|
![]() |
#931 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
a što se tiče bandita, zna se dogoditi kao bug, a zna se dogoditi i to da je jedan ostao čučeći negdje i vrebati iz busije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
naso sam strelokov stash, nije to problem, a posto sam presao sve vise puta, rekao bi da je bug (da netko negdje cuci bi mi onaj brojac pokraj mape napisa "1" ili nesto po cemu bi znao da je netko tu. edit: zasto treba par sati da se pojave komentari? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Par sati treba jer ne visimo na forumu po cijeli dan ni za kompom. ima nas koji ločemo subotom popodne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Ultrapiretik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Ultrapiretik
|
nije nije. njega sam takoder ubio vise puta. kontrolera takoder. ugl pocistio sam to mjesto par puta i dalje mi je marker za kvest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pozdrav. decki jel znate dali je moguce nekako povecati health bar i ostale stvari na HUD-u jer kad igram se moram odmaknut kakvih 1.5m-2m od ekrana, ali su mi onda doticni malo presitni. nisam uspio naci nista o tome. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Jednostavno je bug, mislim da ce se maknut s vremenom...par puta sam se vracao i cistio tunel i stash ali nista. Jednostavno ostavi kolko znam nece ti utjecat na daljnji tijek igre
![]() |
![]() |
#939 |
Ultrapiretik
|
eo dns mi se rjesio kvest dok sam trazio onog doktora po undergroundu. ne znam kako, samo mi je odjednom pisalo "task completed". |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
El se upgrade oružja u SOC-u razlikuje od onog u COP-u ? Došao sam kod drugog tradera,ali ne mogu nijedno oružje "frizirati"...samo repair. Jedino što sam uspio sakupiti scope i launcher za kalasnikova...našao ih kod bandita. Ali kako kod tradera napraviti upgrade ? Kupnjom dodataka ako ih ima ili bude bilo tokom igre ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
A što je sa toolsima ? Još nijedne nisam sakupio...
![]() |
#944 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Modders Rebuilding S.T.A.L.K.E.R. with Cryengine 2
Citiraj:
http://www.shacknews.com/onearticle.x/67459 http://www.pcgamer.com/2011/02/07/mo...n-cryengine-2/
![]() |
![]() |
#946 |
herr Flick
|
Po onome sto pise na ruskim forumima izgleda da ce beta verzija biti gotova i spremna za isprobavanje vec od 22.03. Zivi bili pa vidjeli ali primam to sa dozom rezerve zbog opseznosti posla. U svakom slucaju zelim im uspjeh jer ce to pokazati kako bi se mogao vrtjeti novi Stakler 2 na Cry enginu 3 @edit1 ![]() ![]() Ako se jos neko zeli upustati u ovo evo gdje sam nasao linkove http://crysis.4thdimension.info/foru...t=14793&page=2 na toj strani potrazite ovaj post ![]() zaokruzio sam linkove, ukupna velicina 477 mb
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 11.02.2011. u 08:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
herr Flick
|
na poslu, na P4 kanti ga nisam uspio pokrenuti. Probat cu veceras doma, inace igra se online pa cemo vidjeti sto to sve skupa znaci i radi li uopce Naravno da je neoptimizirano iako screenovi izgledaju odlicno, sve je na ruskom pa se ne kuzi k***a kod instalacije
![]() |
#949 |
Super Moderators
|
Kakve su ono ružne babuskare? ![]()
![]() |
#951 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo i ja skidam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Ajde pošalji SS-ove navečer, ja nemam vremena se igrat u zadnje vrijeme. Nego, šta se tiče samog gameplaya, nisam skužio, hoće li to biti samo kratki mod, ili će to biti kompletna SoC igra pod Crysisom? i nadam se da će biti neka oružja kakva su i u orginal/mod iSTALKER igrama, a ne ova neka hi-tech urac-palac kakva su u Crysisu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
herr Flick
|
http://stalker-gsc.ru/news/staler_on...011-02-09-1146 gore desno je inglish prijevod ![]() uglavnom stvar se svodi na to da je to jednomjesecno online otvoreno ispitivanje stabilnosti, bugova i ostalog Treba si otvoriti account (to cu probat veceras jer ako je sve na ruskom onda sam u dr**u) pa tek onda mozes igrati Za pocetak izleda da je samo prva mapa @edit morat cu intenzivno i po kratkom postupku nauciti "ponjemajem po ruski" ![]() skinuo sam i neki njihov mod za kojeg nisam nikad cuo (za CS) a preveden je "sigurno" @edit2 nakon 2-3 mjeseca mira opet sam zaglavio u Stalker vodama. Ko zivo blato je, vuce na dno dobit cu otkaz doma ![]()
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 11.02.2011. u 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Super Moderators
|
![]() |
#955 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() @edit kako stvari idu sa ovim morat cemo otvoriti novu temu za ovaj mod pogotovo ako proradi kako su autori (WoS Team) zamislili
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 11.02.2011. u 12:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
herr Flick
|
Ajde da malo podignem ovu temu, zagubila nam se vec na drugoj strani ![]() Ima li koji novi mod da se pojavio nedavno, ne Complete ili Sigerous to sam vec prosao nego nesto novo, vrijedno igranja ? Ima li ko kakvih saznanja ili ima li najava ?
![]() |
#958 |
Super Moderators
|
Narodnaya Soljanka?
![]() |
#960 | ||
Super Moderators
|
Narodnaya Solyanka Citiraj: