zar nisu vama nakon 15 minuta više dosadile fucking palme i non-stop jedno te isti krajolici? A o interijerima da ne pričam... Ima interesantnih misija (npr ona sa tenkom - malo baca na BF2), ali, kao što i Mladenxy kaže, ona u bestežinskom stanju ubije kompletan doživljaj! Ja stvarno ne znam kome je to interesantno sat vremena letati onim hodnicima/labirintima i tražiti izlaz dok te napadaju neke moruzgve?!?! Da sam ostao unutra još 10 min. duže sigurno bih ju odinstalirao prije završetka. I nema ni jedan jedini detalj zbog kojeg bih ju ponovno prolazio! Kažeš Maldenxy da ima filmski ugođaj? A kaj bi onda trebao reći za COD4 i npr onu snajpersku misiju? Ja se sav naježim samo kad se sjetim.... Meni igra stvarno nije niš posebno... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#934 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Wtf?!? Ovo je najkraća igra ikad! Taman ubijem onaj alien ship na brodu, on potone, krenemo na otok, ja sa nabrusim, mislim ok barem sam na pola igrice i tek slijedi napucavanje po prašumi s alienima a kad ono credits....omg..
![]() |
#935 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Na zadnjem levelu kad se borim protiv onog elijenskog warshipa ona tipica mi govori "use the tak gun to..." kako doc do tog guna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Gamer 2 the Bone
|
Tim topom možeš gađat samo u određenim trenucima, tj. kad ti kompanjoni oslabe taj alien ship, reći će ti kad...prvo nanišaniš i čekaš lock on target i onda opizdiš jednu po jednu mini nuklearku u njega...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Nije glup level, već alienska koncepcija svemirskog broda, tj. tehnologija. Na taj način su nam programeri iz Cryteka htjeli predoćiti koliko vanzemaljska tehnologija može biti drugačija od naše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma lako za očekivanje gadova, ali kad mi se počelo sve prevrtat i okretat tko će znat u kojem smjeru treba ić. za ostale levele mi trebalo max 10-15 min a za ovaj skoro dobrih sat vremena. Sad sam na letenju i od završetka no gravity levela do tamo mi je trebalo max pola sata. Igra se prebrzo prolazi na nekim dijelovima. I ne sviđa mi se još što toliko malo shotgun municije lik može nositi a za SMG i FY71 nosi samo 5 puta više. Inače shotgun mi je jedini efektivan protiv malih aliena, eventualno i SCAR koji je živa rijetkost u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
zalosno je da ocito nitko u cryteku ne zna napraviti nista osim grafike tropskog otoka i jadnih aliena koji su kombinacija nekih 10ak knjiga/filmova koje su valjda svi zajedno uspjeli u zivotu procitati/pogledati. i sad bi to jos trebalo gledati 2x dok zavrse triologiju? drago mi je sto je ubisoft krenio drugim putem, imam osjecaj da ce farcry2 biti daleko bolja igra od crysisa koji na kraju ipak ima samo grafiku. i nesto dobre osnove za kvalitetan gameplay koja uopce nije iskoristena kako treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
I meni se isto igra zgadila pojavom aliena. Više nemam volje igrati. Sve do aliena je igra bila odlična, malo bedasti AI, ali užitak je provocirati kineze s cloakom i razbacivat ih okolo. S alienima se to ne može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#949 |
Gamer 2 the Bone
|
Dobro, s alienima nisam probao ali s Koreancima jesam i ako ih zavitlaš samo ovako, ustanu se. Tek kad prebacim na maximum strength onda ih to bacanje ubije.
![]() |
#950 |
IT Consultant
|
izasli su novi driveri 169.13 http://downloads.guru3d.com/ New Features • Updated SLI support for Crysis patch The SLI profile for Crysis has been updated to align with the official Crysis game patch. • This update provides increased SLI performance with Crysis. • The patch must be installed when playing Crysis with this driver and the patch is...
![]() |
#951 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Koji kreteni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
IT Consultant
|
valjda, ali imas ovaj patch za SLI na visti, navodno radi brze s njime: 32 bit vista: http://file6.mydrivers.com/newsother...945149-x86.zip 64 bit vista: http://file6.mydrivers.com/newsother...945149-x64.zip ili kod microsofta: https://support.microsoft.com/contactus2/emailcontact.aspx?scid=sw;[LN];1414&from=KBHotfix&WS=hotfix
![]() |
#953 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Kako mi je samo promakao ovaj patch... ![]() Hvala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Iskreno, gluplju igru već jako dugo nisam igrao... Loša optimizacija, loš engine, umiranje (1024, sve na high) i pucaju texture, šteka, trza... (konfa mi je u sigu)... Nevjerovatno glup AI, fizika je u banani.... Moraš lika direktno izbliza u čelo upucat inače ne pada mrtav nakon 3 šaržera.... a tebe skinu sa 2 metka... Onu akciju iz animacije nikako doživjeti... ja uletim među njih, skačem okolo, a samo padam mrtav... A od trave ništa ne vidiš.... CRYTEK sux... UnrealIII engine rules... Što uopće treba da pokrene ovu igru na max?... 8800gts vrti COD4 na 1600x1200 do daske sa svime i ne šteka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#958 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Uostalom Crysis ima dosta neoptimiziran engine, u odnosu na COD4, i HL... koji su sposobni raditi i na slabijim strojevima.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#960 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Postoji li način nekako preskočiti dio u brodu(ono bestežinsko sranje) tu sam zapeo jednom več prošo ali morao rušiti winse i(naravno obriso sve sejvove)sad probao i nikako da izađem is tog "shita".ili možda opcija od nekoga tko je to prošao uzeti njegovu mapu sa prolascima dalje da li bi to funkcioniralo ako da(postoji li koja dobra duša da mi pošalje na mail, bio bih zahvalan)da se nepatim ![]() ![]() Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|