|
![]() |
#932 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Imate kakva predvidanja za ETH? U zadnjih par dana je dosta porastao ali i pao. Imam pare spremne samo cekam graficku da stigne u ducane i krecem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Premium
|
****s mi sve kako vidim vasu potrosnju tako se meni muci kad pogledam svoju... Znaci ovako zasad stoje: MSI Armor RX 470 - 1025 core - 24mV / 2050 mem / power limit +2 Gigabyte RX 470 - 1050 core - 18mV / 1950 mem / power limit +3 2x XFX Single Fan RX 470 (elpida) - 1050 core -18mV / 2000 mem / power limit +2 XFX Single Fan RX 470 (samsung) - 1025 core -18mV / 2050 mem / power limit +3 Bios nije diran (jos). |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
zovi vidovitog milana ![]() nema ti tu nekih predviđanja taman kad kupis rig slozis.. eto ti pad i onda pizdiš.. kako sad to malo a računao si više kasnije opet raste.. to ti ide ko valovi na moru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Očekivao sam da će doći do pada/korekcije jer kako je raslo već je postalo suludo... I bolje je tako, barem će se malo ljudi ohladiti, niti su se mogle kartice nabaviti, već su me i ljudi koji nemaju pojma o hardwareu i IT-u općenito počeli ispitivati za mining jer su negdje od nekoga čuli da je zarada ogromna A i iz ovoga se vidi kako je netko nekidan napisao, bubble već sad ima debelu kožu i mislim da se baš više teško može dogoditi scenarij da rigovi vuku više struje nego što zarađuju Barem ja tako mislim
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zato bi i trebalo onemoguciti pristup ljudima do x postova da citaju ovu temu. Trenutno sam u Italiji, ni ovdje nije situacija bajna sa karticama, mada naleti se tu i tamo na neku. BIlo 570 pulse po 230e, asus 480 po 220e i tako. Onih kojih i ima na lageru vise komada su preko 300e... |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Iz znatiželje sam pokrenuo rudarenje po tutorijalu iz prvog post, hvala Fripperu na trudu ![]() Majnam ETH po uputama, sa svojom adresom iz Poloniexa, claymore miner sa linka također, sve radi super, jedino se grafa malo peče ![]() Pitanje: pošto za deposit na Poloniex treba imati minimalno 1 ETH da li to u prijevodu znači da sve dok ne dostignem 1 ETH ja u biti nemam ništa i nema načina da iznos ETH-a manji od 1 kojeg sam izrudario nekako spremim? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
|
Pa zasto se ne prebacite na Kraken? Mislim da je njemu lower limit 0.05. Ja sam stavio na dwarfpool-u da mi svakih 0.1 ETH isplati na Krakenovu adresu i sljaka sve bez problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ovisi sto zelis, kraken je za prodaju u eure i isplatu na devizni te trejdanje sa malim brojem altova poloniex ili bittrex je za trejdanje sa skoro svim altovima a ako ces cuvati mozes i odmah rudariti na wallet tipa coinomi, pa sa njega kasnije kud oces, tipa na wirex ili uquid da ne platis fee mjenjacnici ili na kraken pa isplata devizni ili polo i bittrex pa trejdanje opet...cak na coinomi mozes i mijenjati iz jednog altcoina u drugi (koriste shapeshit) |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Poz. Vidim u opcijama na wirexu,da ima mogućnost primanja svih alt coina. Izaberes coin ,dobijes adresu. E sad. Za svaki je naveden minimum primanja. Zanima me moze li se sa poola direktno slati na wirex,jer vidim da imaju povoljniju cijenu nego poloniex. Pred postavljam da ih odmah pretvara u btc,ali ako to i zelim onda to nije problem...Tx |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
DA li mi ima smisla išta majnati s ovom konfom: GTX 1050 2Gb, G4560 i HEXA 400+? Struju plaćam, ali mi je komp ionako upaljen pola dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Instalacije se obično rade s 2,5 mm kvadratnih za utičnice, što je dovoljno za 6 kw, na tu kvadraturu idu osigurači od 16 do 20 ampera što daje maksimum od 3,6 do 4,6 kw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Prvo isprike što upadam ovako kao padobranac, moguće da su neke stvari već ovdje opisane, napisane. Jučer u kasnim satima gledam po internetu što bi mogao napraviti sa jednim RP3 koji mi stoji doma viška i naletim na video RP3 bitcoin node server. Malo otvorim i zainteresiram se. Kako nikada nisam pratio ili čitao vezano za majnanje, totalno me zbunilo ![]() Ako mi neko može samo objasniti u kratkim crtama, kako točno dobivaš novčiće s time što imaš fullnode server? Neki pišu po internetu da s PI3 dobivaju oko 9 dolara za 3 dana ( što bi meni osobno bilo full ok s time da mi PI ionako samo stoji doma trenutno ). Nigdje na internetu ne mogu naći ( vjerovatno krivo tražim ), kako zapravo dolazi income od tog fullnode servera ? Pretpostavljam da bi dobio neki income od nodeservera trebao imati i wallet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Guest
|
zaradjujes nula dolara, ali pridonosis bitcoin mrezi da funkcionira ![]() Sent from my Mi Max using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znači ovo je patka ? https://www.dash.org/news/earn-passi...-raspberry-pi/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Premium
|
Citiraj:
pravila igre se mijenjaju svaki dan, clanak je prestar da bi imao neku tezinu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Guest
|
odmah prebacujem u 3 ujutro 2400 soleta pa sto bude ![]() Sent from my Mi Max using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Prebacio sam se na zeca jer za razlikuje od ETHa šalje u wallet po 0,01 Međutim: ![]() Majnalo se 5h A u poolu nema ničega: ![]() Wallet adresa za ZEC sa poloniexa u start.bat (upute iz 1. posta) ta ista adresa upisana na https://zcash.flypool.org/, nema ničega. Ovo malo što se vidi je od jučer, samo proba je bila. Što sam krivo namjestio? ![]() edit: riješio problem. Provjerio sam logove, majnao sam na potpuno drugu adresu koju nikad nisam stavio. U start.bat je bila upisana moja adresa a u config.txt jedna potpuno druga i umjesto ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443 je bilo eu1-zcash.flypool.org:3333. Kako se to dogodilo - ne znam. Sad sam i u config.txt i u start.bat stavio ssl i moju adresu i sad je ok. Zadnje izmijenjeno od: Exy. 28.05.2017. u 21:46. Razlog: riješio |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
|
Ebay/ali/ nažicat u nekom servisu Možeš probati neki DIY sa gumom nekakvom na mjestima di idu distanceri npr ovo (https://www.amazon.co.uk/GeMoor-Cabinets-Dampening-Furniture-Protector/dp/B01N9QWTXU ), ima i kod nas za uzet ovo mi je ostalo dok sam tražio što bih mogao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
|
Stavis ispod ploce 3 - 4 stapica vruceg lijepila (cijelog, ne rastopljenog) i to je to... Ili ako hoces bas ispod rupa za serafe, narezi taj plasticni stapic na duljinu koja treba, ali da bude ista sa svim rupama da ne visi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|