|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ak netko uspije naći bolji video za drugi žuti od ramosa - zanima me vidi li se kontakt ramosa i igrača koji je fauliran. mislim na kontakt nogama. boli me kuki jel bio faul ili ne - zanima me čisto kao gledatelja koliko su suci nategnuli ili nisu. neki HD video iz nekog drugog kuta i slično. |
![]() |
![]() |
#932 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovisi o sucu kakav kriterij ima, jer ima sudaca koji puštaju grublju igru na obje strane, a opet ima i onih kojima su ovakvi taktički prekršaji nobrejner žutilo. Vjerujem da je itekako imalo utjecaja to što bi mu to bio drugi žuti. Da nije imao već jedan ovaj bi sigurno dobio ... Sudac se u biti izvukao (iz njegove perspektive) jer nije htio biti zaslužan za određivanje pobjednika na temelju isključivanja igrača (11 v 10). Mnogi suci kada sude utakmice na ispadanje i finala, imaju znatno suzdržaniji kriterij kada su u pitanju crveni kartoni tj. mora baš biti nekakav ozbiljniji brejnfart od strane igrača da bi ga isključio. Čak se i sa (prvim) žutim kartonima nije razmahao tijekom cijele tekme, tako da iz te pozicije i nije čudna odluka, već je puštao igru koliko je bilo moguće, iako su japanci bili poprilično agresivni tijekom cijele utakmice sa udarcima u potkoljenice i gležnjeve. Navodno je sudac izjavio za medije da je tijekom odlučivanja pričao sa pomoćnim sucem koji mu je javio preko slušalice "No card", što je ovaj shvatio kao "A card" pa se odmah uhvatio za džep. Ali dobro što je tu je ... Ramos je još jednom pokazao koliko mu fali mozga u ovakvim situacijama, stoga ni ne čudi činjenica da je rekorder po crvenim kartonima u Espanji ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa upravo ovo je ozbiljni brejnfart, imaš žuti, startaš na igrača na njegovoj polovici da bi spriječio očitu kontru.
#935 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Zbog ovakvih suđačkih kriterija zgadila mi se PL odavno. https://www.youtube.com/watch?v=ClB4KRz_eF4 Mislim, ne navijam za nikog tamo i briga me ali crveni karton + tri utakmice neigranja. Wtf? O.o Start s dvije noge je nedozvoljen ok, ali prvo loptom igra ( izbija ju ) plus na to sve je gurnut da počne padati s leđa. Onda okreneš kanal gdje si uklizuju ko budale i laktare se u skokovima a to je ok i dio "engleskog" nogometog duha. XD Koliko je dobio onaj što je Eduarda unakazio? Isto tri? Btw Ramos je komotno mogao dobiti crveni, makar se na ponovljenoj snimci vidjelo da ga nije baš previše faulirao, no svejedno. |
![]() |
![]() |
#936 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Najgore je ovo što si rekao da je Vardy gurnut od strane protivničkog igrača i najviše zbog toga je na kraju ispao start sa dvije noge koji po meni uopće u ovoj situaciji nije bio toliko opasan da se pokaže crveni karton, katastrofalna odluka suca.
#937 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tako se ne starta na loptu osim ako misliš nekome polomit nogu. @burmuz Slažem se s tobom, nakon eduarda ta liga mi je postala ljiga. Kazna je bila 3 tekme, komedija. Kakti muški nogomet ![]() Kakti ne žale se sucu kao recimo španjolci (što teoretski i je točno) al onda igraš LP i 10 igrača čelsija navale na suca da ibra dobije crveni, EPIC ![]()
#938 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Džonovi su bili usmjereni prema nogama drugog igrača. Bilo namjere ili ne, ovo je opravdani crveni. Da je kojim slučajem čovjeku noga bila bliže, sad bi bio u bolnici. Ne vidim zašto se čudite.
#940 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako su te ikad gurnuli na nogometu, probaj se sjetiti jesi li ikad pao s oba džona prema nečijim nogama, ili to negdje vidio. Ima milijun i jedan način kako da padneš, bez da nekoga polomiš ili to pokušaš... ako to želiš, naravno.
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Kad te neko gurne ne odlucujes ti kako ces past lol, samo padnes. Al ajde, ako je to crveni i 3 tekme zabrane, sta je ovo: https://media.giphy.com/media/3oz8xU...j4xa/giphy.gif
#944 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovo je samo kap u moru nedoslijednosti vezano za suđenje u PL i iskreno, kao čovjek koji igra nogomet skoro cijeli život, nasekiram se bezveze tako da se klonim radije. ![]() Ajde da idu da štite igrače, svaka čast, prvi sam za. Ali oni forsiraju taj kontakt i onda danas te "ubije" sudac a sutra na sličnu situaciju nikom ništa i to me smeta. U Španjolskoj (na stranu što i tamo ima pogrešaka) ipak se zna što se smije a što ne smije, postoji neki standard jel'. |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ovo kod wardy-a mi je nepojmljivo. ja bi sudio u korist leicestera. wardy je bio povučen prema dolje i ravnoteža je jednostavno učinila svoje - a to je da padneš na leđa sa ispruženim nogama. jebeni sljepci. bitno da se za barcelonu sudi već 20 godina ko kad je španjolski kralj donosio realu titule prije 50 godina ili juventus u italiji... jugoslavija i sve istočno od nje ne moramo ni komentirati - tu je valjda svako peto prvenstvo regularno. možda. a oni suci na linijama kad se francuska kvalificirala za SP/EP - pires ili henry igrao rukom i zabili gol. bokte trebali su to sankcionirati drugi dan ako treba i poslat jebene francuze doma. ne kužim zašto suci brane jedni druge. umjesto da se izdignu oni se zakopavaju. |
![]() |
![]() |
#949 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#950 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
#954 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
live.tv sopcast ko i uvjek,tupasto pitanje ne može bit tupastijemkod tate na notebuku kad pokušam otvorit sopcast link kaže da nije povezna protocol bala bla,u aplikacijama od mozile nema sopcasta kako ga dodat??kako to povezat,jer mene pita kad otvaram sopcast s koji programom ga hoću otovorit,na notebuku ne pita ništa win 10 su gore. |
![]() |
![]() |
#955 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Btw tko jučer nije gledao Fiorentinu - Napoli, nema pojma što je propustio ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Mikitarjan G.O.L.Č.I.N.A.
![]() |
#960 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|