|
![]() |
#931 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
4 kuće u nizu, 1 i 3-ća na optimi a 2 i 4-ta na t-comu i pazi sad... 1.Brzina je ok no kako meni tako i komšiji su morali dizati brzinu da bi bila ok. 2. Prije su sve kuće bile na t-comu i kad se telefoniralo zvuk, tj. razgovor sa bilo kim prema drugom fixnom telefonu je bio čist kao da mi sugovornik sjedi u sobi. 3. Sada meni i komšiji linija "šušti" tj. puno je tiša. Isprobavali smo sa više različitih aparata i sad je onaj tu-tu tiši za jedno 30-40% i u pozadini se čuje neki šum. Kad me se zove na mobitel ili kad ja zovem sa mobitela moram ponekad vikat doslovce. Sad navodno optima koristi digitalni prijenos a t-com je još na analognom i kao da je to zbog toga, bar mi tu priču prodaje služba za korisnike u optimi. Ja ipak mislim da je problem u lošim paricama jer zalemio sam u tavanu drito žice u razvodnoj kutiji ( otvorena je uvjek bila... ![]() Pomoći nema, svakih 20-tak dana prijavim kvar da mi se telefon slabo čuje, tehničar izađe, pogleda, kaže sve ok i ode... ja opet prijavim i tako u krug ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Jucer zvao opet jer nisu nista poduzeli iako je treci put prijavljen jebeni kvar i lik veli sutra (danas) će se riješit i jos me pita jel mi pase,lol reko samo vi to riješite što prije da ja nemoram bezveze ici u zg...i on veli dobro i danas ja upalim komp, net, radi ko sat jedno 5 sati onda opet počelo diskonektanje...veceras opet zovem... ima jedna glupost koju je izvalio lik što je bio kod mene kad mi je donio modem, kad sam dobio od t-koma dsl, sproveo sam kabal za internet od zvučničkog kabla od 1,5mm2 reko promjenit ću to poslije samo da radi, i nikad to nisam promjenio i lik sere kako je to predebel kabal, i gusi mrežu...reko dobro promjenit ću, neki dan otisao i pozajmio od kolege u trgovini 10m kabla i spojio, bilo spojeno dva dana i opet isto sranje. vratio zvučnički ![]() u yebemti što ovo bi ![]() eto vidite kakvih ja problema imam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
zanima me dali vam u zadnje vrijeme puca veza na optimi. Prije mi je bilo ful stabilno, a sad mi zna puknut 1-2x na dan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#943 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
dali netko možda ima nekakvih informacija o dizanju brzina na optimi ? mislim da bi već bilo vrijeme da se malo ubrza internet . |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
jel se ikome ovako nešto događa? obratite pažnju na upload... :| ![]() trenutno sam na T-Comovoj infrastrukturi, ali na Optiminom prometu (ADSLtraffic) pa se čudim otkud ovako nizak upload... zar se ne bi i meni trebala podići brzina makar sam na Optiminom prometu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Račun za net ako se nespojim ni jednom?
Eovako bio sam i na optimi i na t-comu i na iskonu ...ali cu sad opet na optimu pa me zanima slijedeče: Kada potpisem ugovor na 24. mjeseca da dobijem sve za 1 kn (telefon je vec na optimi) Šta se dogodi ako se ne spojim ni jednom cijeli mjesec? - znači dali mi onda računaju paket ili brzinu ili ništa? Mislim za početak uzeti 2GB pa onda flat. Dali se isplati potpisivati na 2 god. s njima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Brum brum...
|
Citiraj:
i kako se potpisuje ugovor? ...mogu li preko neta ... mogu li poštom ili da idem kod njih ... ili npr mogu isprintati sa neta pa to potpisati i ispuniti (šta treba) i ona samo dam nekom da preda kod njih ....ili? eh da imaju dial up flat rađe bi to uzeo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
A prva dva mjeseca dobićeš free flat,plaćaš samo brzinu ![]()
![]() |
![]() |
#953 | |
Brum brum...
|
Citiraj:
sijetio sam se nazvati 0800 0088 To mi super ... jer tko to zna sta ce se dogoditi u slijedecih 24 mjeseca .. biti ce i "suhih" mjeseci pa neznam dali cu moci placati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo meni u pon dosla optima telefon, sutradan nazvali oko podne da ce doci za net, dosli spojili, nije radilo od prve kako spada, nakon par poziva nastimali sve i evo radi kao po uzici...sve pohvale sa moje strane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Pukla mi jucer popodne i vratilo se za 3 min u normalu, zna svako alo puknut na par minuta. Zbog preopterecenosti.
![]() |
#959 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
meni s vremena na vrijeme pukne, ali nakon 1-2 sekunde se opet spoji, ako je vjerovati onom izlistu spajanja na korisničkim stranicama. iako moram reć da sve radi lijepo i stabilno, ovakva pucanja su rijetka i događaju mi se 1-2 tjedno, a traju toliko kratko da ih se niti ne primijeti. koliko je preopterećeno neznam, ali meni je linija 24sata na dan zauzeta 240KB/s down i 45 KB/s up. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
jucer sam popizdio cijelo popodne nije radilo ništa izvan HR servera sve do 1 ujutro jebalo ih pucanje međunarodnog linka
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|