|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj u biosu za svaki slucaj i nemoj ici nize od 800. |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Da ju ručno namjestim na 800 ili 1000 ili da ostavim na automatici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#934 |
Premium
|
Vucko nemam link ako ga nadem opet poslat cu ti ga. negdje po stranim forumima sam ga pokupija..moze se naci puno korisnih informacija o ovoj ploci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Moderator
|
Evo jedna pohvala Asrocku na zavidnoj brzini. Jučer u 20:10 sam im poslao mail da se nemogu registrirati na njihovoj stranici. Danas u 10:08 sam od Jenny Chew dobio sljedeći odgovor: Dear Sir, Due to the server problem, please register later (maybe after tomorrow). Sorry for any inconveniences caused. Regards, Jenny Chew Marketing Div. ASRock Inc. Tel: 02-28965588 # 1820 Fax: 02-28931557 Fakat su brzi. Gigabyteu je trebalo 3 dana, ali i to je podnošljivo.
![]() |
#937 |
Premium
|
AMD a ti bija skeptican i nestrpljiv! ![]() ![]() ![]() Vucko gledajuci samu arhitekturu ULi 1695 chipseta moga bi zdravim razumom to i sam zakljucit zasto je vazno da sirina te staze (NB-SB) bude sto veca. Takoder da ti ukazem na vrijednost tRAS-a budes li cita dalje ![]() Nadam se da ce pomoc u turtorialu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve ok ribica... ![]() Pročitao sam ja već davno od tebe da je tRAS od 10 najbolji (i sam ga tako držim) iako može biti da to ovisi i o samoj memoriji... Budem jedan dan probao malo to iztestirati...
![]() |
#939 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mozda ljudi imaju server na ASROCK ploci, pa rješavaju sad BSOD ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Eto tako složio ja danas asrockicu (jedva posložio te kablove da to na nešto liči, layout je zbilja koma : suicide), upalio i ništa. Svi ventovi se vrte, ali nema POST-a. Sve sam probao, iskopčao sve osim grafičke i memorije, selio memoriju po slotovima, probao staru memoriju stavljati, napravio cmos, sve ponovo presložio ali ništa ne pomaže. Jedino nisam imao priliku probati neku drugu grafičku, ali nije sigurno do nje, jer je popodne na staroj ploči radila normalno. Jedino što sam primjetio je da se na tipkovnici periodično svakih 10-ak sekundi upale sve lampice, kao da će početi post, ali se to ne dogodi. Trenutno je unutra (nemojte gledati sig, još ga nisam prepravio) sd 3700+, 2x512 crucial ballistix, freezer 64 pro, dvd rom i pržilica, ide maxtor 80 gb, 9800pro, chieftec 360w, audigy2. Uglavnom nije dobro počelo, komp je već u autu i sutra ide u links :mad: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Imao isti problem...skurena matična...nosi na reklamaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
kad sam slozio prvi put - isto , i onda u drugom slaganju jedino procmalo pritisnuo prstom jace pa stavio pastu i cooler i evo - vec 6 mjeseci radi . |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
.
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ak te tjesi - nisi jedini baksuz ovdje . i ja sam . |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Moderator
|
Moja prva se nije htjela bootat iz prve. Nakon nekoliko restarta na gumb. Ištekavanja iz struje i neznam ti čega. Popizdio sam i otišao si napraviti sendvič. Ja se vratim, a ona radi. Reklamiao sam je zbog drugih problema. Isto mi se je dogodilo i prije 3 godine sa Gigabayticom. Digla se je nakon 5 minuta i služila me 3 godine. Pusti ju upaljenu i čekaj 10 minuta, ako se ni tada ne digne vrati.
![]() |
#947 |
Premium
|
Nikakava paljevina se nije osjetila, ni blaga ni bilo kakva druga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nisi ti jedini baksuz, mene je jedan period konstantno služila loša sreća.. što god bih od tehnike kupio, imao bih s tim problema... ako neodmah, onda u roku mjesec dva.. u zadnje vrijeme je dobro, vidjet ćemo do kad... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Premium
|
Stigao komp sa servisa, pa bi za početak mogao sebe citirati: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Premium
|
Kad si već spomenuo voltažu, nije mi jasno da je meni u biosu maksimalno 1,4v. Koliko sam shvatio svi su do sad spominjali da se može dignuti do 1,45v. S kojim je to biosima? Moj je 1.8. Inače dosta su nestabilni naponi, gledam u cpu-z i everestu i vcore se mijenja između 1,392 i 1,456v. Ak je točno, to su prilične oscilacije. Koliko su štetni takvi skokovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
pa imas modanih OCW Beta7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
.
|
Citiraj:
A od modanih imaš OCW i od Rebel Heaven Computersa...dok se OCW -ovi najviše koriste... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..ista stvar i kod soc939 soltek ploca
![]() |
![]() |
#958 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
A što se temp. tiče jel to na load ili idle? Jel ti toplo u kući/stanu? Ipak su vrućine sad... Kod mene po zimi temp. nisu prelazile na load 33-34°C, a sad mi je u idle (surfanje i slušanje winampa) 40°C i to kad je proc na 1.1V ![]() EDIT: Freezer64 + GT 92mm @ 7V @Crash009 Važno je i navesti kolka ti je temp. u sobi jer kod mene je kipuće i trenutno termometar na stolu pokazuje 31°C ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 21.07.2006. u 14:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod mene je idle oko 38°C, a load nekih 48. Proc klokan na 2.5 GHz @ 1.45 V, a Freezer64 Pro na 5 V (1000 rpm). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|