|
![]() |
#931 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa umjesto što si potrošio ovaj jedan post mogao si šibnut neku preporuku koja se najčešće spominje, znaš mačak ![]() I da, bacio sam ja oko na prvu stranicu, ali naravno da ju nitko ne update-a sa trenutno aktualnim i zanimljivim modelima raznih cijena. |
![]() |
![]() |
#932 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@Omerta Citiraj:
Za te male android stickove nemam preporuku jer to ne koristim, a glede boxeva moja preporuka su playeri bazirani na amlogic s812 i s905 procesorima kao dobar odnos ulozeno/dobiveno. To poglavito vrijedi za amlogic s812 koji se na akcijama moze naci 34-39$ dok mu je normalna prodajna cijena 40-50$: OTT-ovi m8s i m8s+ kao bestBuy opcije. Razlika samih procesora su vidljive u tablici, a konkretno kod ova 2 modela, ako mi nesto nije promaklo ![]() Oba ti imaju po 2 USB porta na kojima se bez problema vrti 2,5" disk bez dodatnog napajanja (provjereno u praksi) ![]() Jace i skuplje opcije su playeri bazirani na amlogic s905 procesorima. Preporuke su Tronsmart Vega s95 playeri koji dolaze u 3 podvarijante. Najjaci model Vega Telos, pa Vega Meta i Vega Pro ![]() Ne-losa opcija je odmah ubosti nekakav air mouse daljinac jer svi ovi playeri dolaze sa standardnim IR daljincem, a jednom kad naucis na komociju daljinca sa ziroskopom nema povratka nazad. Preporuke su: meLe f10 delux - air mouse, IR learning, RF, keyboard kombo meni osobno odlican i kvalitetan daljinac. Nesto je manjih dimenzija pa ako imas vecu ruku, moglo bi biti problema. MX3 remote - jeftini generik, po opcijama pandan meLe f10 delux modelu. Review trenutno najpopularnijih daljinaca sa naglaskom na air moise Napomena: Ja sam vecinu linkova stavljao na geekbuying.com zbog koliko toliko postojanose i dugotrajne ponude, ali svakako prije kupovine treba popratiti i usporediti cijene sa ebay-a i Aliex-a jer uredjaji vrlo cesto budu na akcijama. Ponuda je ogromna, ja sam izdvojio 3-4 modela koja su meni zapela za oko. AmLogic s812 i s905 su procesori s kojima neces pogrijesiti, te 2/8gb rom/ram i navise sto se tice memorije. ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 12.01.2016. u 12:20. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#935 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#937 |
aka Edo, aka Syncros
|
Probaj obavezno jel bi trebao hd audio raditi. |
![]() |
![]() |
#939 |
aka Edo, aka Syncros
|
Normalno da buš probao, nemoj se sad uljeniti😀 |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
|
Tronsmart vega telos Na jednoj od slika uslikan je rec gdje je vidljiv dtshd http://www.FreakTab.com/showthread.php?t=544043 EDIT: Po komentrima na freakTabu sata konektor je izveden preko usb2.0 bridge-a tako da ne treba ocekivati brzine vece od standardnih usb 2.0
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 13.01.2016. u 02:08. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ti usb stickovi su koma. 'Em trebaš nabaviti napajanje za njih ako TV nema usb utor, a tim egubiš microUSB utor, 'em imaju mali broj U/I portova, 'em slabo hvataju wifi signal,... Box je bolja opcija.
#944 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Imam kod roditelja stick, napaja se iz televizora, stoji nevidljiv u hdmi portu, vrti openelec i preko CEC-a se kontrolira daljinskim od tv-a. Router je blizu i nema problema sa signalom. Prije je i kod njih bio box, i ovo mi je daleko prakticnije tamo. EDIT: Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 13.01.2016. u 16:11. |
||
![]() |
![]() |
#945 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Čekajte samo malo, imam dva pitanja za te stickove: Rendula: Npr, ajmo reć da je riječ o mk808b plus: 1. Zar je potrebno taj Android uredjaj (mk808b plus) povezat sa Internetom ukoliko želim preko USB sticka gledat filmove? 2. Dali mogu koristiti daljinski od TV-a za šetanje po Menu od uredjaja (mk808b plus)? |
![]() |
![]() |
#948 | |
Registered User
|
Citiraj:
2. ja imam mk809 plus, i radi mi kontrola preko CEC-a s daljinskim od tv-a (Panasonic Viera Link). Nisam posebno istrazivao s kojim uredjajima to radi, slucajno otkrio da meni radi. Sa Sonyjem ex600 + Minix X6 mi ne radi CEC. |
|
![]() |
![]() |
#949 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
2.Meni na Samsungu najnormalnije Da, anynet HDMI-CEC radi izvrsno. |
|
![]() |
![]() |
#950 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
nemoj da ti idem slikati tv na zidnom nosacu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#951 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Isti racku, spojio ga na usb ili na taj sata jer brzi nece biti. A tih 1000-2000 benchmarka koliko je s905 jaci naspram s812 ... apsolutno mi neigra ulogu. Navodno da puni sata kontroler uopce nije moguc jer ga sam amlogic s905 podrzava pa je za sada taj sata port preko preko usb 2.0 bridge-a jedino rjesenje.
![]() |
#952 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() A ti nosaci sa 3cm - fuj! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#953 |
Lika u mom srcu
|
Kako onda ustekas nesto u tv iza, meni su na tvu konektroi koji gledaju prema zidu i takav nosac ni ne dolazi u obzir, a i mount mora biti u stanju da se tilta i zakrece a takav nije 11mm od zida. Kad razmislim, nisam nigdje vidio da je tv tako blizu zida,. Daj bas poslikaj bocno |
![]() |
![]() |
#954 | |
Registered User
|
Citiraj:
Mogu poslikati kad budem kod roditelja. Moguca blizina do zida ovisi o tome kako je izvedena straznja strana TV-a. Na Panasonicu ST50 i AS640 sve se steka tak da ne smeta (struja, antena, hdmi) https://www.avforums.com/styles/avf/...1e34e_8729.jpg http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv...onnections.jpg |
|
![]() |
![]() |
#955 |
Lika u mom srcu
|
ma vjerujem ja tebi da je tanki, ali opet, ja evo prvi put vidim ovako nesto slim, a u potrazi sam za wall mountom, no meni treba da ima i tilt i rotiranje jer je izand kamina nazalost... |
![]() |
![]() |
#957 |
Registered User
|
Da, s tiltom i rotiranjem nemres ni teoretski dobiti nista tanko. Meni su ovi super jer je tv na zidu ispred garniture, nema potrebe za nastimavanjem, a mislim da izgleda daleko bolje kad je tako blize zidu. |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
|
Na poslu imamo ovako nesto: https://ro.hama.com/00096096/sanus-x...vesa-800-x-500 Da se izvuci naprijed, priljubiti uz zid, tilt lijevo/desno - dosta veliki kut. Gore/dolje - nekih 15-ak stupnjeva. Ne sjecam se da li se da rotirati oko svoje osi. Bas cu ga pregledati sljedeci puta ![]() Na mount je okacena neka 42" LG tanasna led telka.
#959 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
Idessss ... zbilja toliko kosta? Cisto sumnjam da je firma toliko izdvojila. Bas cu pogledati koji je model u pitanju
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|