|
![]() |
#932 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ali onda će za dodatnih godinu dana oni od 2TB bit 1300 pa se opet neće isplatit uzet tada te od 1TB ![]() Ako moja ironija ostane neshvaćena, poruka bi bila: uzmi. Osjetit ćeš ga u RL, više nego sve upgrejdove dosad.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#934 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Malo sam pričao s kolegom na poslu u vezi ssd-ova. I on kaže kako nije mogao iskoristiti full ssd na starom cpu (neki amd am3 je imao) kao sada kad je uzeo i5. Malo sam googlao da to provjerim, ali ovako na brzinu nisam ništa konkretno pronašao. Nema mi baš smisla da brzina cpu utječe na ssd. Prije bi rekao da se ovdje radi o sata kontroleru. Ima li netko neka druga saznanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#936 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jedino da ima stariji SATA ko i ja na ploči pa nemrem povuć do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
SSD ima veze sa kontorlerom 90 ako ne i 99 % ![]() ASUS P5K SE, SATA 2 i NEMA AHCI (postoji modani BIOS ali ne radi sa Mushkinom, mislim malo radi pa ne radi) pa ostavljeno na IDE pošto P35 nema službeno AHCI support. Razlika u bootu i radu HDD vc SSD je oronulo staro kljuse i Porsche ... na poslu si kavu skuham dok se naboota i7 (HP 8570w koji ima HDD, nema SSD ali to ćemo uskoro promjeniti ![]()
![]() |
#939 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Na poslu laptop - SSD, doma desktop - SSD, i kad se čovjek navikne na to nema nazad(i još sam uzeo ove prosječne Kinsgtone, a ne neke super-kul-leteće). Uzmem curin laptop u kojemu je neku 500GB hard i unervozim se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Naručio SSD Intel u Linksu na grupnoj kupnji za 999kn,sad mene zanima,još 3 dana do isteka grupne kupnje...odabrao sam preuzimanje i plaćanje u poslovnici,jel ja moram čekat da završi grupna kupnja da odem po to? Jer vidim da je u poslovnici raspoloženo... EDIT: Dobio mail,mogu danas po to...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 21.02.2014. u 10:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#941 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
U stolnom već skoro godinu dana OCZ Vertex 4, isto dobar SSD. Kako su rekli već drugi, dok jednom si na SSDu nema povratka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#945 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Tko treba SSD od 240GB najjeftiniji je na amazon.co.uk, http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...A3P5ROKL5A1OLE 925 kn ukupno s dostavom. Kod nas je nekih 120 kn skuplji (bez dostave) pa se uštedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
A kako stoje stvari sa reklamacijama (kad rikne)? Inače, Links trenutno ima na grupnoj kupnji Intel 120gb series 520 SSD za 599kn, 5g. garancije. Mislim da je to jako dobra ponuda! http://www.links.hr/?option=groupbuy |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ima tko iskustva s ovim kingfast SSDom? http://www.edigital.hr/SSD/Kingfast_...G)-p54303.html Ne očekujem puno, trebam nešto od 8 do 16GB. Namjena je da služi ko sistemski za malu HTPC distru od parsto mb. Jel se nudi nešto bolje? Za taj Kingfast nikad čuo nisam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Znam da pitaš za 60 gb, ali mislim da se sada definitivno isplatio uzet od 120 gb po cijeni koja je sada na grupnoj kupnji u Linksu ![]() http://www.links.hr/?option=groupbuy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozdrav ljudi, koji je trenutacno best buy SSD od 120 GB ?
![]() |
#950 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Guest
|
Citiraj:
Stim da se radi o verziji s 180GB cijena je i razumna, 150kn vise za 60GB. |
|
![]() |
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Bas sam gledao taj samsung evo, i najvjerojatnije tj sigurno cu njega uzeti, ipak imam vise povjerenja u njega nego u Kingston, mozda sam u krivu, ali fuckaj ga, na greskama se uci jel
![]() |
#954 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#956 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Uostalom, i sve više ekipe po tech kanalima (Linus tech tips, tech of tomorrow, oc3d TV) obraća pažnju na cijelokupan izgled komponenata iznutra i da se boje slažu i kombiniraju. Ne znam, to je trend valjda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Guest
|
Citiraj:
Btw disk mi nije fiksiran di mu je mjesto nego stoji naget na kuciste. Sutra ili prekosutra mi stize cm storm devastator isto plavo crna kombinacija tipkovnice i misa. |
|
![]() |
![]() |
#958 |
Guest
|
Ljudi jel ovo ok za ovaj disku Mushkin 7mm na Sata 2? ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Guest
|
tvoj je bolji, al sam zadovoljan s ovim ![]() Nakon mehanika ovo je preporod ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|