|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
1. Otvoriš njemački PSN račun. 2. Prijaviš se ovdje da ga želiš kupiti: https://direct.playstation.com/de-de/hardware/ps5 3. Pričekaš da te pozovu i daju ti termin 4. Naručiš PS5 po službenoj cijeni na njemačku adresu (preko mailboxde.com), cca. 3500 kn 5. Doplatiš cca 20 eura za GLS od Mailboxde.com do tebe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
frend iz Njemačke se prijavio na to pred mjesec dana i još ga nisu kontaktirali. Je uspio netko preko toga konzolu nabavit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Fresh Juice
|
Kolega je čekao nekih mjesec i pol. Kad su javila kroz par dana je prek mailboxa bila kod njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
sa burazovim acc svoj ps4 kao njegov primary. Kod mene na ps5 omogucen offline play i share. Prebaci na svoj profil igre i dalje zaključane. Ne mogu skuziti do cega je sa ps4 na ps4 je radilo bez problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
|
Probaj restore licences Inace na ps5 ne moras nista riktati, samo na ps4 acc na kojem su igre ukljuciti kao primarni i igras sa drugog acc sve igre od primarnog Na ps5 se logiras sa tim acc gdje su igre i igras normalno...osim ako si mislio sa nekim drugim accountom jos, to ne ide |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 | |
Banned
|
Citiraj:
Otkrio problem morao sam se prijaviti na acc i otici na logout from all devices. Sada radi igre su mu otključane, ali opet novi problem game save se ne može prebacivati između usera može između konzola sa istim profilom, a vezan je za acc. I sad sranje on je natukao sate i sate u svojim igrama neće ispočetka, meni također ne pada napamet prepustiti mu acc i sebi raditi novi. Na kraju ostajemo na starom nadjebavanju ja igram tad, ti tad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
https://www.reddit.com/r/FreeGameFin...line/?sort=new Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dolazi vam update https://blog.playstation.com/2022/03...lobally-today/
![]() |
#946 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam jučer ažurirao obe plejke i sve radi uredno. Također je u paketu išao i update gamepada. Sada je moguće pinati na home-u do pet igara, a i stane više igara jer su kartice manje veličine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
|
Najavljene promjene u PS+ usluzi https://www.index.hr/gaming/clanak/p...e/2351615.aspx
![]() |
#950 |
Fresh Juice
|
Na monthly subscription se prelazi. Dugo je poživilo bez sličnog principa |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Banned
|
Nije bogu hvala, index ne zna ni c/p napraviti kako se spada. Da uvedu trajno isključivo mj pretplatu, zamotao bi kablove i ps odma na njuškalo. Price* for PlayStation Plus Essential remains the same as the current price for PlayStation Plus. United States $9.99 monthly / $24.99 quarterly / $59.99 yearly Europe €8.99 monthly / €24.99 quarterly / €59.99 yearly |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Premium
|
Stiže vam Variable Refresh Rate https://blog.playstation.com/2022/04...out-this-week/
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Odigrao Horizon Forbidden West, na hard. Odigrao sam main misiju, dosta side questova (od ovih što sam našao, ostala mi 3), sve dronove, sve black boxeve, sve cauldrone, sve tallneckove. Ispalo me nekih 77% i nekih 55h. Hunting grounds, arenu, utrke i te gluposti nisam odradio sve (jednu ili dvije utrke, jedan ili dva hounting grounds i to je to). Bačeno vrijeme, nema ikakvog rewarda za to, što me baš onako, razljutilo. Igra ko igra je i dalje odlična, no meni je prvi dio bolji. Ova priča nema takvu dubinu kakvu ima prvi nastavak, ideja je odlična, priča je čak odlična, no nešto mi fali. Osobno, prevelik izbor oružja i municije. Side questovi svi jednaki, svi na istu foru. Ovi dodaci, tipa ronjenje po spiljama i kolektanje onih green kristala, nepotrebni. Dodali su dosta toga, neću spoilat, ali ima dosta stvari koja jedinica nema. Machines, fakat dobro izgledaju, inspiracija dobra, ima svega. Od zmija do dinosaura. Smeta me što već u startu (obono ja, koji igrao sve redom), sam morao dosta toga preskočiti do kad ne dobijem stvari kasnije (firegleam npr.), što bi bilo super da je bilo rečeno kroz priču. Ovako, gubio sam sat vremena skčući uokolo, da skuži da je to nemoguće otvoriti. Našao ponešto bugova, ništa strašno. Ja sam igrao na 60FPS-a, grafika je iskreno, malo ispod očekivanog za mene. Očekivao sam nešto više od grafike. Probao igrati na 30, previše je to trzavo bilo. Kraj, onako, dobar. Zadnji boss mi je na HARD dosta muka zadavao, ali riješio na kraju. Čim sam zgotovio zadnjeg bossa, igra me prestala zanimati. Završio s jednim legendary oružjem i jednim legendary armorom, nemam volje farmati više mašine da skupim materijal. Platio 400, prodao za 350kn, 50kn uloženo/dobiveno, vrijedi svake lipe. Preporuka ako vam se svidio prvi dio. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.05.2022. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Premium
|
Citiraj:
I prešao sam ga dva puta. Drugi je odličan, ali mene osobno, nije tako uhvatio kao prvi. Uzmi u obzir da ne igram nešto previše više, i da me teško dobiti više od sat-dva u jednom "šusu" pred TV. Ima svojih muha, ima i brutalnih prednosti naspram prvog dijela, ali meni je prvi dosta bolji. U prvom je priča nešto što je tu igru digla na razinu. Drugi dio ima priču, usko vezanu na prvi dio, čak i ima onaj wow efekt u nastavku priče, ali eto, malo su po meni previše toga nabacali. Najveći promašaj mi je skill tree i broj oružja/municije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
Po onome šta sam vidio i čitao na netu, siguran sam da će mi biti super. I da bude nešto "lošija" od jedinice, opet sve super, zabava ne gine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Igra je odlična, no nije onako 10/10. ![]() Više 9/10. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Ronon Dex
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
Čisto da se nadovežem na temu. Kupio Gran Turismo 7. Za mene pun pogodak. Ako vam je Sport bio dobar, ovaj će biti još bolji. GUI i sama vožnja, na momente neprimjetna razlika. Meni i SP kampanja ima više smisla sada, dodali misije, goalove za ostvariti itd. Auta ko u priči. Obožavam kad točno vidim razliku između prednjeg i zadnjeg pogona npr. Voziti neki 40 godina stari mustang s 600ks po pisti, ne ide to samo tako. ![]() Vožnja k'o vožnja super. Grafika na PS5 verziji, savršena. Dodali modifikacije auta, dodali tuniranje, dodali vizualne stvari (spojlere itd.); nemam zamjerke. GT igram onako usput u pauzi od neke druge igre, na prošli potrošio preko 100h. Ja znam da sam sad mjesecima miran s igrom. ![]() 150kn igra + 70kn upgrade na PS5 verziju, zabave pregršt. Pun pogodak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|