|
![]() |
#932 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Uffff. Osijedio sam od muke. Bravo momci!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Svaka cast!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne pratim bas kosarku, ponekad pogledam nase i to je to. Sinoc pogledao cijelu utakmicu, nisam ni znao da turnir traje ![]() Vidim da vise nema Tomica, jos da se rijese Ukica... Uff.. Cestitke momcima, neka im je sa srecom na OI ![]()
![]() |
#937 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
preuzeto s fejsa s neke trol grupe, al najbolje od svega da nije trol, nego istina ziva ![]() ''Ljudi se prepiru ko je najzaslužniji za uspjeh Hrvatske, Bojan, Simon ili Šarić. A dobro znamo da je pravi junak Ante Tomić, da on nije otkazal teško da bi se ovo dogodilo. Hvala ti Ante!'' jos jednom hvala ti Ante, sisaj dijamante ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Guest
|
Saric je najzasluzniji, naravno ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#940 |
Guest
|
bit ce zanimljiv rio ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#944 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Nema se tu više što filozofirat, 5 utakmica imaš zagarantirano na turniru i što Aco kaže "sa nožem u zubima se potuć sa svima" ![]() Aco je odlučio da ovih 12 igrača sa turnira u Italiji ide i u Rio, nikakve promjene neće raditi jer ne želi mijenjati homogenost ove ekipe. Inače Španjolci nisu više toliko nepobjedivi kao prije par godina, a pogotovo ne Argentinci. Litva uobičajeno neugodna, gledao sam ih prošle godine u Areni na prijateljskoj tekmi sa našima. Brazil i Nigerija su mi totalne nepoznanice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma nek se samo potuku sa svima, daju sve od sebe, i vidjet ćemo što će ispasti. Ovo su sve solidne repke u grupi, neće biti lako ni s jednom. Rekao bih da je moguće sve od 3. do 6. mjesta. Osobno bih bio zadovoljan i s 4. mjestom i spektakularnim porazom od Amera. nakon svega, i to bi bio uspjeh. Ako ništa drugo, na ovom turniru su igrači pokazali da imaju muda. Što se kvalitete tiče, turnir bio preloš, sve repke koma igrale, vidi se da je sezona netom završena, da su igrači umorni i izvan forme. Trebalo bi to bolje izgledati. Logična odluka Ace oko sastava za OI.
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
umirovio se doktor košarke. http://www.nba.com/spurs/tim-duncan-...ces-retirement ''Spurs forward finishes his career in San Antonio as one of just three players in NBA history, along with John Stockton and Kobe Bryant, to spend 19 seasons with one franchise.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Sullinger u Torontu, ugovor na jednu godinu za 6 milijuna. Dobro za njega jer će sigurno igrat i to u dobroj ekipi, dobro za Toronto jer je normalna cifra za poziciju koju trebaju. Šta ti je imati normalnog GM-a. S druge strane, potpisat Tylera Johnsona za 12,5 milijuna po sezoni, a igrača koji je od Miamia napravio respektabilnu franšizu niti ne kontaktirat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Premium
|
Citiraj:
Fantastican igrac, za Spurse nisam navijao ali sam ih zbog njega simpatizirao. Nevjerojatne uspjege je ostvario.
![]() |
![]() |
#949 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#950 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#953 |
Guest
|
duncan nije prevara. duncan je najjaci igrac bio do pojave lebrona... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Westbrook vrlo lako put Bostona, naravno ako Boston bude imao garanciju o produženju ugovora. Boston ima šta ponuditi od Jaylen Browna, Marcusa Smarta do budućih pickova...Ne bi me čudilo da Thomasa ostave, njemu uloga šestog čovjeka nije bila strana u Sacramentu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Into my head it goes
|
![]() |
#956 |
Guest
|
tako je. lebron je klasa iznad. mozda da spojis ovu dvojicu zajedno bi imali vodecu statistiku u NBA finalu protiv najbolje momcadi svih vremena u, pazi sad, kosevima, skokovima, blokadama, ukradenim(ima jos) i asistenicjama Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#958 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#959 |
Premium